Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Pécs és környéke

• Please log in to reply
14283 válasz a témához

#8961 Vén kecske

Vén kecske

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 409 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 11. - 19:05

Üdv Mindenkinek!!! Hogy is van az,hogy aki nem tud uszni az ne másszon fára?? Hát én mekkpróbáltam tényleg ugy van. Hétfõn felmásztam az istállótetõre,hogy kicseréljem a viharban eltört palákat,és nemvolt nálam a kék piros szupermen ruhám,hát nem bétört alattam az a fránya.Lórol azé cakcak jobb esni!!!!??Vagy nem?? Mekkint szólhattam MENTÕANGYALUNKNAK Juliennek aki fijju,és pont a fürdõkádban vóót,hogy gyüjjön gyorsan mee eset van mekkint. 7 hosszu perc után mán a mentõsök által kapott kis kokaintol egész jóól vóótam.hihihi Bent azt kérdezték hányan vagyunk a családban,és van e olyan aki ép??Mint kiderült az a csapat voót megint ügyeletben aki a /lóharapta kicsi lánynál/me cak igy hijják ottanék. Mint a macska talpra estem én is cak voót egy kis kövecske a bal lábam alatt,és emiatt a bokám eltört,de a doki mekkszerelte,csavar,lemez,oszt mán mekk is voót. Azt mondotta mágnessel ne igazán játszak!! Most mán ithon esz a fene,cak nem igazán tudok ugribugrizni. Julien aki fijju köszi,köszi,és mekkint cak köszi a segitséget!!!!!Szerettem vóna figurákat is bérakni de valahogy õk nem akarták!! Csocsi Mindenkinek!!mekkmek

#8962 Gabrosz

Gabrosz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.464 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 11. - 19:06

"Beam! Azért téged sem azért szeretünk, mert kiválóan tájékozódsz... Valjuk be, volt már neked is rossz navigációs napod. Nem is egyszer....
"
S milyen igaz!!!!!!!!!!!!

Ezt valaki jegyezze meg!!!!!!!!! : Soltszentimrén át egyenesen 2,2 km
Balra: Soltszentimre végénél benzinkút, fém El Bronco útjelzõ tábla!
A földúton végig El Bronco Western Ranch

Nini Vén Kecske!!!!!!!!!!!! Találkozunk holnap?....................Ja, akkor nem :(
Durva. Gyógyulj!

Edited by Gabrosz, 2009 szeptember 11. - 19:14.

#8963 Vén kecske

Vén kecske

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 409 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 11. - 19:11

Nini Vén Kecske!!!!!!!!!!!! Találkozunk holnap?

Hát holnap még sajna nem,me ágyhoz vagyok kötve,hacak,hacaknem gyüvö az ágyam mellé iszni egy kis mézestetet :yeah: nocak most vannak ezek a mütyürök :D
Hová mentek??mekkmek

Edited by Vén kecske, 2009 szeptember 11. - 19:12.

#8964 Gabrosz

Gabrosz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.464 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 11. - 19:19

Te nem olvasol fórumot?
Az elõbb csak azt láttam hogy itt vagy. és mire írtam már elküldted a hozzászólásod.... és utána olvastam hogy mi történt....sajnálom, de hamar gyógyulj.....
Soltszentimrére megyünk Pontosan ide
Jövõre ne ficánkolj, és jöttök ti is :)

Posted Image

Tessék pihenni Posted Image

Hogy tudj lovagolni Posted Image

Edited by Gabrosz, 2009 szeptember 11. - 19:51.

#8965 Julien

Julien

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 189 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 11. - 19:33

Most mán ithon esz a fene,cak nem igazán tudok ugribugrizni.
Julien aki fijju köszi,köszi,és mekkint cak köszi a segitséget!!!!!

Na, csak nix ugribugri, aber langsam spazieren, als colorádóbogár.
Mee különben pöröghecc a hátadon napestig... :dev:
Nem nagyon kedvelem én mán az efféle "segítséget"!

Holnapra mindenkinek yoo utat, szerencsés hazaérkezést, csekély mértékû + és L ázást.
A fõvárosiaknak meg pusza a hasukra...

#8966 Vén kecske

Vén kecske

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 409 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 11. - 20:05

[quote name='Gabrosz' date='2009.09.11, 20:19' post='740473']
Te nem olvasol fórumot?
Az elõbb csak azt láttam hogy itt vagy. és mire írtam már elküldted a hozzászólásod.... és utána olvastam hogy mi történt....sajnálom, de hamar gyógyulj.....
Soltszentimrére megyünk Pontosan ide
Jövõre ne ficánkolj, és jöttök ti is :)

A baki elõtt 1 hétig nem voltunk itthon,vasárnap értünk haza,hétfõn mán selejtes is lettem nem láttam az elõzményeket :D Biztos joó lessz vigyázzatok magatokra,meee messzi lessz a mi mentõangyalunk Julien aki fijju :dev: :yeah: mekkmek

#8967 Milky Way

Milky Way

Csikó

• Fórumtag
  • 1.419 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 11. - 20:54

sziasztok újra ! :) VénKecske! Próbálj meg vigyázni magadra! :) A többieknek meg jó bulizást midenntéren és paccolást! :) Gratu a komloi versenyen indulóknak akárhányadikak lettek...! :) aztán nekem meg ma volt egy Józsa Dezső emlékversenyem ahol a diszkoszt kivették a súlyba nem indúltam mert izomhúzódásom van a karomba és nem tudom hátrahajlítani de nem lényeg ,mert midne rendbe lesz!!! :) viszont ma kalapácsvetésbe lettem juniorkupa győztes (1.hely) 30méterrel ,de kupa nélkül...vannak itt érdekes dolgok de nem baj...egyik versenybíró azt állítja h 40-et kell megdobni ezért és csak akkor jár...ez még múltkor nem így volt ,de nem baj majd 18.,23.-án ;) meg 26-27 :D . Nah legyetek rosszak ahogy eddig!

Edited by Milky Way, 2009 szeptember 11. - 20:55.

#8968 Fehérló fia

Fehérló fia

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 221 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 12. - 7:25

:guny: Sok boldog BABCIT!!! :guny:

Vén kecske Te meg vigyázz magadra.Jobbulást.
Azt hiszem mégis el kéne 1"kórház a falu szélén" :P

#8969 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 12. - 7:33

Boldog Névnapot Babci :) Mekkmekk, Te meg legközelebb ne balerináskodjál nekem, mert hátsón billentelek ;) Gyógyuljál meg minél hamarabb :ang:

Edited by tötõ Zsó, 2009 szeptember 12. - 7:34.

#8970 Bolygo

Bolygo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 199 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 12. - 17:17

BABCINAK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!! :kocc: VÉN KECSKE! TE PEDIG GYÓGYULJ MEG MINNÉL HAMARABB ÉS VIGYÁZZ MAGADRA!!! :)

#8971 Chilly

Chilly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.552 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 13. - 6:27

Boldogot! :kocc:

#8972 tunde68

tunde68

Új vendég

• Fórumtag
  • 18 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 13. - 8:39

Szia!
Körbeérdeklõdök, és ha van valami, akkor szólok. Mennyi kéne?

Szia!

Két lovunk van nekik kellene kb. 60 db. kisbála fér fel az autónkra.

Köszi

http://www.huculok.mlap.hu

#8973 Beam

Beam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 484 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 13. - 20:41

Sziasztok lovas népek! Vén Kecske! Jobbulást! Babci, boldog névnapot! Szolgálati jellegû közlemény: Tegnap El Broncon végre mindenki ott volt, akivel VAD szervezés-ügyben beszélni kellett, és mivel jól szétszóródtunk, így tudtam is beszélni mindenkivel. :kir: Szóval a tervek szerint 2009 október 10 - én azaz szombaton 9 órai indulással, kerül sor az õszi fordulóra Bükkösd - Szentdomjánban. Három fõs csapatok jelentkezését várjuk, de ha valaki egyedül jön, az sem gond, keresünk neki társakat. Prológ - a tavalyihoz hasonlóan - elõzõ este, a Bükkösdi lovaspályán. KÉREK MINDENKIT, HOGY SZÓLJON, HA PÉNTEK ESTÉRE IS JÖN, MERT TAVALY KEVÉS VOLT A KAJA ÉS A KOPOGÓ SZEM RETTENETESEN ZAVAR. KÜLÖNÖSEN HA AZ ENYÉM! :ang: Szállás paciknak és gazdáiknak is megoldható jutányos áron -ingyé. Aki ennél olcsóbbat tud, azonnal szóljon. ( Ez vonatkozik a játék utánra is, ha valaki maradni akar. Hálózsákot, matracot hozzatok) . Tisztálkodási lehetõség szintén benne foglaltatik a szállás árában. Aki a lovával akar aludni, hozzon sok - sok meleg cuccot. Nagyon hideg idõ esetén a sportcsarnokban tudunk tömeges horkolást csapni. ( Tavaly a nép az állásokban kialakított vackokon, illetve sátrakban aludt - király volt! TZs pedig a tûz mellett, hálózsákban.) Nevezési díj ( csakis azért, mert komoly, véres, és verítékes versenyrõl van szó ) 1.000 Ft/lovas - ez megy a díjakra, a kupa pedig tovább vándorol, merthogy vándorkupa. A játék jellege, mint a korábbi fordulóké, tájékozódás sok rettenetõ, borzasztó és nehéz feladattal megtûzdelve - ezeket most nem részletezném - többek közt azért mert " kidolgozás alatt " állnak. A játék NEM IDÕRE MEGY, és szakág független. Menü - mivel akkortájt borjúvész lesz a környéken - borjú valamilyen formában. A belsõ jellegû folyadékutánpótláshoz kérjük a segítségeteket. ( a külsõt tudjuk garantálni :dev: ). A négylábú társaknak széna és víz áll korlátlan mennyiségben rendelkezésre. Õket állásokban tudjuk elhelyezni, de: tavaly némi ügyesekdéssel boxot is tudtunk csinálni, illetve ridegtartásra is van lehetõség villanypásztoros karámokban. ( Ezeket viszon reggel felszámoljuk, mert a végállomás helyén vannak.) Jelentkezni itt, ott és amott egészen október 5 - ig lehet. Itt, a fórumon; ott a telefonszámom 30/3773045, amott magán üzenetben, továbbá e- mailben, és az iwiwen. Én aztán majd jól összegyûjtöm a jelentkezéseket, és megmondom a többieknek. Szóval mindenkit várnak szeretettel Szentdomján cowgirljei és cowboyai. Az elõzõ játékok tapasztalatai alapján néhány javaslat: mindenki hozzon magával a lovaglásra valamiféle innivalót, mert kb. 3,5 órát lesztek a pályán+ az eltévedések, valamint esõkabátot - mégiscsak október lesz. Az " ünnepélyes díjátadás " valamikor délután lesz. Zene: Morbidka. Kérdésekkel bátran, hozzám. ( A sztereotíp válasz: nem tudom :gm: ) Jó készülõdést! Üdv: Beam :kocc:

#8974 kazi

kazi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 708 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 14. - 6:53

Babcinak boldog névnapot! Vén Kecskének jó pihenést! Tudtuk volna hogy ilyen bevállalós vagy benevezünk a bika rodeóra legalább baranyai versenyzõ is lett vóna. Mennyit voltál a tetõn, legalább megvolt a 8mp? KEK királyságos volt, megint feltöltõdtem cowboyossággal. Mennyi jó cucc volt a Lengyel árusoknál fájt a szívem nagyon. Egy két szép paccot is szívesen becsomagoltam volna a hátizsákba. És a technika, egy két igen szép gyakorlat! Nem tudom nevezhetjük e baranyai sikernek, Döde által elért eredményeket de hajrá Pécs!!! Szurkoló tábor biztos a mienk volt a legnagyobb élen Misuval, aki igen formában volt. Hétvégén már alkalmazhutjuk is a tanultakat Hetényben.!? :yeah:

#8975 don quihote

don quihote

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.437 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 14. - 7:03

[quote name='Beam' date='2009.09.13, 19:41' post='740802']
Sziasztok lovas népek!

Kicsit irigykedve olvasom a készülõdést.
Jó volt találkozni a pécsi népekkel.
Te Beam, vigyázz arra, akire gondolok! :ang:
A Jimi pedig egy nagyon Király csávó! :kocc: :kocc: :kocc:

Edited by don quihote, 2009 szeptember 14. - 7:14.

#8976 Nyanya

Nyanya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.451 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 14. - 7:22

Donqi, örültem, hogy végre már személyesen is találkoztunk, oly hosszú idõ után. :) És egy :ang: vagy! Babci, boldogot, Vén kecske, vigyázz jobban magadra, most pedig gyógyulj! Kazi, Hetényben is lesz rodeó??? :gm: Janó, Neked külön köszönök mindent, az idegenvezetést, a magyarázatokat, a gondoskodást... :yeah:

Edited by Nyanya, 2009 szeptember 14. - 7:25.

#8977 don quihote

don quihote

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.437 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 14. - 7:58

Donqi, örültem, hogy végre már személyesen is találkoztunk, oly hosszú idõ után. :) És egy :ang: vagy!

Bizony, jó volt kicsit dumcsizni, és köszönöm a krumplikat. :)
Az angyalok az égben laknak. ;)

#8978 Bogárka

Bogárka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 401 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 14. - 8:01

Donqi, örültem, hogy végre már személyesen is találkoztunk, oly hosszú idõ után. :) És egy :ang: vagy!

Babci, boldogot, Vén kecske, vigyázz jobban magadra, most pedig gyógyulj!

Kazi, Hetényben is lesz rodeó??? :gm:

Janó, Neked külön köszönök mindent, az idegenvezetést, a magyarázatokat, a gondoskodást... :yeah:

Nyanya!

Szeretnél Hetényben is rodeót! Jó a lovas is?
Mert akkor Kukaccal lehet indulni. :yeah: Megbeszélem a tulajjal és felajánljuk, aki bevállalja, mert én most inkább mégis kihagynám míg a lábam tökéletesre nem gyógyul.
Szóval, az igényeket nálam lehet jelezni! :D

#8979 Nyanya

Nyanya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.451 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 14. - 8:18

Bizony, jó volt kicsit dumcsizni, és köszönöm a krumplikat. :)
Az angyalok az égben laknak. ;)

Jó krumplikat vittem? Olyan nagy gonddal válogattam, megéreztem, hogy Neked kell... ;)
Kell ott fenn egy ország... :ang: És Te szoktál arra járni...

#8980 Women

Women

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 958 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 14. - 8:22

Sziasztok! A KEK tényleg nagyon jó volt. Kellett már az alföldi homok szemnek, szájnak, orrnak. Nem tudom mikor voltam utoljára ennyire csipás. :D :P Az én tájékozódási képességemrõl csak annyit, hogy nem én navigáltam el rossz felé szegény Gabroszt, hanem a Szürkehajú Magas Cowboy... :gm: Én mondtam, hogy balra, de õ jobbra jobb utat tudott. :gm: Kazi! Azért hozzátenném, hogy nekem sem volt túl sok hangom vasárnap reggel. A rodeót végig üvöltöttük Papapájával és Misuval. Mamamája szemben állt velünk a karám másik oldalán és azt mondta, hogy kihallatszottunk rendesen a tömegbõl. :yeah: Nekem bérelt helyem volt egy meggyfa ágai között. :kir: :yeah: Döde eredményei pedig valóban nagyon szépek, és büszkék vagyunk rá. :) A lengyelek tényleg szép cuccaik voltak, feszítõzablák, sarkantyúk, csupa szép darab. :gm: :dev: :gm: Donqi! Én is örülök, hogy személyesen is találkoztunk. A VAD-ra készülõdést meg ne irigyeld, hanem gyere el, Téged is szeretettel várunk. :yeah: Babci! Boldog Névnapot! VénKecske! A négy lábadból akkor most csak három mûkszik? ;) Jobbulást Neked. :)

#8981 don quihote

don quihote

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.437 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 14. - 8:33

Donqi! Én is örülök, hogy személyesen is találkoztunk. A VAD-ra készülõdést meg ne irigyeld, hanem gyere el, Téged is szeretettel várunk. :yeah:

Nagyon köszönöm a meghívást! Még a végén élni fogok vele. ;) Egy jó baráti társaságba mindig szívesen elmegyek!!! :kocc: :kocc: :kocc:
( Orfû óta Te vagy a Fanni egyik példaképe :) Mindig nagy szeretettel beszél Rólad. )

#8982 kazi

kazi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 708 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 14. - 8:37

( Orfû óta Te vagy a Fanni egyik példaképe :) Mindig nagy szeretettel beszél Rólad. )

Szegény Fanni :ang: csak nehogy sikerüljön :D !

#8983 Gabrosz

Gabrosz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.464 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 14. - 8:39

Nekem is tetszett. Nagyon is. Ébresztõ is volt a kocsiban, Pesta telelövöldözte kisautót, úgyhogy elég rendesen lõporszag uralkodott nálunk, de ennyi kellett.
És Liza, nem is keveredtünk el, hanem harcálláspontot keresvén mentünk jobbra. No. ;) De még így is fényévekkel korábban értünk El Broncora Egyeseknél, akik ki akarták kérni a cefrét nekünk mire odaérünk.
Na tán eztán kissebb arccal indulunk a nagyvilágba nem becsüljük le a másik tehetségét :kir:
Így hát mi vártuk a társaságot némi hideg üdítõvel :kocc:

Posted Image
Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image

#8984 Women

Women

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 958 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 14. - 8:45

Remélem csak a jó dolgokat lesi el tõlem. ;) Én komolyan mondtam, hogy szeretettel várunk Titeket. Fannit is elhozhatod. Hely van minden jó embernek. :ang:

Mi ne sikerüljön? :confused: Csak azt ne mond, hogy rossz ember vagyok, mert akkor fogok egy ásót és elásom magam. :( Lehet hogy nagy a szám, sokat beszélek, néha feleslegesen, meg indokolatlanul, meg néha durci is vagyok, esetenként elviselhetetlen, de azért szerintem nem vagyok olyan rossz ember. Olyan példaképnek való vagyok. :rolleyes: :kir: (és szerény is :rolleyes: )

Pesta lövöldözése után félig siketen, könnyezõ szemmel, lõporszagúan kiszálltunk egy banknál, nefélj egybõl adták a kávét. :yeah: :kir:

#8985 Nyanya

Nyanya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.451 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 14. - 8:46

Na csak hátrább azokkal az agarakkal, drága barátném! :D Nekem ama nemes feladattal kellett megkûzdenem, hogy Donqi ne maradjon burgonya híján ;) És emlékeim szerint fél 8 elõtt 2, azaz kettõ perccel már ott ugrottam ki a kocsiból a Tesconál. Az más kérdés, hogy megvártuk Bogárkát, ha már egyszer úgyis be kellett vásárolni. Utána pedig nem mentünk gyorsan, nehogy már egész nap a zsepidbe szipogjál, amiért a célegyenesben leelõztünk :gm: :) Ez csak kis cink, de ránkfér... :yeah: Na bummmm!!! Szolgálati közlemény! Women nagyon jó ember, és szeretjük, nehogy már sérüljön az önbizalmad (az a kevés, ami van :D ) És ha okosan csináltátok volna, még fizetni sem kell, mondjuk a bankban kezd Pesta durrogtatni :yeah:

Edited by Nyanya, 2009 szeptember 14. - 8:49.

#8986 Gabrosz

Gabrosz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.464 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 14. - 8:50

Húztam is a seggem ne félj... :yeah:
Az ouzó meg nemde jókor jött?

Képek még majd egyszer csak

Posted Image Posted Image

Edited by Gabrosz, 2009 szeptember 14. - 8:57.

#8987 Women

Women

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 958 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 14. - 8:53

Nálam Komlói képek vannak. Nem tudom Nyanya mivel érdemelte ki, de róla készült minden második kép. :D :rolleyes: A fenn maradó képek fele pedig a Both Csabiról. :D A maradék pedig a többiekrõl. :D :gm: (Cili képei, ha hozzájárul, akkor felpakolom õket a picassa albumomba és belinkelem nektek. :D )

#8988 Nyanya

Nyanya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.451 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 14. - 8:59

Húztam is a seggem ne félj... :yeah:
Az ouzó meg nemde jókor jött?

Képek még majd egyszer csak

Az ouzó jobbkor nem is jöhetett volna. Mivelhogy mi otthon felejtettük a pálinkát (pedig este mondtam, hogy otthon fogjuk felejteni, de erre csak mindenki legyintett, fõképp Beam, hogy ááááá, meg hogy :nem: ...) És még csak bankot sem raboltunk, csak egy kis benzinkutat, ott is csak :kv: volt... :(

Nálam Komlói képek vannak.
Nem tudom Nyanya mivel érdemelte ki, de róla készült minden második kép. :D :rolleyes:
A fenn maradó képek fele pedig a Both Csabiról. :D A maradék pedig a többiekrõl. :D :gm: (Cili képei, ha hozzájárul, akkor felpakolom õket a picassa albumomba és belinkelem nektek. :D )

Azért, mert ott nem csak imádnivaló, de szép is voltam, és már messzirõl szaglottam a szerénységtõl :gm: :yeah: Mostanában van valamiféle kisugárzásom, vagy mi...Pláne a lovamnak. De sajnos mindez nem mentesít attól, hogy iszonyú rossz a fényképarcom...és a verseny elõtti éjszaka kicsit sem aludtam... :rolleyes:

Bogárka, én kipróbálnám Kukacot, tudod, jó pénzért és a közönség szórakoztatásáért mindent :yeah:

Edited by Nyanya, 2009 szeptember 14. - 9:00.

#8989 kazi

kazi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 708 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 14. - 9:06

ELADÓ SZÉNA Szentkút puszta /Mohács felé/ Feldvébel Károly 30/2709979 Kis bálás több minõségben és áron.

#8990 don quihote

don quihote

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.437 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 14. - 9:06

A Fáni az én nevelésem és nem szokott csak úgy beszélni a vakvilágba. ;)
Akik nem tudnák:
Az elsõ orfûi gyermek lovas találkozón a Fanni a Women álltal vezetett csapatba került. Akkor volt az, hogy elmosta az esõ a gyerekeket. Mi a kempingben voltuk lakókocsival, maradhatott volna, de a lányom ment hõsiesen a többiekkel az iskola tornatermébe aludni.
Women! Ne hagyd magad!

#8991 Women

Women

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 958 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 14. - 9:07

A ló rodeó kategóriákkal nehezebb, mint a bika rodeó. A ló mozgékonyabb, nagyobbakat ugrik, hirtelenebbek a fordulásaik. Egyébként mi készülünk egy rodeó kurzusra, eddig négy jelentkezõ van. Zsani, Pók, Jim és Én. Mondjuk kicsit tartok a dologtól, de vagány leszek!!! :yeah: :kir:

Edited by Women, 2009 szeptember 14. - 9:07.

#8992 don quihote

don quihote

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.437 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 14. - 9:08

Olyan példaképnek való vagyok.

:yeah: :yeah: :yeah:

#8993 Women

Women

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 958 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 14. - 9:08

A Fáni az én nevelésem és nem szokott csak úgy beszélni a vakvilágba. ;)
Akik nem tudnák:
Az elsõ orfûi gyermek lovas találkozón a Fanni a Women álltal vezetett csapatba került. Akkor volt az, hogy elmosta az esõ a gyerekeket. Mi a kempingben voltuk lakókocsival, maradhatott volna, de a lányom ment hõsiesen a többiekkel az iskola tornatermébe aludni.
Women! Ne hagyd magad!

Nem hagyom magam!!! Azon töprengek, hogy ilyen barátok mellé minek ellenség??? :D :dev:

#8994 Nyanya

Nyanya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.451 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 14. - 9:35

Nem kell ellenség sem, ha már ilyen "marhák" vagytok, majdcsak összekerültök Hightauerrel, a bõsz tenyészbikával, és kicakkozza a seggeteket :D Én láttam már élõben lórodeót is, még Üszögpusztán, hááát, nem volt semmi. A paci úgy robbant ki a kalodából, hogy a rider hanyattfekve lobogott rajta, és mire nekiállt volna bakkolni, már nem volt miért..., a másik ló pedig egy bácsika lovacskája volt, mielõtt rodeóló lett, nagy böszme pejkó, de az a csillagokat is lerúgta az égrõl.

#8995 Gabrosz

Gabrosz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.464 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 14. - 9:43

Na így rakjon föl az ember gyereke képeket :nem:

#8996 branco

branco

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 692 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 14. - 9:45

Babci, boldog névnapot! Kecske, neked jobbulást! A szombatot nem részletezném, röviden csak annyit, hogy elég töltést adott egy idõre, és ritka jól éreztem magam! Ez köszönhetõ a kis csapatnak akikkel együtt voltunk, a rég nem látott "homoki" ismerõsöknek, akik ismét úgy fogadtak mintha csak tegnap találkoztunk volna (pl.megdobáltak az emelvényrõl üdítõs dobozzal...); és végre megint volt sofõröm, és kísérõm akik intéztek helyettem mindent, a söröket, a legjobb helyeket az elsõ sorban, gondoskodtak róla, hogy ne fázzak... Szóval :kir: volt, voltatok! Gabrosz! Várjuk a képeket! Ha tudok idõt szakítani, és megyek Hheténybe, én is bevállalok egy rodeot szívesen. Nyanya intézkedj!

#8997 Nyanya

Nyanya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.451 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 14. - 10:02

Na így rakjon föl az ember gyereke képeket :nem:

Vazze, nem duzzogni, hanem tolni fel a képeket. Ez a pár darab :kir: , de már megbocsáss, Tõled azért többhöz vagyunk szokva! ;) :yeah:

Branco, intézem a rodeót, eddig úgy néz ki, hogy mi (Mátka és én) tiszteletünket tesszük Hetényben szombaton. Mondjuk, ha égszakadás és földindulás lesz, abban az esetben megfontolom... :rolleyes:

#8998 Bogárka

Bogárka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 401 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 14. - 10:41

A ló rodeó kategóriákkal nehezebb, mint a bika rodeó. A ló mozgékonyabb, nagyobbakat ugrik, hirtelenebbek a fordulásaik.
Egyébként mi készülünk egy rodeó kurzusra, eddig négy jelentkezõ van. Zsani, Pók, Jim és Én. Mondjuk kicsit tartok a dologtól, de vagány leszek!!! :yeah: :kir:

Na, erre a kurzusra én is jelntkezek ha még beférek!! Lovam már van! :yeah:
Eséseket jól bírom és a lórugásokat is. mi kell még hozzá? :gm:

Edited by Bogárka, 2009 szeptember 14. - 10:42.

#8999 Nyanya

Nyanya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.451 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 14. - 10:45

Na, erre a kurzusra én is jelntkezek ha még beférek!! Lovam már van! :yeah:
Eséseket jól bírom és a lórugásokat is. mi kell még hozzá? :gm:

Egy csepp fanatizmus, és nagyfokú elmebaj... :dev:

#9000 Bogárka

Bogárka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 401 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 14. - 10:47

Bogárka, én kipróbálnám Kukacot, tudod, jó pénzért és a közönség szórakoztatásáért mindent :yeah:

Akkor megbeszélem. Kukacot én adom a pénzt pedig a rendezõségtõl kérd. Lovat is és pénzt is? Kettõ nem megy egyszerre!

Egy csepp fanatizmus, és nagyfokú elmebaj... :dev:

fanatizmus az megvan (volt már, hogy sírva fakadtak mellettem, hogy "juuuuj , ne csináld")
elmebaj???? :rolleyes: szerintem az is! :gm: