Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Csikókarám

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
16411 válasz a témához

#4721 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 23. - 18:56

Õz-nek (tsai-val együtt) az a feladatuk, hogy ezen a hatalmas fórumon rendet tartsanak, és ahogy te bevágódtál, az sok embernek nem volt szimpatikus. (noosztalgiaaaa :D) Ne haragudj rá.

#4722 loveHELENApaci

loveHELENApaci

Csikó

• Fórumtag
  • 1.162 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 23. - 18:58

nem haragszom rá,és köszönöm neki a "tanácsokat"!de kicsit szolidabban is irhatott volna....csak én itt próbálom rendbe hozni magam hogy ne utáljanakerre jön ez a nem tul önbizalomnövelö durva üzi...de mind1

#4723 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 23. - 19:00

Majd késõbb értékelni fogod ;) Ez tuti.

#4724 loveHELENApaci

loveHELENApaci

Csikó

• Fórumtag
  • 1.162 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 23. - 19:04

lehet,de ennek még nem látom nyomát... :gm: viszont haragudni nem haragszom rá!! :) azért köszi!veled mizu?van lovad?valahogy dumizni van kedvem,remélem nem baj!ha mégis .... :(

#4725 Zserbo

Zserbo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.149 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 23. - 19:05

Oldi! Szép lovad van, de nagyon! :)Ma reggel sikerült elaludnom a reggeli terepemet, délután pedig a kantározásig jutottam, felszenvedtem a fülest Zickére, mikor Blue szólt, hogy hagyjam Zeusz, hozzuk be a többi lovat a karámból, mert a dombon már leszakadt az ég. Mire bevittük Viharékat és lecuccoltam Zicimacit márt esett is. :( Málna meg már elmondta a folytatást. :)

#4726 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 23. - 19:10

LHP (ezt én le nem írom...), a képbeillesztésrõl találsz egy topicot, keresd meg.õz jó fej, csak úgy robbantál be, hogy az sokunkat khm meglepett. ha annyira nem tudsz mit kezdeni magaddal, javaslatom lenne. persze vagy megfogadod, vagy nem. nézd meg a régebbi témákat, olvasgass. jó pár éves már a fórum, lesz behoznivalód. sok dolgot megtudhatsz az itteniekrõl és akkor nem kell feltétlen mindenkit egyenként meginterjúvolni. képzeld, ha mindenki elkezdene itt minden újnak bemutatkozni :) szép lenne.old, vidd ki a csikót a szabadba (tudom, írtad...) és ott kérek még fotót. formás egy darab. elfelejtettem vagy még nem kérdeztem: a nevét te adtad neki? csak most vettem észre, hogy mindegyiknek (benõ, olga, sybille, barni) embernevük van, ezen lepõdtem meg. nu?

#4727 loveHELENApaci

loveHELENApaci

Csikó

• Fórumtag
  • 1.162 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 23. - 19:13

hihi! :gm: velem is volt már ilyen!nem pont de az esö nekem is beleköpött a levesembe!a hülye idöjárás miatt alig néhányszor tudtunk versenyvágtás terepre kimenni... :mad: de most meg megen ez a rossz idö...oldi hogyhogy itt vagy?? :D :D nah,jövö 7en kimegyek és telefényképezem a fényképezö egész memoriáját :gm:

#4728 Zsofisz17

Zsofisz17

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 853 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 23. - 19:14

Oldi!Csak ismételni tudom magamat,nagyon szép kis lovad van! Már egy-két mozgalmasabb képet is megnéznék róla,az állás-és lépés jármódban nagyon bejövõs! :yeah: Elállt az esõ,elvonultak a felhõk,szép csendes éjszakánk lesz. De amilyen szerencsétlen vagyok,tuti,hogy mire felébredek és mennék lovazni,újra elkezd szakadni! :rolleyes:

#4729 loveHELENApaci

loveHELENApaci

Csikó

• Fórumtag
  • 1.162 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 23. - 19:14

megyek fürcsizni és szunyálnisziooo

#4730 Málna

Málna

Csikó

• Fórumtag
  • 571 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 23. - 19:33

lovaHELLENApaci:Nekem jött az a válasz hogy volt már ilyen? :confused: Szerintem mi felejtsünk el mindent és kezdjünk tiszta lappal!Egy tanács. Fontold meg hogy mit írsz és csak azt írd le ami tényleg érdekes.Ezt tapasztalatból írom mert "rám sem néztek túl jó szemmel,, amikor regisztráltamSok szerencsét! :DZsofisz17:Én is nagyon remélem! Mert holnap én is kimennék!

Edited by Málna, 2005 augusztus 23. - 19:34.

#4731 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 24. - 10:04

Ilyen nincs,de mégis :(Tegnap csak közbe jött valami és nem bírtam kimenni.Apa viszont mondta ha ma meglesz a kocsi holnap kivisz ha ráér.Hát én már abban sem bízom.. :(Oldi!Még mindíg szép a lovad!Nagyon szép paci :)LHP!Szerintem fogadd meg a többi fórumos tanácsát és igazodj egy kicsit a többiekhez,illeszkedje be ;)Engem csak az zavar h megint van pár ember aki chatnek használja a csikokarámot pedig NEM az!Bocsi ha megbántottam valkait-nem volt szándékomba ezzel-csak már nagyon :mad: vagyok!

#4732 The Oldenburgi

The Oldenburgi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.562 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 24. - 11:34

Kösszencs mindenkinek. Majd kiviszem és lefotózom mozgás közben meg a ménesben. :)

old, vidd ki a csikót a szabadba (tudom, írtad...) és ott kérek még fotót. formás egy darab. elfelejtettem vagy még nem kérdeztem: a nevét te adtad neki? csak most vettem észre, hogy mindegyiknek (benõ, olga, sybille, barni) embernevük van, ezen lepõdtem meg. nu?

Hozzászólás megtekintése

Uni! A Petneháziban az a módi, hogy emberneveket adnak a paccoknak. Nekem ez annyira nem tetszik. Benõnek nem tudom miért az a neve, h Benõ. Õt már nem is tudnám elképzelni más névvel.Sibyllet Barnabás volt gazdái nevezték el így, mert a régi neve nem nagyon tetszett nekik. Sib majd 2 évig ki volt csapva a birkák közé egy legelõre, mert nem vált be tenyészkanca ként. Ricsi, Ági férje meg akarta lepni szülinapjára egy loval a nejét, ezért megvette Sibyllet. De Ági fél tõle, mert marha nagy állat és most egy kicsit vad is a csikója miatt. A lényeg. Sibyllet befedeztették az új helyen és láss csodát, ahogy jobbak lettek a körülmények egybõl lett csikó. De Ricsiék annyira kancát vártak, hogy nem gondolkoztak kimondottan fiú neveken. Június 16. született Barni, és természetesen csõdör lett. Ágiék annyira meglepõdtek, hogy hirtelen nem tudtak neki más nevet adni, mint Barnabás, mert a naptárban ez a név esett a születése napjára. Azóta rajta maradt. A testvérének is ember neve van, Olga. Õt már tényleg nem tudom, miért nevezték el így.

#4733 loveHELENApaci

loveHELENApaci

Csikó

• Fórumtag
  • 1.162 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 24. - 11:36

hellomálna köszi amit irtál majd lesz valahogy! :rolleyes: hasu!igazad van,de én meg már ki vagyok!mindenki ir nekem valamit és a legtöbb különbözik egymástól és nem tudom mit tegyek!a helyesírásomon javítottam,de a többi dolog....mért ir mindenki mást?!?segitsen valaki hogy mégis mit kéne tennem hogy rendbe hozzam magam itt a fórumon!!lécci!köszkeoké,én már kész vagyok! :( a bemutatkozás topic-ból elküldtek hogy ott ne beszélgessek mert az bemutatkozásra van!ide küldtek,a csikókarámba,hogy itt ismerkedjek...stb.! de most meg azt irják hopy ez nem chat szerû fejezzem be!hát akkor most mit csináljak?idegileg ki vagyok készülve!van itt egy pszihológus?

#4734 The Oldenburgi

The Oldenburgi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.562 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 24. - 11:44

Helena (na nem bak hogy így szólítalak) ! Nem kell ennyire kikészülni! Csak ne "bügyögj" ennyire! Én se vagyok valami jó helyesíró, de ha egyszer elolvasod a hózzászólást mielõtt elküldöd, sok hibát kijavíthatsz. Mindenki beleesik a chatelõs hibába, senki sem szent. De ha nem egy sort írsz, hanem több mondatot aminek van értelme, akkor minnyárt jobb lesz! Nem fog betelni fél óra alatt 3 oldal. Oksi?? ;)

Edited by The Oldenburgi, 2005 augusztus 24. - 11:44.

#4735 loveHELENApaci

loveHELENApaci

Csikó

• Fórumtag
  • 1.162 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 24. - 11:47

ohh,téged kihagytalak unicorn!biztos igazad van és valamilyen szintem megfogadom!szia oldi látom itt vagy :D málna tanácsát is megfogadom és........ INENNTÕL FOGVA...nem irok összevissza csak a lényeget :gm: helloui.:pszihológus?

#4736 The Oldenburgi

The Oldenburgi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.562 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 24. - 11:53

ui.:pszihológus?

Hozzászólás megtekintése

Ha-ha! :gm: :D

#4737 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 24. - 11:54

idegileg ki vagyok készülve!van itt egy pszihológus?

Hozzászólás megtekintése

Van. A fórumos nickje: BoKa :kir:

#4738 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 24. - 13:05

Én nem azt mondtam h ne írj ebbe a fórumba és h más is azt akarná!Ez így nem igaz!Én csak azt mondom amit a többiek is.Figyelj oda a dolgokra olvasgasd a fórumot és Ne chat szerûen használd a fórumot.Arra van egyéb más honlap is.És nem megbántani akartalak csak a vélemyénem mondtam el csakúgy mint a többiek.Nekem is voltak összezörrenéseim-csak úgy mint már sok mebernek itt-de ez ezzel jár.Ez egy közösség amibe bekell illeszkedni és nem-teszem azt-tönkre tenni.Üdv:Hasu

Edited by Hasufel, 2005 augusztus 24. - 13:06.

#4739 The Oldenburgi

The Oldenburgi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.562 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 24. - 13:31

Tegnap este voltam sir Lancelot középkori étteremben! Nagyon király vooolt! Akkorákat ettünk! Ráadásúl én is kifejezetten jól éreztem magam, mert nem adtaka a kajához csake gy kést és egy kanalat, ezen kívûl mindenki kézel evett. Fúúú, nagyon bírtam. A pincérek egy kicsit furák voltak. A lányoknak mellaljáig érõ méylen kivágott fûzõs fölsõjük van, a pasik pedig szolgaruhába vannak öltözve. Volt 11 körûl fakír mutatvány-persze csak vicces-, kardozás, hastáncosnõ. Szembe velünk volt egy férfi társaság, úgy gúvvadozott a zsemük amikor jött egy pincérlány vagy a hastáncosnõ! :D :D Volt egy csaj, aki tökre hosonlított a Kristára a Petmneháziból, és elneveztem Krisztának. Rajta röhögtünk egész eset, mert rámozdúlt anyukám ngaybáttyára aki német. Amikor leültünk az asztalhoz ott rázta magát, mert azt hitte, hogy nincs Alexnak barátnõje. Aztán visszajött Sarah a Wc-rõl, és akkorát nevettünk. A lány annyira sötét volt, hogy amikor a rendelést befejeztük és elkezdtünk beszélgetni németûl, ott éllt vagy 1 percig és nézett, mert nem értette mit mondtunk. Aztz hitte, tõle akarunk vmit. :D

#4740 Arodoet

Arodoet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.769 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 24. - 13:46

Ott én is voltam már. Tízen rendeltünk egy hatszemélyes tálat, és a felét hazavittük :D

#4741 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 24. - 13:52

menjetek el egyszer a sir brianbe (a duna plázánál van), az is szuper. legutóbb végre kiköszörülték az egyetlen csorbát, amit idáig észleltem, nevezetesen azt, hogy eddig nem középkori zene ment. amúgy gyertyafény, kézzel evés, beöltözött alkalmazottak, itt is hastáncos, egy lány, aki a tûzzel táncol (fotóimat elviekben már láttátok róla), hatalmas adagok, köcsögben az ital :) imádom.oldi, nem ér kiröhögni valakit, csak mert nem tud németül :ejnyebejnyesmiley: :gm:

#4742 The Oldenburgi

The Oldenburgi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.562 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 24. - 13:54

Mi is 6 személyeset kértünk, de majd a 3/4 részét sikerûlt magunkba gyömöszkölnünk! :D Marha jó hangulat volt! :yeah: :kir:

Edited by The Oldenburgi, 2005 augusztus 24. - 13:54.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 24. - 14:12

Oldi, megint megállapítom, hogy nagyon szép ez a Barnabás! :) Képeket még! Én is beállok a futkorászós képek után ácsingózók sorába :DAmi a vele foglalkozó embernek adott instrukciókat illeti, nagyon helyes, 1 évesen nem is kell, hogy még futószáron menjen mozgatás céljából, nem tesz jót a lábainak feltétlenül.Szép nagy legelõjük van, tetszik! :)Helena! Szerintem nem mondott a nép annyifélét, nagyjából 1 irányba mennek a tanácsok, legalábis ahogy én olvastam. A lényeg (de különben jó úton vagy, szerintem, az indításhoz képest :D): ne chatelj, mert ez nem chat oldal, és olvass tényleg, ahogy tanácsolták is! Sok mindent megtudhatsz az itteni népekrõl a korábbi hozzászólások alapján. Az írásod pedig fejlõdik :DÉn mindig csak akarok menni lovagi étterembe, de sosem jön össze. :rolleyes: Pedig annyira jó :)

#4744 Keselyüstök

Keselyüstök

Csikó

• Fórumtag
  • 1.132 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 24. - 14:18

Következõ lovas tali egy középkori étterembe? Mit szólnátok hozzá?? :D Én is szívesen megyek ilyen étterembe! ;)

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 24. - 14:35

Ötletnek jó, de sokba lenne az :D(belevau vége ;))

#4746 loveHELENApaci

loveHELENApaci

Csikó

• Fórumtag
  • 1.162 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 24. - 15:14

köszi dé és hasu!tudom,hogy nem sokféle tanácsok voltak,de 3 féle bizti (magánüzik is voltak)!köszi,hát igen a helyesírásom fejlõdik :D de az ugye nem gáz ha mondjuk hosszu í helyett röviddel irom??mert õz ezt is irta!de ez nem is olyan gáz!!!vagy mégis??amugy bocsi ha zavaró hogy beszélgetek,ezentúl visszafogom magam!eldöntöttem!tiszta lappal indulok!KÖSZI MINDEN TANÁCSOT Mindenkitõl!!

#4747 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 24. - 15:21

Talán ezért nem lehet 14 év alatt regisztrálni :rolleyes: :gm:

#4748 Õz

Õz

Sebész

• Főmoderátor
  • 3.950 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 24. - 15:24

Helena. Emlékeim szerint azt is írtam, hogy a neveket nagybetûvel szokás írni. Ha mást nem zavar, engem akkor is. Szóval erõltesd meg magad egy "shift" billentyû erejéig, ha leírod a nevemet.Köszönöm.(Olyasmirõl, hogy magánlevélre válaszolni szokás /ha valami bajunk van vele akkor pláne/; nem pedig nyilvánosan panaszkodni róla; már nem is beszélek.)Átszerk. oka: Hasu, bingó!

Edited by Õz, 2005 augusztus 24. - 15:27.

#4749 loveHELENApaci

loveHELENApaci

Csikó

• Fórumtag
  • 1.162 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 24. - 15:31

Ne haragudj Õz,nem akartam megint "rossz" lenni!Akkor ezentúl figyelek mindenre és még egyszer köszönöm a figyelemzetést!Hasu,bocsi,nem is figyeltem hogy 14 éven alul nem is szabad regisztrálni... :( bocsi

#4750 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 24. - 15:34

Õz!Tudtam én ;) :DLátszik h miért nem,szóval ne tõlem kérj bocsánatot Helen hanem mondomm égegyszer figyelj oda!Õznek iagaza van abban h a neveket nagybetûvel kell írni.Mindenkinek megvan a maga stílusa pl Uninak aki kisbetûkkel írja a neveket,de õ tõle ezt szokták meg nem szól senki se.Bár megmondom eleinte engem is zavart de mára már megszoktam. :)

#4751 The Oldenburgi

The Oldenburgi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.562 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 24. - 15:38

Kesely, ez tök jó ötlet lenne, de tényleg nagyon drága! :(Itt a honlapjuk: Sir Lancelot étterem

Edited by The Oldenburgi, 2005 augusztus 24. - 15:39.

#4752 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 24. - 15:47

És ide Kecskemétre mikor szerveztek fórumos talit? :gm:

#4753 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 24. - 15:51

höhö, amikor intézel nekünk egy ingyenes kajálást a mûvészbolttal kb szembeni pinceétteremben :gm: (a nevére nem emlékszem)

#4754 Õz

Õz

Sebész

• Főmoderátor
  • 3.950 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 24. - 16:00

Hasufel, Kecskeméten hetente van fórumos tali. Najó, nem bent a városban, hanem mellette, Ballószögön. (nodarevliS:.kyg) Szinte már unjuk is. Ugorj át egyszer :)Helena, nincs harag; csak próbáld összekapni magad :) Már jó úton haladsz ;)

#4755 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 24. - 16:02

Uni!Miért ne :gm: Nem bírod Kecskemétet?Õz!Gondolom Silveradora gondolsz :)Egyszer mindenképp elmegyek megígérem :)

#4756 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 24. - 16:13

ott dolgoztam (kerekegyházán), a város meg tetszik, miért ne bírnám kecsót? :gm: oda köt az elsõ lovas világtalálkozó is, katonai sátrakban, a katona j. színházban a lovakkal, minden... klassz volt :)

#4757 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 24. - 16:22

Akkor megnyugodtam! :)Szólj ha egyzser erre jársz :gm: ;)Én nagyon szeretem,csak az a baj h a lovas helyek tõlem kicsit távol esnek így nem egyzerû az eljutás akkor amikor én akarok menni :)De majd ha nagy leszek és lesz sok pénzem elköltözök :D

#4758 loveHELENApaci

loveHELENApaci

Csikó

• Fórumtag
  • 1.162 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 24. - 16:36

KÖSZI MINDENKI!Õz,nem is tudom mi lenne velem nélkületek :) (Hasu,Õz,Zsó,Uni,Kesely...bocsi hogy nem mindenkit irok le) Tök jó hogy egész rendbe hoztam magamat a kezdés után... :gm: persze nektek köszönhetek mindent! KÖSZIIII!!! :kir: :kocc: most a kedvem is jobb ;) és nem leszek láb alatt és nem lesz velem gond igérem!Õz,az ugye nem baj,ha pl. rövid i-t irok hosszu helyett?!?szólj ha igen!köszi

#4759 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 24. - 16:38

Nincs mit ;)Szerintem nem baj így is értjük-nekem legalább is nem :)

#4760 loveHELENApaci

loveHELENApaci

Csikó

• Fórumtag
  • 1.162 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 24. - 16:54

dejjjó!kezdek jóba lenni az emberekkel!happy vagyok!! :D