IPB

Köszöntünk vendég ( Bejelentkezés | Regisztráció )

51 Oldal V « < 2 3 4 5 6 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Magyar hidegvérű
Tequila
hozzászólás 2006.05.29, 10:34
Post #121

Törzsvendég

Csoport: Fórumtag
Innen: Budapest
Tagszám: 2299

Sziasztok!

Olvastam, hogy Őrségi Nemzeti Parkban is tenyészetenek magyar hidegvérűeket.
Tudnátok abban segíteni, hogy az Őrségben melyik faluban, esetleg, hogy kinél lehetne ezeket a gyönyörűségeket meglesni? cheers.gif

Köszönöm biggrin.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Balázs
hozzászólás 2006.05.30, 10:35
Post #122

Új vendég

Tagszám: 3784

Az Őrségi Nemzeti Parkban egészen pontosan muraközi jellegű hidegvérűeket tenyésztenek, és ha jól tudom, Őriszentpéteren vannak a lovak. De egészen pontos információkat Kovács Zoltántól kaphatsz, aki a muraközi program helyi vezetője. Az elérhetőségét megtalálod a nemzeti park honlapján.
+Quote Post
Tequila
hozzászólás 2006.05.30, 11:57
Post #123

Törzsvendég

Innen: Budapest
Tagszám: 2299

Köszönöm az infót. biggrin.gif
+Quote Post
Muraközi
hozzászólás 2006.06.03, 08:09
Post #124

Törzsvendég

Innen: Sövénykút
Tagszám: 3296

QUOTE(Filly @ 2006.05.22, 15:08)
Nekem van egy muzeális értékű hercegi kumethámom smile.gif
*

Esetleg egy fényképed a kumet hámról?
Netán megnézni lehet-e?
+Quote Post
hintaló
hozzászólás 2006.06.04, 18:39
Post #125

Törzsvendég

Innen: Gyál, Mo.
Tagszám: 1363

Egy tévéműsorban mondta a muraközieket tenyésztő őrségi telep vezetője, idézte vkitől: "a muraközi ló a hidegvérűek arab telivérje" - tényleg ilyen különbség lenne vérmérsékletben, esetleg küllemben? Vagy nem egyszerűbb azt mondani, hogy olyan, mintha sodrott lenne?
+Quote Post
Muki
hozzászólás 2006.06.04, 19:16
Post #126

Törzsvendég

Innen: Erdely, Marosvasarhely
Tagszám: 1643

a mult hetvegen volt itt nalunk egy lokiallitas,ahol egy kiss huzoversenyt is osszedobtak.ez abbol allt hogy egy faval megrakot szekeret kellet egy kisebb emelkedon kihuzni,kozbeiktatva harom megalast,valamint inditast.keszitetem ket kis rovid filmet(par masodperc)ha valaki esetleg meg akarja tekinteni elkuldhetem.a netre felrakas eleg komplikalt lenne,de ha valaki valalna elkuldhetnem neki,igy masok szamara iss elerhetobb lenne.vannak meg kepek is.amin jol lathato a nalunk talalhato lotipus.
+Quote Post
Balázs
hozzászólás 2006.06.06, 05:51
Post #127

Új vendég

Szia Muki!

Én szívesen megnézném a húzóversenyről készült felvételeket, a többi képpel együtt. Előre is köszi!
+Quote Post
igazi lóbarát
hozzászólás 2006.06.06, 06:31
Post #128

Törzsvendég

Innen: Hernád
Tagszám: 1191

Szia Muki!
Engem is érdekel a videód, és a képek is, kérlek küldd el nekem is! rockon.gif
+Quote Post
Muraközi
hozzászólás 2006.06.12, 14:12
Post #129

Törzsvendég

QUOTE(Muki @ 2006.06.04, 19:16)
keszitetem ket kis rovid filmet(par masodperc)ha valaki esetleg meg akarja tekinteni elkuldhetem.a netre felrakas eleg komplikalt lenne,de ha valaki valalna elkuldhetnem neki,igy masok szamara iss elerhetobb lenne.vannak meg kepek is.amin jol lathato a nalunk talalhato lotipus.

Szia Muki!
Küld el nekem is légyszíves, fölrakom egy szerverre és láthatja bárki.
+Quote Post
Muki
hozzászólás 2006.06.12, 18:54
Post #130

Törzsvendég

ez remek lenne, csak az a baj hogy a bemutatkozo lapodon nem szerepel az email cimed. kuld el es akkor megprobalom elkuldenni. az egyik film 26 mb,es pl. emiatt nem tudtam elkuldeni balazsnak se , viszont a kepeket azt elkuldhetem meg az egyik kisebb filmet is.ha esetleg tudsz te valami megoldast ahogy el lehet kuldenni egy ilyen meretu filmet, szoljal, en ugyanis nem vagyok epp az internet ordoge... .
+Quote Post
Unicorn
hozzászólás 2006.06.12, 18:56
Post #131

Törzsvendég

Innen: Klagenfurt, A
Tagszám: 96

zip vagy rar tömörítés?
+Quote Post
kamilla
hozzászólás 2006.07.18, 04:42
Post #132

Törzsvendég

Innen: Iklad (pest megye)
Tagszám: 1244

Sziasztok!

Tegnap voltunk lónézőbe. Találtunk egy (a barátnőm részére néztünk csikót) hidegvérű kancát, akit azon nyomban ki is próbáltam.
Gál Péter tenyészetéből való.
Nem igazán vagyok otthonos a felépítést illetően, de a szakiktól kérdezem, szép ez a ló?

Sári
Sári és Én
Portré (kölcsön kantárral)

Teljesen hobby célra szeretném, sétálgatós terepekre.

Köszönöm a válaszokat.
+Quote Post
kamilla
hozzászólás 2006.07.30, 20:16
Post #133

Törzsvendég

A lovat megvettem!
Azért ha valaki tud infót, megoszthatná velem. cheers.gif
+Quote Post
Filly
hozzászólás 2006.08.04, 16:38
Post #134

Biodegenerált

Csoport: Főmoderátor
Innen: Kecskemét
Tagszám: 31

QUOTE(Muraközi @ 2006.06.03, 08:09)
QUOTE(Filly @ 2006.05.22, 15:08)
Nekem van egy muzeális értékű hercegi kumethámom smile.gif
*

Esetleg egy fényképed a kumet hámról?
Netán megnézni lehet-e?
*

Bocs, nem voltam netközelben.

A kumethám jelenleg a lakásom raktárában van szétszedve és becsomagolva, fotót még nem csináltam róla. Valószínűleg szeptember közepén lesz időm összerakni és lefotózni, de személyesen is megnézheted, ha akarod (Bp). De szerintem félvérre való, nem hidegvérűre.
+Quote Post
Gonoblin
hozzászólás 2006.08.11, 08:52
Post #135

Nem regisztrált

Sziasztok.

Új vagyok ezen a fórumon, de nagyon örülök annak, hogy vannak még hozzám hasonló emberek, akik szeretik a hidegvérű lovakat. Sajnos nekem nincs lovam, bár nagyon szeretnék. Amiért tulajdonképpen regisztráltam az a muraközi "fajta". A fórum olvasása közben láttam, hogy Szlovákiából hoztatok páran muraközi jellegű illetve nóri fajtájú lovakat. Az egyik Lovas Nemzet című újságban (sajnos nem tudom, hogy melyik számban) azt olvastam, hogy Horvátországban is találhatók muraközi lovak, bár ott is kis létszámban. Akit érdekel, annak szívesen küldök néhány fotót, csak küldjetek akár egy üres e-mailt az én címemre: ravalon@freemail.hu

+Quote Post
hubertus
hozzászólás 2006.08.11, 12:11
Post #136

Törzsvendég

Innen: Győr-Moson-Sopron megye
Tagszám: 1590

A héten én is láttam egy újsághirdetést nyereghelyen bélyegzett hidegvérű kancáról. A ló Győr-Moson-Sopron megyében van, ha jól emlékszem 320 ezer forintért hirdették. Ha valakit érdekel szívesen előkeresem.
+Quote Post
Encőke
hozzászólás 2006.08.11, 15:08
Post #137

Törzsvendég

Innen: Ráckeve-Bp.
Tagszám: 1750

Sziasztok!
Ahol vannak a lovaink bértartásban, ott van egy Magyar Hidegvérű fedezőmén!
Valamilyen Gábor a neve, és gyönyörű angel.gif
Imádom azt a Lovat, nagyon kedves, és gyönyörű! van egy pár képem róla, majd előkeresem!
Amúgy kender sörényű, és farkú. A sörénye a szügyéig ér, a farka meg(most lett belőle levágva 20 centi, és ki lett bontva), a földig ér!
Gyönyörű ló, és azt hiszem, hogy eladó!
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
Muki
hozzászólás 2006.08.11, 15:59
Post #138

Törzsvendég

szia gonoblin! irtam neked emailt,erdekelne a dolog.
+Quote Post
Méz
hozzászólás 2006.08.25, 13:05
Post #139

Törzsvendég

Tagszám: 968

Szőke augusztus 20.-án volt 17 hónapos. Szépen növekszik. Végre megmértem a marmagasságát: bottal 140 cm.
Egyik nap bent hagyták az istállóban, elkerülendő a szökdöséséből adódó bonyodalmakat. Nem tudom mi az oka, de jobban érzi magát a karámon kívül, pár méterrel arrébb a többi lótól. Szóval a lovászok bent hagyták egy napra "büntiben" Pom-Pom pónival együtt.
Bennem meg megmozdult a kisördög, hogy kiviszem Szőkét futószárazni. Mielőtt még bárki megkövezne, nem vérkomoly félórás körbe-körbe szaladgálásra akartam kivinni Szőkét, csak egyszerűen kiváncsi voltam, hogy viszonyul az új szitukhoz.
Kötőfékkel vittem ki a futószáras körünkre. Rácsatoltam a kötőfékre a futószárat és szépen vezettem Szőkét körbe, szorosan mellette sétálva. Na hát túlzottan nem izgatta a sétafika, inkább legelni akart, de azt nem hagytam. Majd egyre jobban eltávolodtam tőle. Ment hosszú száron pár lépést, aztán megállt legelni. Megint szorosan sétálva vezettem, aztán megint eltávolodtam. Ekkor kicsit sikerült ügetnie is, de eszébe nem jutott volna pl. elszaladni/elmenekülni/rámrúgni stb... De sokáig nem izgatta magát és megint elkezdett legelni. Én meg csinálhattam bármit, olyan haláli nyugalommal legelt, hogy nem is akartam tovább zavarni. Még vezettem kicsit jobb kézre is. Ez nehezebb volt, mert rádőlt a jobb vállára, így könyékkel ellensúlyoznom kellett, hogy befelé tör kicsit a körbe. Ment így pár lépést még hosszú száron és mielőtt magától elkezdett volna legelni, kivezettem a körből és szabadon engedtem a réten. 10 méternél így se ment távolabb tőlem. Aztán vissza is sétált hozzám a futószáras körhöz és annak a környékén legelt. Szóval nem érte trauma ettől a kis foglalkozástól. Kis lusta zabagép. smile.gif
Később Pom-Pommal együtt engedtem ki a rétre, amit most már csak egy oldalról zár le villanypásztorszalag, mivel az erdészet visszavette a területet és nekünk meg kellett szüntetni a karámot. A rét két oldalról nyitott az erdő felé, de nem kószáltak el sehova. Megtanultak csapból inni, mert az itatót is el kellett bontanunk és csak a csap maradt ott. Legalább fél óra azzal telt, hogy a csapból felfelé bugyogó vízzel játszottak, így végül mindhárman jó vizesek lettünk, de élveztük, aranyosak voltak. smile.gif
+Quote Post
Muki
hozzászólás 2006.08.26, 06:54
Post #140

Törzsvendég

Gratulalok szokehez, derek lo lesz belole.Nekem is ez a tipusu lo a kedvencem, mert jo csontos,izmos.Az agyonhizlalt ,felfujt lovakert nem vagyok oda,pedig most nalunk ez a divat.Szerintem a lonak legyen lo formaja, ne ugy nezen ki mint egy tengerimalac.Szoval nagyon tetszik Szoke.
+Quote Post
kamilla
hozzászólás 2006.08.26, 07:43
Post #141

Törzsvendég

Sziasztok!

Amikor elöször kezembe került a Cavallo, amiben egy úriember azt ecsetelte milyen jó lovaglásra, hobby célra a hidegvérű fajta, érdekes dolognak találtam. Bárkit megkérdeztem milyen lovat vegyek az igényeimet figyelembe véve, mindenki félvér lovat vagy sodrit ajánlott.

Nem hagyott nyugodni a gondolat, ezért személyesen is ellátogattunk Hortra, ahol mindenki nagyon kedves volt, megnézhettük az oktatást is ahol már a hidegvérű lovak is dolgoztak.

Amikor lóvásárlásra került a sor, megint kicsi, barátságos lovat kerestem,mondván félek a nagylovaktól. Amint megláttam a ménesben legelő ,nagyseggű, nagyfejű termetes Sárit azonnal tudtam, ha másnem egy próba erejéig az enyém lesz. Így is történt, de két hét múlva már nálunk legelészett.
Bár nem egy szép egyed a hidegvérűek közül, és várom még az egyesület papírját a származását illetően, de bátran állíthatom, a legjobb lovam! (legyen akár szamár is benne)

Kedves, türelmes, egy rossz mozdulata nincsen senki felé, és bár a termetéből adódóan ő egy nagy paci (174cm) kicsit hosszú háttal, borzasztóan kényelmes lovaglás szempontjából.

Haladunk a tanítással, szépen megy futószáron, jó fejű lovacska. tanulgatja szépen a dolgokat. Ha egy hétig nem megyünk ki, akkor se akar elrohanni velem, letenni a lovasát.
Talán jövőre már túrázni is elmegyünk.

Ne higgye azt bárki hogyneki nincs stiklije, utálja a boxot! Egy szabaduló művész a lelkem. Első nap kiengedte magát a boxból és rendet rakott a kertben. Hát ez van.
Jó lovazást mindenkinek!

A hozzászólást szerkesztette kamilla: 2006.08.26, 07:46
+Quote Post
Pendemonium
hozzászólás 2006.08.26, 08:18
Post #142

Törzsvendég

Innen: Kisbér-Hánta
Tagszám: 640

Vegáéknál volt egy hidegvérű egy darabig, ő is haver volt, de nem létezett elötte akadály. A karámból is rendszeresen kiment (mintha ott sem lett volna), amikor valamiért boxba kellett rakni, az sem maradt sokáig egyben, pedig jó akácdeszkából volt!
+Quote Post
Balázs
hozzászólás 2006.08.27, 08:04
Post #143

Új vendég

QUOTE(Méz @ 2006.08.25, 14:05) *

Szőke augusztus 20.-án volt 17 hónapos. Szépen növekszik. Végre megmértem a marmagasságát: bottal 140 cm.

Szia Méz!

Nagyon tetszik Szőke, és azt szeretném megkérdezni, hogy eladó-e? Engem azért érdekel, mert szükségem volna egy kisebb, könnyebb típusú hidegvérű csikóra az én lovam mellé, és a kép, illetve a marmagassága alapján Szőke beleillik az elképzelésembe. Tehát ha eladó, akkor légyszíves küldd el nekem e-mail-ben a származását, az irányárat, és még néhány mostani képet róla, és esetleg még a szárkörméretét és az övméretét, ha lehet. Fáradozásodat előre is köszönöm!
+Quote Post
Muraközi
hozzászólás 2006.08.29, 07:24
Post #144

Törzsvendég

QUOTE(Pendemonium @ 2006.08.26, 09:18) *

Vegáéknál volt egy hidegvérű egy darabig, ő is haver volt, de nem létezett elötte akadály. A karámból is rendszeresen kiment (mintha ott sem lett volna), amikor valamiért boxba kellett rakni, az sem maradt sokáig egyben, pedig jó akácdeszkából volt!

Ő Szikra volt, a nóri kancám. Valóban egy igazi Houdini veszett el benne. Ja, a boxból is kisétált mindenféle erölködés nélkül...csak egy kis melltámasz és láss csodát, repül az ajtó szanaszét. Hiába 850 kg az 850 kg.
Ma már a villanypásztor kordában tartja.
+Quote Post
Unicorn
hozzászólás 2006.08.29, 08:34
Post #145

Törzsvendég

csinálnál egy kis reklámot annak a villanypásztornak, ami rendben tartja? mert örökké problémáim vannak a csikómmal. még csak 1,5 éves, de keresztülmegy mindenen és így folyamatosan tönkretesz valamit.
+Quote Post
kamilla
hozzászólás 2006.09.02, 19:08
Post #146

Törzsvendég

QUOTE(Unicorn @ 2006.08.29, 09:34) *

csinálnál egy kis reklámot annak a villanypásztornak, ami rendben tartja? mert örökké problémáim vannak a csikómmal. még csak 1,5 éves, de keresztülmegy mindenen és így folyamatosan tönkretesz valamit.

Nálunk is villanypásztor van. Már azon is gondolkoztam, hogy a boxajtót is levédem vele. Sári ráharapott a reteszre és kihúzta a falból.
+Quote Post
Méz
hozzászólás 2006.09.02, 19:32
Post #147

Törzsvendég

QUOTE(Balázs @ 2006.08.27, 09:04) *

Szia Méz!

Nagyon tetszik Szőke, és azt szeretném megkérdezni, hogy eladó-e? Engem azért érdekel, mert szükségem volna egy kisebb, könnyebb típusú hidegvérű csikóra az én lovam mellé, és a kép, illetve a marmagassága alapján Szőke beleillik az elképzelésembe. Tehát ha eladó, akkor légyszíves küldd el nekem e-mail-ben a származását, az irányárat, és még néhány mostani képet róla, és esetleg még a szárkörméretét és az övméretét, ha lehet. Fáradozásodat előre is köszönöm!

Balázs! Írtam mailt, de ide is leírom a választ: Szőke nem eladó. De van másik két szép eladó hidegvérűnk. Az egyik 9 éves kanca, a másik meg ennek a 7 hónapos csődörcsikója.

De azért új képet prezentálok Szőkéről:
Ápolás után, frissen fésülködve
Itt meg jó "nagyot mutat"
"Reálisabb" mérettel

Nálunk is rombolnak rendesen az óriások.
Szőke "levakarózta" a boxajtaját. Kicsit eltörtek a vasalatok, vissza kellett hegeszteni a cuccot, a villanypásztor pedig olyan neki, mintha nem is lenne.
Fáni ugyanígy volt a normál fakarámmal. Ő próbálta átugrani, csak kicsit hanyag volt a lábával és romba döntötte egy részen. A villanypásztort ellenben tiszteli.
Szőke anyja, Sári egy betonfalat döntött le.
Csillag korrektül egybenyitott 3 bokszot, miután ledöntötte valahogy az akácfából összerakott falat. Pedig a szerkezet 10 évig állta a sarat, de Csillagnak már nem bírt ellen állni. biggrin.gif gmano.gif

A hozzászólást szerkesztette Méz: 2006.09.02, 19:41
+Quote Post
Unicorn
hozzászólás 2006.09.04, 07:46
Post #148

Törzsvendég

a csikónál nálunk van, hol karám van, van, hol hozzáfér a kerítéshez és van villanypásztor is. előbbieket kidönti, utóbbit elszaggatja. szó szerint.
+Quote Post
Muraközi
hozzászólás 2006.09.04, 16:39
Post #149

Törzsvendég

QUOTE(Unicorn @ 2006.08.29, 09:34) *

Németországból rendeltem, egy NV 5000-es típusú villanypásztort, szalaggal és miegymással együtt. Egy héten belül itt volt az áru, hiánytalanul, sértetlenül. nagyon jó minőségű és ami még fontos kis fogyasztás alacsony árral egészül ki. Roppant korrekt cég!
Az interneten találtam rájuk, van választék rendesen, ráadásul pontos leírással a karám kialakításáról, méretekről, stb.
A nóri csapatom roppant tiszteletben tartja a leírás szerint kialakított legelőt. Pedig igaz a mondás: a szomszéd nője, bocs fűje, mindig zöldebb!
Naaa, mielőtt elfelejteném a linket:
NV5000
A jobb oldali zöld gombok közül a "Pferdezaun"-nál kezdtem és így választottam az 5000-est.
Ja és még egy fontos dolog: nézzétek meg az akciókat, olykor 30 %-al olcsóbb a listaárnál.

A hozzászólást szerkesztette Muraközi: 2006.09.04, 16:45
+Quote Post
kamilla
hozzászólás 2006.09.10, 07:46
Post #150

Törzsvendég

Dorszika barátném megkötötte Sári parellis kötőfékét. Kemény 8m zsinór kellet hozzá.
+Quote Post
Méz
hozzászólás 2006.09.13, 10:22
Post #151

Törzsvendég

IDÉZET(kamilla @ 2006.09.10, 08:46) *

Dorszika barátném megkötötte Sári parellis kötőfékét. Kemény 8m zsinór kellet hozzá.

biggrin.gif

Nálunk hamarosan be lesz kerítve az egész legelő vadhálóval, hogy a lovak ne kiránduljanak akkor se, ha a villanypásztort miszlikbe aprították. Addig Szőkének sajnos bent kell lennie, mert ő a fő szökős. Ezért minden nap kiviszem az istálló elé a kis rétre, hadd mozogjon és legeljen. Tegnap is kint voltam vele. Van ott valami tartályautó a réten. Leültem mellé és nekitámasztottam a hátam. Sikerült elbóbiskolnom többször is, és arra ébredtem, hogy Szőke bököd az orrával. smile.gif Aztán láttam, hogy bogáncs ragadt a bokaszőrébe. Szóltam neki, hogy "gyere ide, bogáncs van a lábadon, leszedem". Odajött (pedig nem hittem, hogy szót fogad), hagyta hogy kiszedjem a bogáncsot, még adta is a lábát. Tök ari volt. smile.gif

A hozzászólást szerkesztette Méz: 2006.09.13, 10:23
+Quote Post
kamilla
hozzászólás 2006.09.13, 12:21
Post #152

Törzsvendég

Tegnap közel 4 órás terepen voltunk. Sári egy tündér volt. Nekünk pont a lábfeladással vannak gondjaim. Ugyanis hiába könnit ki, felemelni, megtartani és pucolni... na ez nem megy. gmano.gif
+Quote Post
kamilla
hozzászólás 2006.09.15, 12:23
Post #153

Törzsvendég

Ma megérkezett Sári csikóbélyegzési jegyzőkönyv másolata.

Az apuka: Kaposvár-50
Esetleg nem tudna nekem valaki fényképet felrakni, vagy küldeni e nagy legényről?

Előre is köszi
+Quote Post
kamilla
hozzászólás 2006.09.27, 20:42
Post #154

Törzsvendég

Sziasztok!

http://www.sattlereikoch.at/

Balról a 3.link.

Jó nézelődést! wink.gif
+Quote Post
kamilla
hozzászólás 2006.10.16, 16:46
Post #155

Törzsvendég

IPB képSári
+Quote Post
zapolya
hozzászólás 2006.10.17, 09:40
Post #156

Törzsvendég

Innen: Magyarország, Budapest, XV. kerület
Tagszám: 169

Egyáltalán akadály ez, vagy mik ezek a gyufaszálak?! biggrin.gif
+Quote Post
zapolya
hozzászólás 2006.10.17, 14:41
Post #157

Törzsvendég

Még egy a gyönyörűségről, és egy szőke bombázó, Csinos.
+Quote Post
Eva
hozzászólás 2006.10.17, 14:50
Post #158

Törzsvendég

Innen: Magyarország, Budapest, XV.ker
Tagszám: 27

..és Ő már nem is számít???
Természetesen Dömpilla van a képen biggrin.gif

Itt is, és itt is

A hozzászólást szerkesztette Eva: 2006.10.17, 15:03
+Quote Post
Méz
hozzászólás 2006.10.17, 16:14
Post #159

Törzsvendég

De szép lovaitok vannak! smile.gif

Na akkor legyen egy almázott szürke is.
Meg egy fekete is.
És végül egy elsuhanó sárga Karesz.

A hozzászólást szerkesztette Méz: 2006.10.17, 16:15
+Quote Post
zapolya
hozzászólás 2006.10.18, 10:24
Post #160

Törzsvendég

Köszi, nem a mi lovaink, "csak" lovagoljuk őket néha. Nagyon aranyosak, Dömpivel és Dulcsival egy gond van csak, kicsik maradtak, rövid a lábuk és hátulról a nagy farával, rövid lábacskáival Dömpilla egy vízilóra hasonlít leginkább. Édesek, nyugodtak, rendszeresen szabadlábra teszik magukat, bár mióta elkészült az új villanypásztor rendszer, azóta vége a régi szép időkben megszokott szabadon kószálásaiknak. biggrin.gif Sok akadály nincs előttük. Most szoktatják éppen fogatba őket, de Csinos és a párja már fogatban kezdtek, később lettek belovagolva, nagyon hamar megtanulták hogy mit kell csinálni. Egyiknek sem okozott lelki megrázkódtatást, hogy nyereg van rajtuk, mindent a világ legtermészetesebb dolgának fognak fel. smile.gif Mindegyiknek megvan a maga kis hóbortja, az egyik nem szeret egyedül lenni, és folyamatosan nyerít a többi után kis cérnahangon, a másikat boxban nem lehet hagyni, mert le akarja bontani. Mindegyik külön egyéniség, nagyon szeretjük őket.

Karesz nagyon szép. Nálunk is van egy hatalmas sárga hidegvérű fedezőmén, egyszer lefényképezem amikor ki van fésülve a sörénye és a bokaszőre, egyszerűen lenyűgöző, és ilyenkor mintha tudná magáról, hogy nagyon menő.
+Quote Post

51 Oldal V « < 2 3 4 5 6 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 felhasználó olvassa ezt a témát (1 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Egyszerűsített verzió A pontos idő: 10.09.08 - 22:22