Köszöntünk vendég ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
| Méz |
2009.02.05, 19:18
|
|
Törzsvendég Csoport: Fórumtag Hozzászólások: 4099 Csatlakozott: 2003.10.03 Tagszám: 968 |
|
| bandi_2 |
2009.02.06, 19:36
|
|
Törzsvendég Csoport: Fórumtag Hozzászólások: 40 Csatlakozott: 2008.07.27 Tagszám: 10899 |
Hű, akkor sűrű a program. Csak nézőnek mész, vagy viszel lovat? Egyszer elmennék nézelődni én is a szlovákokhoz, de a jövő hetem már be van táblázva. Azért köszi az invitálást. Szia Méz! Sajnos lovat nem tudok vinni most a versenyre,mert mind a 2 pár lovam május végéig az erdőn dolgozik. Zico meg csak "dísznek" van. Az egyik ismerősöm visz most lovakat. Leghamarabb a nyáron tudok csak lovat kivinni versenyre. Márciusba nem,aprilisban pedig nagyon messze lesz verseny,mi leghamarabb májusban megyünk versenyekre de akkor minden hétvégén. Ami érdekes lehet az Kovácsova. Csakhát azok már nem téli versenyek,mert a télieknek megvan a maga varázsa. Még egy érdekesség Lengyelországban húsvét környékén rendezik az év legnagyobb lóvásárát állítólag közel 3000 ló amiből 1500 hidegvérű,ha tudok pontos időt majd megmondom,mi oda is készülünk. |
| Méz |
2009.02.07, 18:21
|
|
Törzsvendég Csoport: Fórumtag Hozzászólások: 4099 Csatlakozott: 2003.10.03 Tagszám: 968 |
Próbáltam találni valamit erről a lengyel vásárról. Nagyon izgalmasan hangzik. De sajnos mivel nem tudok lengyelül, így a vásáról nem találtam még semmit. Node találtam mást. Remélem nektek is eláll majd a szavatok, ha megnézitek ezeket a képeket.
Itt vannak a lengyel hidegvérűek! Én most teljesen odáig vagyok a gyönyörűségektől. |
| Rosinante |
2009.02.07, 19:43
|
|
Törzsvendég Csoport: Fórumtag Hozzászólások: 6635 Csatlakozott: 2004.12.22 Innen: Mátracserpuszta / Degec Tagszám: 1499 |
A mai nappal ünnepélyesen én is csatlakozom a boldog hidegvérű-gazdik táborához egy kétéves kancacsikóval: ő Ribic.
![]() ![]() Sajna eddigi életében nem nagyon pucolták, nem tudom, mikorra sikerül lerobbantani róla a trágyapáncélt, de majd igyekszem. |
| Méz |
2009.02.07, 19:48
|
|
Szia Rosi! Üdv itt!
Mi a csikó storyja? Majd a tavaszi vedléssel lejön róla a dzsuva. Vagy egy kör fémvakaróval...de azzal is inkább várnék a vedlésig. |
| Rosinante |
2009.02.07, 20:00
|
|
Törzsvendég Csoport: Fórumtag Hozzászólások: 6635 Csatlakozott: 2004.12.22 Innen: Mátracserpuszta / Degec Tagszám: 1499 |
Nem mentett, bár a régi tartási körülményeit tekintve akár az is lehetne (tulajdonképen szerették, csak ő ettől még egyedül volt, dzsuvában és mozgás nélkül...) Az öreg hidegvérű, Dömpi párja, ill. váltása lesz, ill. a tisztihátasom (elméletileg a Daróc nevű sárga csikó lett volna a szolgálati biciklim, de nagyon pici lesz, és a 186 centimhez ugyebár...
Nem akarom megvárni a vedlést, lesül a pofám, hogy ilyen ótvar szőrű ló van a tanyán. Amit tudok, levakarok róla, a nagyobb pikkelyeket megpróbálom kézzel lehúzgálni, már ahol hagyja, tesztként próbálkoztam, a hasán, oldalán jól tűrte, de a farán már fájt, úgy értelemszerűen nem erőltetem. Esetleg megnézem, sniccerrel mit tudok összehozni. Itt van még róla pár kép. |
| Méz |
2009.02.07, 20:24
|
|
Ha a sniccer nem válik be, akkor ezzel próbáld. A faránál nagyon óvatosan használva jó eredményeket lehet elérni. |
| Rosinante |
2009.02.07, 20:56
|
|
Állítólag papíros belga, csak éppen papír nélkül.
Köszi a tippet, van ilyen vakaróm, de tartok tőle, hogy nem fogja szeretni, brutálnagy csomók vannak rajta... Azért majd leteszteljük. |
| Méz |
2009.02.07, 21:02
|
|
Nekem is belga jutott róla eszembe. Azok szoktak ilyen pejderesek lenni fekete lábakkal. Már ha ez pejderes. Mert lehet, hogy mégsem. De nekem úgy tűnik.
|
| Rosinante |
2009.02.07, 21:11
|
|
Lehet mondjuk mosott sörényű pejderes vagy mi, nézegettem belgás képeket (párszázezermilliót
|
| Muki |
2009.02.07, 21:14
|
|
Törzsvendég Csoport: Fórumtag Hozzászólások: 2056 Csatlakozott: 2005.02.10 Innen: Erdely, Marosvasarhely Tagszám: 1643 |
|
| Rosinante |
2009.02.07, 21:36
|
|
Az aktuális kedvenc: ![]() ...de Ton van der Weerden többi képét is érdemes végignézni. |
| kamilla |
2009.02.08, 10:58
|
|
Törzsvendég Csoport: Fórumtag Hozzászólások: 875 Csatlakozott: 2004.06.05 Innen: Iklad (pest megye) Tagszám: 1244 |
Szia Rosi!
Üdv a hidegesek között. Egy kis bíztatásként írom, Sári legalább ennyire sáros a fejét kivéve, és a szart leszámítva Ma készülök átvakargatni őfelségét, de nálunk annyira saras a karám, hogy a felső részen is szint bokáig járunk a trutyiban. Az alsó részt nem is tudom használni, mert kis tavacska képződött a kert végében. MÁs: Ha valaki tudna esetleg eladó szénáról, ami autóval megközelíthető helyen van, vagy épp szállítani is tudnának, szóljon már nekem. Az itteni forrásaim, vagy megközelíthetettlenek, vagy nem adnak el, mert várják ,hogy a rétekről mikor szárad fel a víz. Eddig tartott a 16körbála. Bármilyen kajaforrás érdekel, kivéve, energiafű. A képek gyönyörűek! |
| Foltos 2 |
2009.02.09, 15:17
|
|
Törzsvendég Csoport: Fórumtag Hozzászólások: 145 Csatlakozott: 2004.05.31 Innen: Érd Tagszám: 1237 |
MÁs: Ha valaki tudna esetleg eladó szénáról, ami autóval megközelíthető helyen van, vagy épp szállítani is tudnának, szóljon már nekem. Az itteni forrásaim, vagy megközelíthetettlenek, vagy nem adnak el, mert várják ,hogy a rétekről mikor szárad fel a víz. Eddig tartott a 16körbála. Bármilyen kajaforrás érdekel, kivéve, energiafű. Szia Széna ügyben Csabdi neked már messze van ? |
| Rosinante |
2009.02.09, 19:14
|
|
Kamilla, nálam is koszosak a lovak, de kezelhető szinten. Ribic ilyen szempontból kezelhetetlen.
Talán az előző oldalon olvastam, hogy szeretnétek népszerűsíteni a hidegvérűek kolbászonkívüli felhasználását is, szerintem ebben tudok segíteni a Lovaséleten keresztül. |
| kamilla |
2009.02.10, 07:57
|
|
Törzsvendég Csoport: Fórumtag Hozzászólások: 875 Csatlakozott: 2004.06.05 Innen: Iklad (pest megye) Tagszám: 1244 |
Szia Széna ügyben Csabdi neked már messze van ? Hát ha vállalnak szállítást akkor nem Írsz magánban részleteket? Rosi! Az szuper jó lenne, márcsak kéne egy vállakozó szellemű emberke, aki mindezt megfogalmazza és megírja. ..és egyutal meglehetne említeni a következő Találkozót is! Gábor, beszélsz a lovardával, időpont ügyben? |
| lilith |
2009.02.11, 12:44
|
|
Törzsvendég Csoport: Fórumtag Hozzászólások: 1226 Csatlakozott: 2005.03.13 Innen: Nagyvenyim Tagszám: 1768 |
Ígértem képeket Karád-Rigóról, ő van most Üllőn, a képek tavaly, még Baracson készültek.
![]() ![]() A többi kép itt. |
| Bazsi5678 |
2009.02.11, 14:07
|
|
Törzsvendég Csoport: Fórumtag Hozzászólások: 480 Csatlakozott: 2007.03.15 Tagszám: 6364 |
Nahát...még nem is láttam olyan hidegvérűt ami hókás...nagyon tetszik
|
| bandi_2 |
2009.02.11, 19:19
|
|
Törzsvendég Csoport: Fórumtag Hozzászólások: 40 Csatlakozott: 2008.07.27 Tagszám: 10899 |
Sziasztok!
Sajna behányt a gépem,ezért csak most jelentkezem a haveromtól! Kamilla ami az időpontott illeti az aug.22- 23 99%. Rosinante nagyon ismerős ez a csikó nekem. Hol szerezted? Mert lehet,hogy tudok az öseiről. A Lengyel lovakról pedig csak annyit,hogy gyönyörüek és körülberül ilyenekkel lesz tele a vásár. Az aktuális kedvenc: ![]() ...de Ton van der Weerden többi képét is érdemes végignézni. Végignéztem a képeket és a Florian és a Baron nevű mének régi ismerőseim mind a ketötöl hoztunk csikót Hollandiából! |
| Rosinante |
2009.02.11, 19:34
|
|
Bandi, valahogy sejtettem, hogy ismered (egy régi hozzászólásod alapján.) Diósjenőről hoztuk, ott még Gyémánt volt a neve. Csiszolatlan-pucolatlan...
Kamilla, alapvetően arra gondoltam, hogy meg is írom a cikkeket, persze csak ha nincs ellene kifogásotok. |
| hihi |
2009.02.11, 21:55
|
|
Törzsvendég Csoport: Moderátor Hozzászólások: 4558 Csatlakozott: 2002.10.06 Tagszám: 569 |
Kamilla, nálam is koszosak a lovak, de kezelhető szinten. Ribic ilyen szempontból kezelhetetlen. Talán az előző oldalon olvastam, hogy szeretnétek népszerűsíteni a hidegvérűek kolbászonkívüli felhasználását is, szerintem ebben tudok segíteni a Lovaséleten keresztül. Javaslom,hogy előbb szedjetek össze normális képeket. Átlag 2-3havonta megjelenik valami a hidegvérűekről (LÉ és LN is) úgyhogy annyira nincs ez a fajta visszaszorítva. |
| Filly |
2009.02.11, 21:56
|
|
Biodegenerált Csoport: Főmoderátor Hozzászólások: 7028 Csatlakozott: 2000.08.24 Innen: Kecskemét Tagszám: 31 |
(Azt hittem, ez a magyar hidegvérű, nem pedig a belga topik...
|
| Rosinante |
2009.02.11, 23:07
|
|
(Lehet, hogy hülyeséget mondok, de úgy emlékszem, valaki - talán Diesel - nyitott belga topikot, és átömlesztették ide.)
|
| Rosinante |
2009.02.11, 23:18
|
|
Javaslom,hogy előbb szedjetek össze normális képeket. Átlag 2-3havonta megjelenik valami a hidegvérűekről (LÉ és LN is) úgyhogy annyira nincs ez a fajta visszaszorítva. Nem is az emlegetésszintű visszaszorításról van szó, hanem arról, hogy ha szóba kerül, akkor is csak horszburgerbevalóként taglalják az erényeit. Itt inkább a hobbilóként való használat kerülne előtérbe, nem a gasztronómiai érték. |
| kamilla |
2009.02.12, 07:46
|
|
Igen, pont ez a lényeg!
Egy sorban megemlítik, hogy kedves ,nyugodt lófajta, majd rátérnek a húshozamra és a kedvező importokra. A LÉ-t veszem én is, de effajta cikket én még nem olvastam. ( a hafikat kivéve) Rosi, ide is felteszed majd, ha megírtad? Bandi! Köszönöm, beírtam. |
| bandi_2 |
2009.02.12, 17:51
|
|
Bandi, valahogy sejtettem, hogy ismered (egy régi hozzászólásod alapján.) Diósjenőről hoztuk, ott még Gyémánt volt a neve. Csiszolatlan-pucolatlan... Kamilla, alapvetően arra gondoltam, hogy meg is írom a cikkeket, persze csak ha nincs ellene kifogásotok. Hát igen tényleg rossz helyen volt az a csiko Diosjenön.A szlovák haveromnál született sajnos a kanca nem élte tul az ellést de e csikonak szerencséje volt mert volt még egy kancája a Janonak és az elfogadta.A kanca tényleg tiszta belga volt és nem sok ekkora lovat láttam életemben 80liter vér jöttle belöle és 1300kiloban vitték el a romák.Kb 4honapossan került át jenöre a mostohájával eggyütt. Ott decemberben megellet a kanca és szegény csikonak nemsok kaja jutott,de remélem most már jo helyen van sok örömetek legyen benne a szőre pedig tavasszal tuti ragyogni fog. |
| hihi |
2009.02.12, 20:08
|
|
Törzsvendég Csoport: Moderátor Hozzászólások: 4558 Csatlakozott: 2002.10.06 Tagszám: 569 |
Nem is az emlegetésszintű visszaszorításról van szó, hanem arról, hogy ha szóba kerül, akkor is csak horszburgerbevalóként taglalják az erényeit. Itt inkább a hobbilóként való használat kerülne előtérbe, nem a gasztronómiai érték. Volt már ilyen cikk- cikkek is , még régebben. |
| Rosinante |
2009.02.12, 22:46
|
|
Akkor inkább hagyjuk?
Bandi, köszönöm az információt! Jó helyre került a kiscsaj, kap enni-inni, lovak között van, mozoghat, napi átlag másfél órát pucolom |
| kamilla |
2009.02.13, 08:02
|
|
Nem kötözködés képpen, de hol és mikor?
A cavalloban olvastam egy cikket anno, a Horti lovardáról ahol foglalkoznak lovagoltatással hidegvérű lovakon. Ők azóta átköltöztek Petőfibányára. Szívesen elolvasnám, bár szerintem ha régen is volt csak beleférnének újra. |
| hihi |
2009.02.13, 09:28
|
|
Akkor inkább hagyjuk? Bandi, köszönöm az információt! Jó helyre került a kiscsaj, kap enni-inni, lovak között van, mozoghat, napi átlag másfél órát pucolom Dehogy! Arra akartam célozni, hogyha már cikkről van szó, legyen ütős. Jó szöveggel (ez adott,mert nagyon jól írsz) és jó képekkel. Eddig a kettő valahogy nem jött össze. Viszont, ha olyat akarsz, amit "szoktál", az tuti befutó. Mármint grafika, plusz szöveg. Na, valahogy csak kikeveredek belőle... |
| bandi_2 |
2009.02.13, 17:18
|
|
Akkor inkább hagyjuk? Bandi, köszönöm az információt! Jó helyre került a kiscsaj, kap enni-inni, lovak között van, mozoghat, napi átlag másfél órát pucolom A csikó tényleg akkor született ahogy mondták csakhát a pótmamáját sem etették agyon igy ényleg egy kicsit vissza maradt.Az apjárol viszont sajna még a Jano semtud semmit |
| Méz |
2009.02.13, 17:19
|
|
Mi köze a belgának a magyar hidegvérűhöz?
"Az állomány javítása és egységesítése céljából nyugatról különböző fajtájú hidegvérű méneket is importáltak, mégsem lett a hidegvérű egységes fajta. A II. világháború alatt az ország lóállománya megfogyatkozott és leromlott, ezért a világháborút követően jelentkező óriási vonóerő-igény kielégítése érdekében belga és ardenni méneket, valamint Franciaországból 17 különböző fajtájú hidegvérű mént importáltak. Ezekkel és ivadékaikkal több generáción át szervezett, célirányos fajtanemesítés folyt. Ennek hatására kialakult a magyar hidegvérű, melyet 1954-ben önálló fajtaként elismertek. Eközben őrködtek a nóri, pinzguai eredetű hidegvérű típus fennmaradásán is." A magyar hidegvérű ma sem homogén. És ma is elfogadottak a magyar hidegvérű tenyésztésben a fenti külföldi hidegvérűek. Részlet a magyar hidegvérű teny. szabályzatból: "4.§. A Magyar Hidegvérű Törzskönyvbe való felvétel feltételei A törzskönyvbe, illetve méneskönyvbe való felvétel a 2 éves kor betöltése után lehetséges, származás, küllem és munkakészség vizsga alapján. 4.1. Származás 4.1.1. Mének A 4 ősi soros származásban: - korlátozás nélkül elfogadottak a magyar hidegvérűként elismert egyedek - cseppvérkeresztezési céllal a fajta kialakításában szerepelt ardenni, brabanti, perscheron és nóri egyedek, a Tenyésztői Bizottság döntése alapján tiszta vérben is engedélyezhetők, de túlzott arányban nem kívánatosak. - ismeretlen ős a 4. ősi sorban előfordulhat, ha az egyesület által elismert ős származása hiányos volt - nem hidegvérű ős a származásban nem fordulhat elő. A muraközi tájfajta származásában, a magyar hidegvérűn kívül csak a nóri egyedek fogadhatók el. A fenti követelményeknek meg nem felelt hidegvérű mének a Tenyésztői Bizottság döntése alapján kaphatnak tenyésztési engedélyt. A származást DNS vizsgálattal igazolni kell. 4.1.2. Kancák A 4 ősi soros származásban: - korlátozás nélkül elfogadottak a magyar hidegvérűként elismert egyedek - a fajta kialakításában szerepelt ardenni, brabanti, perscheron, nóri és muraközi, egyedek a származásban korlátozás nélkül tisztavérben is elfogadottak, míg más hidegvérű fajtába tartozó kancák a Tenyésztési Bizottság döntése alapján, ha az egyed az egyéb feltételeknek megfelel. - egy ismeretlen származású, vagy melegvérű ős a 3. ősi sorban előfordulhat, de nem kívánatos. - A muraközi tájfajta származásában a magyar hidegvérűn kívül csak a nóri egyedek fogadhatók el. - egy ismeretlen származás, vagy melegvérű ős a 3. ősi sorban előfordulhat Hiányos származású hidegvérű kanca, ha az egyéb feltételeknek megfelel Elő-törzskönyvbe vehető." |
| rudi |
2009.02.17, 14:43
|
|
Új vendég Csoport: Fórumtag Hozzászólások: 6 Csatlakozott: 2009.02.09 Tagszám: 13380 |
Mi köze a belgának a magyar hidegvérűhöz? "Az állomány javítása és egységesítése céljából nyugatról különböző fajtájú hidegvérű méneket is importáltak, mégsem lett a hidegvérű egységes fajta. A II. világháború alatt az ország lóállománya megfogyatkozott és leromlott, ezért a világháborút követően jelentkező óriási vonóerő-igény kielégítése érdekében belga és ardenni méneket, valamint Franciaországból 17 különböző fajtájú hidegvérű mént importáltak. Ezekkel és ivadékaikkal több generáción át szervezett, célirányos fajtanemesítés folyt. Ennek hatására kialakult a magyar hidegvérű, melyet 1954-ben önálló fajtaként elismertek. Eközben őrködtek a nóri, pinzguai eredetű hidegvérű típus fennmaradásán is." A magyar hidegvérű ma sem homogén. És ma is elfogadottak a magyar hidegvérű tenyésztésben a fenti külföldi hidegvérűek. Részlet a magyar hidegvérű teny. szabályzatból: "4.§. A Magyar Hidegvérű Törzskönyvbe való felvétel feltételei A törzskönyvbe, illetve méneskönyvbe való felvétel a 2 éves kor betöltése után lehetséges, származás, küllem és munkakészség vizsga alapján. 4.1. Származás 4.1.1. Mének A 4 ősi soros származásban: - korlátozás nélkül elfogadottak a magyar hidegvérűként elismert egyedek - cseppvérkeresztezési céllal a fajta kialakításában szerepelt ardenni, brabanti, perscheron és nóri egyedek, a Tenyésztői Bizottság döntése alapján tiszta vérben is engedélyezhetők, de túlzott arányban nem kívánatosak. - ismeretlen ős a 4. ősi sorban előfordulhat, ha az egyesület által elismert ős származása hiányos volt - nem hidegvérű ős a származásban nem fordulhat elő. A muraközi tájfajta származásában, a magyar hidegvérűn kívül csak a nóri egyedek fogadhatók el. A fenti követelményeknek meg nem felelt hidegvérű mének a Tenyésztői Bizottság döntése alapján kaphatnak tenyésztési engedélyt. A származást DNS vizsgálattal igazolni kell. 4.1.2. Kancák A 4 ősi soros származásban: - korlátozás nélkül elfogadottak a magyar hidegvérűként elismert egyedek - a fajta kialakításában szerepelt ardenni, brabanti, perscheron, nóri és muraközi, egyedek a származásban korlátozás nélkül tisztavérben is elfogadottak, míg más hidegvérű fajtába tartozó kancák a Tenyésztési Bizottság döntése alapján, ha az egyed az egyéb feltételeknek megfelel. - egy ismeretlen származású, vagy melegvérű ős a 3. ősi sorban előfordulhat, de nem kívánatos. - A muraközi tájfajta származásában a magyar hidegvérűn kívül csak a nóri egyedek fogadhatók el. - egy ismeretlen származás, vagy melegvérű ős a 3. ősi sorban előfordulhat Hiányos származású hidegvérű kanca, ha az egyéb feltételeknek megfelel Elő-törzskönyvbe vehető." én csak szeretnék tanácsokat kérni hidegvérü lovakról,én is szeretnék vásárolni majd egyet de még nem tudom hogy pontosan milyen fajtát eben szeretnék segitséget kérni mert van egy pár lovas könyvünk amiben vannak lo fajták de nem sokat irnak roluk szeretnék minél töbet tudni roluk . |
| Méz |
2009.02.18, 15:44
|
|
Rudi, szerintem kaptál privát üzenetet.
Ma megint igazolódott egy régi sejtésem, mégpedig hogy Szőkém málhás lónak az igazi. Egy éves korában már segített cipelni a lucernás-zsákokat. Akkor is már úgy vitte mintha mindig azt csinálta volna. Ma kamatoztattuk ezt a képességét. Kivittem 2 zsák almot a lovardába, de mivel a hó maitt nem tudtunk felmenni a dombra a lovakhoz, meg kellett oldani valahogy a zsákok felcipelését. Cirka 35 kg egy zsák. Szépen odavezettem Szőkét, aztán felpakoltunk a hátára egy zsákot. Apu vezette a lovat, én meg fogtam a zsákot, hogy ne csússzon le Szőke hátáról. Olyan ügyesen és hatátozottan lépkedett fel a hóban a dombra. Semmi ijedelem. Akkor se ijedezett mikor a zsákot lelöktem a hátáról és hangosan puffant a földön. Két fordulót mentük, a másodiknál még jobban ment a dolog. Sztem ez lenne az ő igazi specialitása, született málhás ló. |
| nagyimre6405 |
2009.02.18, 19:48
|
|
Törzsvendég Csoport: Fórumtag Hozzászólások: 97 Csatlakozott: 2008.05.20 Innen: acsalag Tagszám: 10130 |
heló mindenkinek ahogy igértem teszek fel képeket akét új szerzeményröl külömben acsalád kedvencei lettek
http://kepfeltoltes.hu/090218/DSC00781_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/090218/DSC00784_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/090218/DSC00778_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/090218/DSC00773_www...ltoltes.hu_.jpg a szerszámot szépen türik és szelidek |
| Méz |
2009.02.19, 16:26
|
|
Köszi a képeket. Itt vannak kicsibe a lovaid, pár hónaposan: http://kep.tar.hu/honey83/50511215/31721754#2 http://kep.tar.hu/honey83/50511215/31721758#2 Több képet is találhatsz róluk, ha ott lapozgatsz a képek közt. Hogy hívják őket? |
| nagyimre6405 |
2009.02.19, 19:09
|
|
Törzsvendég Csoport: Fórumtag Hozzászólások: 97 Csatlakozott: 2008.05.20 Innen: acsalag Tagszám: 10130 |
üdv köszi méz az ovis képeket mind megnéztem és az összeset el mentettem különben meg a szabálytalan hókás az oszkár nekem csak oszi amásik pedig koppány az meg becézve csak kopi
|
| rudi |
2009.02.21, 12:46
|
|
Új vendég Csoport: Fórumtag Hozzászólások: 6 Csatlakozott: 2009.02.09 Tagszám: 13380 |
Köszönöm a képeket és hogy válaszolt az üzenetemre , nem döntötem még el hogy menyit költök rá , jelenleg van egy lovam két éves és még atol füg hogy hogy fog viselkedni mert még be kell törjem . de minden érdekel a hidegvérü lovakrol mert minden félekép szertenék egyet ha találok olyat ami megfelelö nekem.minél nagyobat és erösebet szeretnék majd megprobálom felrakni a lovam képét,nem vagyok nagyon nagy internetezö mert még csak most gyakorolom.
|
| Méz |
2009.02.21, 18:30
|
|
Lovacskám feje növekszik, és kinőttük a 14,5-es csikózablát. Ha netán valaki tud eladó 15,5-es zablát, az szóljon nekem. Köszönöm. Az X Fullos kantár is éppen hogy jó.
|
| kamilla |
2009.02.21, 20:42
|
|
Nekem van ekkora zablám, csak éppen kétszertört.
Ha érdekel átadom. A hozzászólást szerkesztette kamilla: 2009.02.21, 20:43 |
![]() ![]() |
| Egyszerűsített verzió | A pontos idő: 10.09.08 - 22:11 |