Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Lómenhely Mátracserpusztán

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
8847 válasz a témához

#121 hihi

hihi

Törzsvendég

• Moderátor
  • 4.923 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 18. - 18:39

Minden tiszteletem a tiéd!:)

#122 Rosinante

Rosinante

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.081 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 21. - 13:23

Köszi, Hihi. :) Továbbra is szorri az illetékesektõl válaszügyben, megvagyunk, és Ernest, hajrá. :) Néhány kép:elsõ rotyó a legelõncsakúgyPimpa és Trabiaz utcám :D

#123 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 21. - 13:37

:yeah:

#124 Robi

Robi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.806 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 21. - 13:42

az utcám :D

Nekem ez túl sûrûn lakottnak tûnik. A nagy forgalom miatt nem mernék átmenni az utca túloldalára.De a zaját el tudnám viselni!Sok sikert!Robi

#125 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 21. - 14:18

Rosi, ezek a képek válasznak is tökéletesek akár :yeah:

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 21. - 20:20

:ang:

#127 Keszter

Keszter

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 596 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 22. - 22:56

:kocc: És ha minden jól megy, még ebben az évben meg is látogatlak (nem akarlak ijesztegetni, de télleg :gm: )

#128 Ördögfióka

Ördögfióka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 56 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 23. - 21:04

Én már holnap megyek látogatóba! :) Habár én elõnyben vagyok! :kir:

#129 zapolya

zapolya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.806 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 27. - 9:51

Egy fõvel gyarapodott a Zakuszka tanya lóállománya Ozzyval, akit tegnap költöztettünk Rosihoz, hogy békés, boldog nyugdíjaséveit ott töltse el. Nagyon jól érzi magát, nézelõdik, legelészik. :) Még magam sem tudom elhinni, hogy sikerült rendezni Ozzy sorsát, aki már nagyon kiérdemelte a pihenést. Köszönöm Rosinak, hogy befogadta, és mindenkinek aki segítséget ajánlott fel, aki részt vett a lóköltöztetésben. Most, mint egy Oscar gálán felsorolnám legszívesebben az összes embert, aki így, vagy úgy segített, de nagyon sokan vagytok, úgyhogy nem állok neki, úgyis tudjátok, hogy ezért mindig hálás leszek nektek.

#130 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 27. - 10:26

Ágimam!Kicsit korábbról indul a történet, ha visszanézed Zapolya és az én írásaimat rátalálsz a megoldásra.(én már 2*kv-n túl vagyok, de agyilag zokni, így részletesebb magyarázat majd késõbb :D)

Jóvan, ahelyett, hogy a dógomat csinálnám, éppen ezt tettem, (böngésztem-nyomoztam, hogy megértsem itt a dógokat), de csak annyival lett "világosabb" a történet, hogy Ozzy (talán :kv: ) Zap lova, és (talán :confused: ) nem csak öreg, de beteg is volt, mert mintha Üllõ-vel kapcsolatban is emlegetve volna, meg... szóval ha ráérsz kicsit, tõmondatokban a lényeg velejét szabadna? Meg akkor hogy vajon Rosi tartja most el? És van erre anyagi fedezete? És írva vagyon, hogy sokan, sokat segítettek... Kik? Mit? Perpill. nem csak a kiváncsiságom dolgozik, de eléggé szívemen viselem Rosi meg a nyomoroncok sorsát, és borzasztóan zavar, hogy csak ilyen részinformációk vannak. :((Jóvan, kivárom azt a részletest... :) )

#131 zapolya

zapolya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.806 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 27. - 10:35

A részletek és az elõzmény a Maderonos topikban olvasható, ott kértem segítséget. Rosi rögtön jelezte magánban, hogy õ szívesen segít. Voltak még néhányan a fórumról, akik szintén segítséget ajánlottak, de mindez magánüzenetek formájában zajlott, így errõl nem írhatok. Szerintem Rosi is ír majd részletest, ha internethez jut.

#132 Õz

Õz

Sebész

• Főmoderátor
  • 3.950 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 27. - 10:46

Ágimam, Ozzy Üllõn lakott. Nem a klinikán, hanem az annak közvetlen szomszédja Dóramajorban. Mint pl Zsuzska Galagonyája is tette jódarabig.

#133 zapolya

zapolya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.806 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 27. - 10:49

OK. Marketingesnek ne menjek, ugye? :D Hiába tettem közzé azt a sok felhívást a fórumon Ozzy ügyben, azért így sem jutott el mindenkihez. Pl. Ágimamhoz.

#134 Õz

Õz

Sebész

• Főmoderátor
  • 3.950 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 27. - 11:00

Jók ezek a fórumos fél-, negyedinformációk. Úgy értem: én pl olvasgatom a dóra-topikot, találkoztam is benne rendszeresen az Ozzys infókkal, de az valahogy teljesen kimaradt, hogy õt a többi ottani tutujgatott négylábútól eltérõen megvetted valamikor. Amikor beraktad a Maderonosba a segítségkérést, akkor csodálkoztam rá erre a körülményre, addig totál azt hittem, hogy õt is csak úgy "társadalmi munkában" gondozzátok-szeretitek, mint pl Dömpiéket.(Egyébként az MBKs felhívást biztosan olvasta Ágimam is ;) )

#135 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 27. - 11:59

Õszinte leszek... Kerestem kifogást - és tanátam! :DA kitiltott lóevõk, feribácsi, meg ilyenek miatt mostanában nem olvastam olyan mélyrehatóan a topikokat. Hamar elment a türelmem a böngészésben, és mire a "lényeghez" jutottam volna, elment a kedvem az egésztõl, kikapcsoltam. Hetekig így ment ez. :( Csak erre tudok gondolni, hogy miért is kerülte el a figyelmemet az a "kevés" konkrétum, ami érdekelt volna.De örülök nagyon, hogy Ozzy jó helyen van, és annak is, hogy gyûlik a cicere-had Rosinál. :) Még a végén lesz valami ebbõl a lómenhelybõl! :yeah:Köszönöm az információkat. Csak mostmár aggyonIsten oda Blástyára egy net-packot... :ang:

#136 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 27. - 12:49

de az valahogy teljesen kimaradt, hogy õt a többi ottani tutujgatott négylábútól eltérõen megvetted valamikor. Amikor beraktad a Maderonosba a segítségkérést, akkor csodálkoztam rá erre a körülményre, addig totál azt hittem, hogy õt is csak úgy "társadalmi munkában" gondozzátok-szeretitek, mint pl Dömpiéket.

Jéé, Zap megvette Ozzy-t? :hu: Én se tudtam. Nahát. Akkor íg utólag is gratulálok :) Mikor történt ez? És mi volt vele, hogy le kellett vinnni Balástyára? Én is kíváncsi vagyok :) (Maderonos topikot nem olvasom..)És most, hogy oda lekerült, fogsz menni hozzá látogatóba, vagy nem a tied marad, vvagy mi lesz vele a továbbiakban?

#137 zapolya

zapolya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.806 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 27. - 13:15

Ööö, látom már, hogy nagy keveredés lesz ebbõl, ezért a további félreértések elkerülése végett leírom (még egyszer), hogy Ozzy egy vágóhídtól mentett ló, aki többünk összefogásával kerülte el a szomorú véget, és fordult jóra a sorsa. Látogatni fogom, és ha valaki csatlakozna, azt szívesen elviszem, szerintem Rosi örülne minden segítõ kéznek.

#138 zapolya

zapolya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.806 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 27. - 13:40

Közben rájöttem, hogy a legegyszerûbb, ha bemásolom ide a kiinduló üzenetet, nem kell mindig ismételni önmagam.

Sajnos nem azért írok, mert segítséget ajánlanék, hanem mert nekem van szükségem sürgõs segítségre, Ozzy számára.Ozzy egy kb. 22 éves kisbéri kanca, kehes, és a lábai sem a régiek. Két éve mentettük meg a vágóhídtól, eddig tudtunk róla gondoskodni, de úgy alakult az élet, hogy nem tudom a bértartását tovább vállalni. Sürgõsen befogadót keresek neki, olyat, akinek egy lova van, és mellé be tud fogadni még egyet társnak, vagy nyugdíjas ménes, bármi. (Maximum egy húszkiló körüli kisgyereket lehet rajta sétáltatni (csak), mással már nem terhelhetõ!) Ozzy a világ legrendesebb lova, nincs vele semmi gond, nagyon jólnevelt, nincs semmilyen rossz tulajdonsága. Természetesen lehetõségeimhez mérten továbbra is hozzájárulnék a tartásához, ami nem sok, de azért... Az utóbbi években, mióta ismerem, szabad tartásban van, nappal legelõn, éjjel kifutós, nyitott istállóban. Kehes, és a lábai sem bírják az álldogálást, ezért olyan hely kellene, ahol mozoghat éjjel-nappal. Bármilyen ötlet, segítség jól jönne.(Bottyán Equust ne ajánljátok, most beszéltem Évával, nem tudják befogadni, teltház van náluk.)

#139 don quihote

don quihote

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.437 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 27. - 14:24

Egy fõvel gyarapodott a Zakuszka tanya lóállománya Ozzyval,.

Minden jó, ha a vége jó. :) Rozi egy :ang:

#140 Rosinante

Rosinante

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.081 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 30. - 17:29

No itten vagyok a világ legeslegnagyobb örömére. :DSzép az élet sálálá, csak meglehetõst fárasztó. Ozzy üdvözli az illetékeseket és üzeni, hogy remekül érzi magát (persze ha lenne képe mást mondani, azt úgysem adnám át, kõkemény cenzúra van. :dev: ) Az állítólagos patairhagyulladásának nem látom jelét, konzultáltam a távlúdoktorommal, aztán sírva fakadtam a röhögéstõl, amikor azt javasolta, hogy ügettessem meg Ozzyt aszfalton. Két kilóméteres körzeten belül általános homokosságban szenved minden. :gm: A pasik nagyon odavannak Ozzy-ért, egyelõre külön vannak, de igencsak érdeklõdnek az új csaj iránt, még akkor is, ha – lássuk be – mégiscsak egy hozzájuk képest túlérett matrónáról van szó.Szobai háziállat gyanánt iszonyatos mennyiségû legyet tartok, már kicsit unom õket. Eszméletlen sok a kullancs, a blökiket majdnem elintézték, végül egy kisebb vagyonért sikerült visszarángatni õket az életbe meg felszerelni a leghiper-szuperebb vérszívóriasztókkal, de ettõl függetlenül továbbra is találok bennük újabb és újabb potyautasokat. :huh: Három kutya belázasodott, Fejõke meg nemes egyszerûséggel nekiállt kihûlni, úgyhogy beköltözhetett a szobámba a kályha mellé egy dobozba. Aztán jobban lett, már derogált neki a földszinti rezidencia, és vagy kirámolt mindent a ruhásszekrénybõl és beköltözött a helyükre, vagy elégedett vigyorral kiterült az ágyam közepén, a rosszalló megjegyzéseimre szokás szerint hanyattdobta magát, és bõsz szempilla-rebegtetéssel kombinált praclirázással és vigyorgással adta tudtomra, hogy õ bizony nagyon beteg volt, igenis örüljek neki, hogy már annyira jól van, hogy fel tud menni az ágyra. Mit tesz ilyenkor a befolyásolható gazdi, egy ideig lelkiismeretesen örömködik, aztán mégis kiutálja az ebet, miután az az ötödik talicskányi jóféle tanyasi homokot is felhordta az ágytakaróra.Kullancsból egyébként napi bõ tucatnyit gyûjtök be magamról, hogy az állatokról begyûjtött termést ne is említsem, és létesítettem egy kullancs-akváriumot, ahol a lefülelt, pardon, lepotroholt egyedeket tartom. Ez amolyan dekorációs-elrettentõ jellegû kullancs-pellengér, ami ott áll az ablakban, és a többiek láthatják, hogy mi vár rájuk, ha kóstolgatnak. Volt olyan kullancs, ami értette a célzást, merthogy beköltözött a zsebembe, és – fene a gusztusát - egy zsebkendõbe csimpaszkodott bele. :D Ráadásul egy tisztába, úgyhogy végképp nem értem, mit akart szívni a fogán kívül, már ha van neki.A munkálatok lassacskán, de haladnak. Kiderült, hogy a meglévõ kút víze a szennyezõdés miatt inkább alkalmas benzinkútnak, mint lóitatásra, úgyhogy fúratni kellett egy másikat. Egy pázmándi barátom leköltözött 5 napra segíteni, nem elég, hogy jó idõre ellátta a házõrzõket kutyakajával, engem meg egy pendrive-val, ami jelentõsen megkönnyíti a netnélküli életet, de iszonyatos intenzitással dolgozott, saját bevallása szerint még sosem fáradt el ennyire :D , ráadásul decemberben is jön – köszi, Zoli! :yeah: Ördögfióka is lejött, segített kerítést bontani (a legelõ tele van a régi léckerítések leamortizálódott alkatrészeivel), meg hozott a gebbencseknek némi rágcsálnivalót. Remélem, nem azért nem jelentkezik a fórumon, mert elijesztettem, b ár tõlem bizonyára minden kitelik. :D És persze nagy-nagy köszönet Alíznak, aki nélkül simán leállna az élet, merthogy rendezkedik, szervezkedik, mindent elintéz és megold, és az általános nélkülözhetetlenségén túl még hihetetlenül jó fej is. :) Ééééés persze sok köszönet Ambrusnak, Fefének, undzóvájter. De ha valaki még részt venne a tereprendezésben, tûzifa-gyûjtésben, házkipofozásban és miegyébben, az ne fogja vissza magát, mert mindenkinek jut tennivaló. Annyi a meló, hogy ahhoz képest, hogy világéletemben bagolytípus voltam, most már délután öt órakor halok megfele, és ha valaki 19 h után rámcsörög, reflexbõl felhördülök, hogy miért zargatnak az emberek ilyen késõ éjszaka, lefekvés elõtt. :DTermészetesen továbbra is nagy szükség lenne nagyüzemi mennyiségû villanypásztor-tartozékra, takarmányra, szerszámokra (az eddigi tapasztalatok szerint a lapátnyél és a kombinált- ill. csípõfogó fogyóeszköz :D ), vödrökre, állategészségügyi biszbaszokra, mindenféle ló körül használatos kütyüre, no meg a pénz-paripa-fegyver hármas elsõ tagjára, paripa van elég, fegyver meg minek. Valószínûleg elég gyakran lesznek Pestrõl látogatóink, úgyhogy esetleg meg lehetne oldani, hogy valahol valaki összegyûjtené a motyót, és leszállítaná az, aki erre jár. Ha van ennek a megszervezésére vállalkozó szellemû lóbarát, az nagy segítség lenne, mert net nélkül félkarú óriás vagyok vagy mi.Egy kis útmutató a vándornak, ki erre szándékozik járni, de eltévedésre hajlamos, ami az eddigi idetalálási statisztikák alapján gyakran elõfordul. :dev: A félreértések elkerülése végett: a tanya hivatalosan Balástyához tartozik, de Kistelekhez van közelebb. Ha az M5-ösön jössz, a kisteleki lehajtónál ki, ott Kistelek felé, aztán a körforgalomban Balástya felé kell kanyarodni. A körforgalom után a második úton kell jobbra fordulni (kb. 400 m a körforgalomtól, vele szemben postaládák.) A jobbkanyar bevétele után az út átmegy az autópálya fölött, mindig csak egyenesen kell menni, elõbb-utóbb elfogy az aszfaltút (Ozzy legnagyobb bánatára), még mindig egyenesen tovább a földesúton, és még mindig, lesz pár tanya egymás mellett, aztán egyszer csak lesz egy Y, ott jobbra, aztán a következõ elágazásnál (két villanyoszlop között, micsoda tájékozódási pontok…) megint jobbra, ez már a „célegyenes”, bár kicsit görbe. Jobb oldalon erdõ, bal oldalon pedig a negyedik tanya a Zakuszka-tanya. :yeah: A telszámom továbbra is (30)365-0342, ha valaki mégis elkeveredne.:DÜdv a népnek és minden lótRozi, a kettes számú balástyai rém

#141 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 30. - 17:31

Gratulálok Rosi! :kocc: :ang: Benne vagy a Lovasélet dec.-i számában is, de ezt gondolom tudod. :) Írtad, hogy lehet segíteni úgy is, hogy képeket veszünk. Mivel rajzoltál már nekem aranyosat, csak azt kérdezném, lesz-e a honlapon olyan rész, ahol a megvehetõ képeket lehet nézegetni?

#142 zapolya

zapolya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.806 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 1. - 9:07

Természetesen továbbra is nagy szükség lenne nagyüzemi mennyiségû villanypásztor-tartozékra, takarmányra, szerszámokra (az eddigi tapasztalatok szerint a lapátnyél és a kombinált- ill. csípõfogó fogyóeszköz :D ), vödrökre, állategészségügyi biszbaszokra, mindenféle ló körül használatos kütyüre, no meg a pénz-paripa-fegyver hármas elsõ tagjára, paripa van elég, fegyver meg minek. Valószínûleg elég gyakran lesznek Pestrõl látogatóink, úgyhogy esetleg meg lehetne oldani, hogy valahol valaki összegyûjtené a motyót, és leszállítaná az, aki erre jár. Ha van ennek a megszervezésére vállalkozó szellemû lóbarát, az nagy segítség lenne, mert net nélkül félkarú óriás vagyok vagy mi.Üdv a népnek és minden lótRozi, a kettes számú balástyai rém

Öreg lólány, nem vén lólány, úgyhogy nem csoda, hogy örülnek Ozzynak a fiúk! :D December 16-án tiszteletünket tesszük a Zakuszka-tanyán, ha valaki küldeni szeretne valamit, akkor azt begyûjtöm a XV. kerület, II. kerület, Üllõ, Fót, stb. útvonalakon járva és elszállítom Rosinantéhoz.

#143 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 1. - 9:18

+ XI. ker. Bocskai út környékérõl

#144 Verocs

Verocs

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 132 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 1. - 10:05

XVIII-ker, Soroksár, Dunaharaszti, Üllõ, stb. mindegy, csak délen legyen, bár egy kis csokiért bárhova elautózom :ang: Biszbaszokat után körülnézek, de mivel nem részletezted pontosan mik is legyenek azok...szívesen elajándékoznám a barátom katonai antennáit, éjjellátóit, stb:dev:

#145 zapolya

zapolya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.806 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 5. - 10:11

Kaptam Rozitól egy kis képes helyzetjelentést Ozzy beilleszkedési folyamatának lépéseirõl: Pimpa élénken érdeklõdik az új jövevény iránt, aki ezt nem fogadja túl nagy lelkesedéssel:Posted ImageMajd az egész csapat szeretné közelebbrõl megnézni magának Ozzyt, de õ inkább kereket oldana: Posted Image

#146 Rosinante

Rosinante

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.081 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 6. - 11:13

Éva, köszönöm a bicajt, nem elég, hogy végre van egy üzemképes nyergelhetõ járgányom, de a szó szoros értelmében meggyorsítja a nethozzáférést, ha már egyszer 4 km-re van az internetpálinkázó. :D Útközben majdnem megevett pár kiéhezett tanyasi kutya (szeretik a csontot, fene a pofájukba), úgyhogy rájöttem, hogy az izomláz és a tökig érõ homok dacára igenis tudok villámgyorsan tekerni, ha megfelelõ inspirációt kapok. :oOzzy jól van, rendesen kinyílt a csipája, és átvette Nyüzügétõl a fõnökséget. A fiúk vigyázzállásban lesik, amíg a méltóságos asszony kegyeskedik elfogyasztani az abrakját, és eszükbe sem jut, hogy elhajtsák... Illetve eleinte eszükbe jutott, de ez elég gyorsan elmúlt. :D Ozzy gyorsan kitanulta a rendszert, szépen jelentkezik Pimpával a napi háromszori abrakolásra, és a nyírrothadása is szépen alakul, ráadásul jó irányba. :P Ilusta, az eladó képeket egyelõre felpakoltam ide.Közben pötyögök tovább, mert hát ugye... Nagyon köszönjük Áginak és Petinek a látogatást, kutyakaját, lórágcsát, no meg a villanypásztor-cuccokat, amivel sikerült egy szép adag területet a lovakévá tetetni (éljenek a magyar nyelv könnyed bakugrándozásai.) És a léckerítés-bontásban tanúsított szakszerû segítséget, amiben Ördögfióka is rutinosan jeleskedett, csak nem vállalja nyílt fórumon. :gm:

#147 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 6. - 19:19

Hát igen, ebben a felgyorsult világunkban, ha nem figyel eléggé az ember hajszolják ám rendesen :dev:

#148 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 6. - 19:51

No itten vagyok a világ legeslegnagyobb örömére. :DSzép az élet sálálá, csak meglehetõst fárasztó....... Üdv a népnek és minden lótRozi, a kettes számú balástyai rém

Nna. Az ilyet már szeretem. Képek, jó bõ-lés beszámoló, így aztán még az én "részletekre éhes" lelkem is rendben. :D Köszi Zap, a te magyarázatodat is! Gyerekek, ne is reménykedjetek! Soha nem fogom kinõni a "konkrétumok" iránti mega-éhségemet... :kv:

Edited by Ágimam, 2006 december 6. - 19:52.

#149 zapolya

zapolya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.806 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 7. - 11:04

Most szólt Rosinante, hogy vasárnap megy Regölybe istállót bontani, aki tud, és szeretne segíteni, az csatlakozzon hozzá! Hívjátok telefonon, mert ki tudja, hogy mikor kerül legközelebb netközelbe!

Edited by zapolya, 2006 december 7. - 11:57.

#150 zapolya

zapolya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.806 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 7. - 11:58

Bocsánat, elírtam, nem szombaton, hanem vasárnap!

#151 Keszter

Keszter

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 596 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 7. - 18:02

Gyorsjelentés a kettes számû balástyai rém (sic!) udvarából: Ozzy és Pimpa pferde szerelembe esve, némileg távolságot tartva a többiektõl (de nem a látogatóktól :gm: ) boldogan legelésztek délelõtt a tavaszi napsütésben. Náluk elégedettebbnek csak a 4 darab eb látszott :) Sajnálom, hogy nem vittem fotóapparátot, szép képeket lehetett volna csinálni.

#152 zapolya

zapolya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.806 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 8. - 9:42

Remélem, hogy szerelmük megmarad plátói síkon. :D Ágimam! Az adataimnál lévõ linken van egy külön mappa Lómenhely Balástyán címmel, oda teszem fel a képeket, amiket Rosi küld.

#153 Verocs

Verocs

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 132 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 13. - 13:18

Szombaton vihetek kutyát magammal? Én leszek az ügyeletes Zebuörzõ (az eb). Félek Dórában hagyni mostanság elõtörnek belõle bociterelõ ösztönök...amúgy 1 :ang:

#154 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 13. - 13:33

Az adataimnál lévõ linken van egy külön mappa Lómenhely Balástyán címmel, oda teszem fel a képeket, amiket Rosi küld.

Akkor itt mindig kukkolhatjuk a fejleményeket! De jóóóó! :yeah: EZ azé' nemsemmi villanypásztorozás, hallod! Ahogy elnézem a képeket, szerintem a paccok kifejezetten jó döntésnek találták ezt a költözést.... És így elnézve, nagyon el tudok képzelni itt egy méretesebb lómenhelyet. Alakulnak szépen a dolgok. Hála a sok segítségnek, Rosi elszánt kitartásának. :) Rosikám, angyalom, ha net-közelbe kerülsz, csiripeljél ám mindig egy keveset nekünk... :ang: (Az a "keveske" meg minden hónapban menni fog! ;) )

#155 Rosinante

Rosinante

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.081 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 14. - 13:45

Itt vagyok átrohanóban... Ágimam, nagyon szépen köszönjük a segítséget, tudod, sok kicsi sokra megy, fõleg, ha jó szívvel adják. :)Verocs, hozd az ebet nyugodtan, el fog férni. :D Ha jól tudom, Strucc is kutyástul jön, legjobb tudomásom szerint az én ebállományom nem verekedõs, ha meg véletlenül bunkó, antiszociális tanyasi vérebekké váltak volna egy hónap alatt, akkor átmenetileg a szobába számûzöm õket, és a probléma ki vagyon küszöbölõdve.Ja, arról azért tudjatok, hogy dögsok kullancs van. :huh:

#156 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 14. - 14:13

Ha jól tudom, Strucc is kutyástul jön, Semmi gond, az enyémekkel is egészen jól elvoltak (a végire :kv: ) a Strucc-kutyik, pedig az egyik nálam is kan.legjobb tudomásom szerint az én ebállományom nem verekedõs, ha meg véletlenül bunkó, antiszociális tanyasi vérebekké váltak volna egy hónap alatt, akkor átmenetileg a szobába számûzöm õket, és a probléma ki vagyon küszöbölõdve.Ja, arról azért tudjatok, hogy dögsok kullancs van. :huh: Még mindig? :huh: Ezek fagyálló kullancsok? :kv:

Rosikám, ha majd alkalmasint megint kiugrasz a net-krimóba, megint írjál! (Legalább ennyit! :D )

#157 kikinda

kikinda

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 359 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 14. - 14:34

Ja, arról azért tudjatok, hogy dögsok kullancs van. :huh:

Rosi!ilyenkor kullancsok??

#158 Õz

Õz

Sebész

• Főmoderátor
  • 3.950 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 14. - 14:56

Shimán. Sajnos.(A saját szememmel láttam olyat ami a hûtõszekrénybõl frissen kivéve élénken mocorgott.)

#159 Strucc

Strucc

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.330 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 14. - 19:04

Elég sok lett a cucc, határeset hogy beférek-e. Valaki nem vetõdik esetleg erre? (III.kerület)(mármint kocsival)

Edited by Strucc, 2006 december 14. - 19:13.

#160 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 14. - 20:24

Én sajnos biztos nem. :(