Köszöntünk vendég ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
| Midnigh-Lady |
2004.11.24, 00:27
|
|
Törzsvendég Csoport: Fórumtag Hozzászólások: 35 Csatlakozott: 2004.11.16 Tagszám: 1447 |
nekem van egy 9eves oilyan cuki boxerkan kutyam.
van valakinek egy boxerje?? szerintem nagyon aranyos, inteligens kutyak, gyerekek mellé alyálanivaló. sok embernek nem tedzenek, de nekem nagyon!!! |
| Stokley |
2004.11.26, 17:01
|
|
Törzsvendég Csoport: Fórumtag Hozzászólások: 194 Csatlakozott: 2002.01.21 Tagszám: 263 |
Nekem is boxerem volt. Idén nov 1-én ment el az örök vadászmezőkre, 8 évesen. Ő volt Szimba :
Tavasszal szeretnék majd kiskutyát, és biztosan boxer lesz |
| Midnigh-Lady |
2004.11.26, 21:06
|
|
Törzsvendég Csoport: Fórumtag Hozzászólások: 35 Csatlakozott: 2004.11.16 Tagszám: 1447 |
mah de cúki!! nagyon szép kutyka volt!!!! nagyon kár, hogy már nincs nálad ;(
én nagyon szeretm a sarga boxereket, mint a lovakat apukam, régen tenyesztet is boxereket itt már szintén 8éves volt, dennykém szegényem már ösz ![]() [ November 26, 2004, 20:09: Az üzenetet átszerkesztette: Midnigh-Lady ] |
| Ilusta |
2004.11.26, 21:30
|
|
Törzsvendég Csoport: Moderátor Hozzászólások: 9135 Csatlakozott: 2001.07.23 Tagszám: 45 |
No igen...
Annakidején azért nem vettem boxert, mert túl korán halnak.. Amúgy tetszenek és szeretem őket.. |
| Midnigh-Lady |
2004.11.26, 21:35
|
|
idézet: |
| Stokley |
2004.11.29, 16:51
|
|
Törzsvendég Csoport: Fórumtag Hozzászólások: 194 Csatlakozott: 2002.01.21 Tagszám: 263 |
Nekünk is voltak kiskutyáink, gyönyörű szép dagi nyomottpofik
Sajnos csak 1 szuka volt az alomban, neki tavaly voltak már kiskutyái,de idén tavasszal kipakoltatták. Szerettünk volna egy Szimba unokát ha eljön az ideje (sajnos túl hamar jött el) de mostmár ez van. Dédunokára még van esély Viszont aki szereti a boxereket, az nézze meg a www.aivengo.ru oldalt. Ez egy orosz kennel, elképesztő kutyákkal. Ő például az egyik : A képen 5 hetes. Több képet már nem teszek be,mert a végén kikapok a moderátoroktól |
| Nordwind |
2004.11.29, 18:40
|
|
Törzsvendég Csoport: Fórumtag Hozzászólások: 103 Csatlakozott: 2004.11.27 Tagszám: 1467 |
idézet: |
| Stokley |
2004.12.08, 11:15
|
|
Egyik hozzászólásomban azt írtam, talán majd tavasszal lesz új kutyám. A sors azonban közbe szólt
Tegnap érkezett haza 2 órás autóút után családom legújabb tagja, egy 4 hónapos csíkos boxer szuka képében Sony kutya végig aludta az utat, itthon pedig pontról pontra felfedezte a lakást és a kertet. Megismerkedett másik kutyánkkal is,(egy óriás schnauzer kan) de egyenlőre még nem túl bátor Éjszaka 2 óránként felébresztett, mondván ő játszi akar. Reggel pedig már megvolt az első bepisi, bekaki, persze miután behoztuk a kertből |
| Köki |
2004.12.09, 11:50
|
|
Törzsvendég Csoport: Fórumtag Hozzászólások: 295 Csatlakozott: 2001.11.05 Tagszám: 192 |
Boxerrel nőttem fel. Armi (kutyánk neve:Aramis-ból)a világ legtündéribb, imádnivaló, türelmes, okos, gyönyörű boxer kutyája volt.
Nagyon fájt mikor mikor elment tőlünk végleg. Ha lesz magánházam, akkor lesz egy boxerem is. Mostanában sajnos sok kis termetű, túlságosan nyomott képű boxert látok, és ez elkeserít, mert hol vannak olyan tenyészetek melyek a régi normális standard szerint tenyésztenek?! |
| Panni |
2004.12.09, 15:10
|
|
Törzsvendég Csoport: Fórumtag Hozzászólások: 1202 Csatlakozott: 2004.11.24 Innen: Vas megye, Rátót Tagszám: 1462 |
Sziasztok!
Nekem is boxerem van, egy éves, csíkos szuka. Chili. Szüli napomra kaptam. Mindig kísér a lovas túrákon, igazából ez a dolga, és rettenetesen szereti. Ideális erre, nem hagy el, nem megy vad után, nem agresszív, ha találkozunk valakivel. Nyáron viszont nagyon nehezére esik jönni. Mikor kaptam, még nem tudtam, hogy ilyen korán halnak... Azóta hallottam, és most ti is... Ennek ellenére lovas kísérő kutyának szerintem ideális. Azért majd inkább vigyázok a nyári túrákkal... Azért vannak ugy 10 év feletti boxerek is..? |
| Köki |
2004.12.09, 15:42
|
|
Törzsvendég Csoport: Fórumtag Hozzászólások: 295 Csatlakozott: 2001.11.05 Tagszám: 192 |
Armi 9 éves elmúlt mikor el kellett altatni, mert a talpán állandóan daganatok nőttek, és nem tudott járni rendesen. Ez is állítólag boxer betegség. Kondicionálisan viszont megdöbbentően jó volt(gyönyörű izmos teste volt), és ezért plussz fájdalom volt hogy nem tudták 20 évvel ezelőtt gyógyítani. Ám azt sem tudom most tudnak-e vele valamit kezdeni.
|
| Stokley |
2004.12.10, 02:40
|
|
A boxerek tényleg hajlamosak sajnos a mindenféle daganatos betegségekre. Szimba kutyámnak a szájában voltak ilyen puklik, hála istennek jóindulatúak,és egy fél órás műtéttel már el is tüntették őket.
Köki! Egyetértek azzal, amit a mai boxerekről írtál. A legtöbb alacsony, girnyó,hihetetlen pofával. Szimbával 2x voltunk kiállításon, mindkétszer azt mondták rá, túl kanos a kinézete, túl kondícionált, túl izmolt. Tényleg nagy termetű volt szuka létére(standard felső határán volt), a biciglitől pedig nagyon megizmosodott, a bírók szerint ez így nem szép.Nem érdekelt, 5 HFGY,HPJ stb győztes kutya sem volt olyan szép együtt, mint ő egymaga. A kitűnő kutyák egytől egyig feleakkorák voltak mind szélességre,mind hosszúságra, volt amelyik majdnem átfért a hasa alatt. Nem értem, szerintük tényleg ilyennek kell lennie egy boxernek?Ilyen egy kitűnő kutya? Szimba egyetlen lány kölyke, Mira teljesen az anyjára ütött, őt is lehúzták a bírók , ennek ellenére a kiállításon nagyon sokan odamentek a gazdáihoz, hogy tőle szeretnének kiskutyát, egy pasi őt akarta fedeztetni a kanjával. Úgy tűnik az átlagembernek még mindig jobban tetszenek az ún. régi boxerek. Én ennek pedig csak örülni tudok. Mostani kiskutyám , úgy néz ki szép magas lesz, viszont nagyon vékonyan került hozzám. Kint vannak a csontjai szegénynek, de hatalmas tappancsai vannak,szóval reméljük most felszed jónéhány kilót(tetszik is neki a hízókúra, pláne a marhahús), ha nagyobb lesz akkor meg jöhet a bicigli és egy újabb nagy, robosztus boxerrel gazdagodik a világ Finomabb, szukásabb feje van mint Szimbusnak volt , remélem majd idővel az is megnő ![]() [ December 10, 2004, 01:42: Az üzenetet átszerkesztette: Stokley ] |
| Köki |
2004.12.10, 15:42
|
|
Szeretnénk(gondolom minden boxer imádó) majd képet látni a kicsikéről!!!
Simba testvérei milyenek voltak? Nem tenyésztették őket? Amit írtál a boxer kiállításról, az sajnos a németjuhászokra is igaz. Nekem egy igazi boxer kell majd, olyan igazi izompacsirta, de kedves fejű. Én Armit mindig nehézatlétának becéztem... |
| Stokley |
2004.12.10, 20:53
|
|
Nem tudom milyenek voltak a testvérei, ő is már három hónapos volt, amikor a Boxer főtenyészszemlén kiválasztott minket magának, és hazahozatta magát velünk. Sosem felejtem el azt a napot
Elmentünk körbe nézni a szemlére,hogy majd pár hónap múlva vesszünk egy csíkos kant. Beléptünk a Strázsára, és azzal a lendülettel elkezdett tőlünk pár méterre csörömpölni egy kiskutya.Amint odafordultunk, csóvált, rázta magát :)Odamentünk, megdögönyöztünk, apukám hazarohant pénzért és már hoztuk is. Sárgát és szukát, a csíkos kan helyett.Az úton az ölembe feküdt a kocsiban, és ezt a szokását idősebb korára is megtartotta, ha csak egy pillanatra leültem a földre már mászott az ölembe:) Szóval tesóit ekkora már eladták, csak őt nem akarta senki hazavinni.Biztos vagyok benne,hogy valakik fönt rendezték ezt így, nem véletlenül találkoztunk mi akkor ott. Nagyon hiányzik, még most is, hogy itt az új vakarcs. Jövő héten már kiviszem Sonyt a sírhoz, megmutatom Szimbusnak, na meg persze elmondom neki, hogy ettől még nem felejtettem őt el. Csak ugye boxer nélkül lehet élni, de minek? Kiskutyámról már van fénykép, de még nincsenek feltöltve a netre, ha meglesz majd beteszek egyet. Szimbusról egyébként a www.kutyaiskola.com weblapon van jó néhány kép, ő van a kezdőlapon is. Egyébként nekem ha nagyon sok pénzem lenne, a fentebb említett orosz kennelből vennék kutyát, azok szerintem igazi tankok. |
| Köki |
2004.12.13, 10:10
|
|
Megnéztem a képeket, és nagyon tetszettek. Ahogy elnéztem a képeket, jó kis kutyaiskola lehet.
|
| Stokley |
2004.12.14, 14:17
|
|
Köszönjük szépen, nagyon sokat dolgozunk érte a tagokkal.Hála istennek sokan vagyunk,átlagban 30-40 kutya van kint,volt,hogy bokáig érő hóban voltunk kint, csak azért hogy játszanak a kutyák.Van kutyaovink,agility, dog dancing.. Gyakran járunk bemutatózni, minden évben kint vagyunk egész nap a Városligetben is amikor a gyereknapi nagy banzáj van, a Friskies színpadnál.Nagyon jó csapat van most :)Vannak azonban jóindulatú emberek, akiket baromira hidegen hagy, hogy mennyi munka van benne. Régebben rendszeresen betörtek, nem tudom mit hittek, mit tartunk ott, aranyat? Ültettünk 60 darab virágot meg cserjét meg ilyeneket, valaki pedig képes volt szombat éjszaka, szakadó esőben kijönni, kiásni és ellopni az összeset.Remélem mostmár nagyon szép a kertje :mad: Most kerítést építünk fából, de még azt is féltjük, hogy esetleg ellopják. Volt olyan is, hogy behoztak éjszaka (egy erdőben van a suli) egy ellopott kispolszkit, szétverték, felgyújtották és otthagyták. És sajnos rendszeresen tesznek ki megunt kutyákat, leverik a lakatot a kint lévő boxokról és bezárják a kutyát. Nem lenne egyszerűbb kijönni és megkérni minket, hogy találjunk neki gazdit?
Egyébként ha van kedved, gyere ki valamikor megnézni minket,akár kutyával, akér kutya nélkül, nagyon szívesen látunk Ráadául van néhány boxer, megdögönyözheted őket. |
| Köki |
2004.12.15, 16:39
|
|
Ok. Nem kéretem magam, de a látogatsára januárban kerülhet sor, mert vizsgaidőszak van, munka, meg ló.
Na nem sajnáltatom magam. )De ha talállok képet a mi boxerünkről, akkor megpróbálom feltenni ide. Most ami jobban foglalkoztat az a kutyalány akit az út mellett találtunk elütve, és most naponta járunk Csömörre látogatni. |
| Stokley |
2004.12.15, 21:02
|
|
Nagyon sajnálom az elütött kutyust, remélem meggyógyul.
|
| Stokley |
2004.12.16, 21:00
|
|
Hahó, segítsen aki tud!
Sziasztok. Egy 8 hónapos boxer kutyus keresi gazdiját. A testvérével együtt kidobták őket |
| Hasufel |
2005.01.23, 14:14
|
|
Törzsvendég Csoport: Fórumtag Hozzászólások: 4109 Csatlakozott: 2004.11.26 Innen: Magyarország, Kecskemét Tagszám: 1465 |
Az egyik ismerősömék tavasszal kapnak boxi kutyit és megkértek hogy segítsek választani.
Azt tudom,hogy a legéénkebet kell,stb. Fehéret semmi féleképp nem akarnak,mert ugye azok sokkal inkább hajlamosabbak a betegségekre. Van két kisgyerekük. Na most kant v szukát nézzünk? |
| esti |
2005.01.23, 19:42
|
|
Törzsvendég Csoport: Moderátor Hozzászólások: 1266 Csatlakozott: 2002.12.05 Innen: Budapest Tagszám: 667 |
Nem feltétlenül kell a legélénkebbet! Az, hogy oadjön hozzád a kiskutya, nem azt jelenti, hogy kiválasztott magának, hanem azt, hogy társai közt a kezdetleges rangsorban elöl áll, ő a legbátrabb. Családba, kisgyerekek mellé, idős embereknek nem biztos, hogy a legélénkebb kell. (Persze nem szentírás, hogy kölyökkorában milyen, ahogy felnő, lehet, hogy gyerek marad, stb.)
|
| Hasufel |
2005.01.23, 19:52
|
|
Törzsvendég Csoport: Fórumtag Hozzászólások: 4109 Csatlakozott: 2004.11.26 Innen: Magyarország, Kecskemét Tagszám: 1465 |
de éltalában úgy kell választani,hogy megnézed melyik a legérdeklődöbb,"legélénkebb",stb..stb
Én szukát ajánlanék nekik. Mondjuk mindkét nem nek megvannak az előnyei és hátrányai.. |
| Stokley |
2005.01.23, 20:23
|
|
Ha nem akarják sem kiállításra hordani, sem munkakutyának, szerintem nincs akkora jelentősége a jólismert szlogennek, hogy a legélénkebbet,legbátrabbat,legszebbet,legakármilyet. Estinek igaza van, nem garancia az, hogy kölyöknek milyen. Egy pörgős,bátor kutya is válhat lassú, beszari felnőtté, és fordítva,ez gazdifüggő. Egy 8 hetes kiskutya még nagyon formálható. A lényeg, hogy minnél több dologgal ismerkedjen meg, otthon és az utcán is. Sok séta, nézze meg a buszokat,autókat, embereket, kukásautót. Egy igazi, normális idegrendszerű boxos sosem bántana gyereket, akár kan a kutya, akár szuka. Egy kan dominánsabb, határozottabb, és ha elkényeztetik a fejükre nő. Ha lehetősége van rá, pucol a tüzelő szukához, nem olyan bújos. A szuka simulékonyabb,látványosabban rajong a gazdiért. Viszont akkor hozzájuk fognak vándorolni a kan kutyák a tüzelés alatt, nekik kell betonbunkerbe tartani, vagy megműtetni. Egy szukával a kezdő-kezdőbb kutyásoknak egyszerűbb az élet szerintem. Bár tapasztalat, hogy egy elkényeztett szuka sem semmi,előző boxerem szuka kölyke(mostmár 5 éves) simán elzavarja és a sarokba állítja a két kan boxert, és feleszi a kajájukat(olyan dagadt is mint egy disznó) megy neki mindennek és mindenkinek aki 3 méteres körzetben megközelíti, kiskutya vagy kisgyerek sem zavarja, leszarja a gazdit. Mondtam gazdáinak, adjanak 1 hetet és rendbeteszem az agyát,megtudja hol a helye a szukának a kannal szemben, és hogy gyereket, kölyköt nem bántunk, de nekik ez így jó, sőt még tetszik is nekik. Ezzel együtt én még mindig a szukát javaslom, általában kezelhetőbbek.
|
| Hasufel |
2005.01.23, 21:07
|
|
igen én is azt mondtam nekik.
nekem mondjuk soha nem kéne kan,ezekből a szempontokból |
| Stokley |
2005.02.14, 02:04
|
|
Végre csináltam magamnak képtárat, fel is töltöttem gyorsan néhány képet Sonyról is. Íme:
A tenyésztőnél Olyan jó veled aludni! széttéplek kicsi a bors, de erős..és nagyon bátor Lanszit utánozva véged van labda! A képek kb mésfél hónapja készültek, azóta már nagy ló lett belőle Valószínűleg egyébként nyúl és kenguru is voltak az ősei között, de minimum rugók vannak a lábában és duracell elem benne. Az ovit saját királyságának tartja, rendre megmutatja az újonnan érkezőknek, ki a legvagányabb kis gengszter. Ma elengedtem szaladgálni 2 felnőtt boxerekkel, fél órán keresztül csak rohangáltak körbe-körbe, majd a 3 boxer összahangolt támadással próbálta legyőzni a hozzájuk csatlakozó kis mudit Fickó becsületére legyen mondva, hősiesen állta a sarat. Kár, hogy nem vittem fényképezőgépet, jól nézett ki egymás mellett a fehér, a sárga és a csíkos boxer :)Ja, és gyerekmániásak vagyunk, ha 15 méteres körzetben meglát egyet, nem bírni vele,annyira csóvál, hogy szétrázza magát, és ugatva követeli,hogy menjünk közelebb. Ha pedig még haverkodik is az a törpe-ember, az kész kánaán.Köki! Nagyon szívesen látunk bármikor, ha hidegben jöttök vendégem vagy egy jó forró teára :)Köszönöm a képet, íme a mi hős, elpusztíthatatlan,13 éves macskánk, Tappancs: Tapi és Prince ismerkedik Nagyon jó természetű macsek, megadóan tűrte eddigi összes kutyánk nyaggatását. Jelenleg Sony zaklatását próbálja túlélni. Érdekes szokása, hogy hozzádörgölőzik a kutyához, megnyalogatja, aztán pedig elkezdi harapdálni a nyakát.. :confused: |
| Köki |
2005.02.16, 13:30
|
|
Helló!
Hát lehet hogy nem tudok ellenállni, és még tél vége előtt meglátogatunk benneteket Stokly! Nagyon tündéri Tapi! És gyönyörű fényes a szőre, és nagyon szép erős tappancsai vannak. A cicók azért dörgölőznek emberhez, kutyához, hogy az összedörgölt delikvens cica szagú legyen. Mert ők már csak ilyenek, macskabunda szagúan jó a világ. |
| Dé |
2005.02.19, 20:41
|
|
Törzsvendég Csoport: Fórumtag Hozzászólások: 11397 Csatlakozott: 2002.06.25 Innen: Budai hegység - Pilis - Gerecse Tagszám: 450 |
Gazdija elajándékozná fiatal szuka boxer kutyáját! Nagyon jó kutya, okos, engedelmes és aranyos. A szomorú megválás oka az volna, hogy baba született a családban, és a kettő együtt most nem megy sajnos. A kutyát kertes házba adják, a mozgás szabadága mellett azért is, mert kicsit érzékeny a gyomra, és ha néhanap hányingere támad, nem jó, ha a lakásban végzi el. Ez a kis dolog azonban nem okoz ennél nagyobb gondot nála, kis érzékenység, a kutya különben szép és makk egészséges! Várják a leendő szerető örökbefogadót!
Érdeklődni nálam magánban lehet. |
| Stokley |
2005.03.06, 22:41
|
|
Érdekes felfedezést tettem nemrég.
Sony macska mániája már odáig fajult, hogy a saját kajáját nem is ette, bezzeg a macskának vett Friskies tápot azt zabálta.Most értünk egyébként abba a korba, hogy minden irányba nő, kivéve oldalra. Úgy néz ki, mint egy nyakigláb kiscsikó. Nem is túl jó kajás, nagyon válogatós, szóval most elég gebe a lelkem.Felkerekedtem hát, megnézni egy most nemrég látott Royal Canin boxereknek való tápot, hogy mitől más mint a többi. Lényeg a lényeg, vettem volna tesztelni, de az 15 hónapos kortól felfele van, az enyém meg ugye még gyerek. vettem hát kutyáknak való junior Friskies tápot, meg egy zacsi Royal Canin maxi juniort. Aggódtam ugyan, hogy az elég jó árban lévő RC-t nem fogja enni, de azzal vigasztalatam magam, hogy max lenyomom a torkán. És lássatok csodát.. Zabálta, mint a gép, mindkettőt! Szóval igen jó esélyünk van rá, hogy végre nemsokára egy pufók kis angyalka képeit töltögethetem fel |
| Nordwind |
2005.05.26, 18:43
|
|
Törzsvendég Csoport: Fórumtag Hozzászólások: 103 Csatlakozott: 2004.11.27 Tagszám: 1467 |
(--->midnightlady vagok)
itt még egy pár kép kutyámrol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| vrony |
2005.05.27, 12:56
|
|
Törzsvendég Csoport: Fórumtag Hozzászólások: 1361 Csatlakozott: 2005.03.08 Innen: Rácalmás+Budapest Tagszám: 1748 |
Nekem is van egy nagyon gyönyörű boxer kiskutyám, már 3 hete nálunk van, 12.-én lesz 3 hónapos. Képek itt.
|
| Pottock |
2005.05.27, 14:26
|
|
Törzsvendég Csoport: Fórumtag Hozzászólások: 2676 Csatlakozott: 2003.06.22 Innen: Budapest Tagszám: 900 |
Nekem sajnos nem volt még boxerem, de nagyon szeretem őket. Bnőmnek volt egy kan boxere, aki Dömper névre hallgatott...egy gyönyörű, tigris csíkos, izmos, nagytestű kutyus volt...Nagyon szerettem, sokszor én vittem le sétálni, amikor bnőm vmiért nem tudta elvinni:))
Ha egyszer lesz lehetőségem, h kutyust tartsak, azt hiszem lesz boxerem (is) |
| Stokley |
2006.02.09, 22:39
|
|
Eléggé meghalt a topic.. beteszek 2 friss képet Sonyról, hátha újraéleszti
![]() ![]() Mostmár 19 hónapos. Még mindig gebe kicsit, de azért már kezd alakulni Ja, és átíratom a kutyás könyveket, Sony ugyanis megcáfolta azt az állítást, ami szinte minden kutyás könyben benne van: vagyis, hogy a boxer nem ugatós. Neki be sem áll a szája Javítottam,mert túl kicsi méretben raktam be a képet.. A hozzászólást szerkesztette Stokley: 2006.02.09, 22:43 |
| Köki |
2006.02.10, 15:44
|
|
Jajajjj de gyönyörűűű! Hallod ahhoz képest hogy milyen fiatal, szerintem nagyon szép! Pont úgy áll meg ahogy egy igazi atléta boxer tud csak megállni. A szemem könnybelábadt a gyönyörűségtől.
JA és hogy nem ugatósak?? Hát lehet hogy a szakkönyvíró boxere hallgatag volt, de a mi Aramisunk is nagyon sokat ugatott. NEm igazán lehetett rá hatni. Köki |
| Stokley |
2006.02.10, 18:18
|
|
Köszönjük szépen a dícséretet, bár jobban örülnénk, ha végre személyesen is bókolgatnál a kisasszonynak
Jövöre pedig kiskutyázunk, ha minden úgy alakul.. Egyébként ugatás terén szerintem 2 véglet van.. vagy állandóan magyaráz, mint Sony, vagy egy árva kukkot sem hallani tőle |
| Köki |
2006.02.10, 20:33
|
|
Kitűzök egy márciust(2006)! És mindenképpen betartom. Remélem mire oda jutok, már szép idő lesz.
Hogy kiskutyázásra adjátok fejeteket...Nos ezt nagyon-nagy örömmel hallom! Hátha addigra olyan helyen lakom, ahol ellehetne egy boxer kölyök. |
| Panni |
2006.02.14, 13:09
|
|
Törzsvendég Csoport: Fórumtag Hozzászólások: 1202 Csatlakozott: 2004.11.24 Innen: Vas megye, Rátót Tagszám: 1462 |
|
| Stokley |
2006.02.21, 15:22
|
|
Pénteken a kezembe akadt egy Auchan újság, amiben mindenféle kutyáknak való földi jót hirdettek, nagyon olcsón. Elindultunk hát bevásárolni
Panni, jó képek, igazi vadállat kutyod van Vrony! Megnéztem a képtárad, nincsenek új képeid Sábáról? Nagyon szép kiscsaj Csináltunk mi is pár képet a hétvégén, csak sajna nem a legjobb minőségűek.. mi van nálad?? lasztival Lanszi elől menekülős add ide a hamburgert! |
| vrony |
2006.02.21, 15:27
|
|
Törzsvendég Csoport: Fórumtag Hozzászólások: 1361 Csatlakozott: 2005.03.08 Innen: Rácalmás+Budapest Tagszám: 1748 |
|
| vrony |
2006.02.21, 15:44
|
|
Sába most lesz március 12.-én egy éves és kb két hete iszonyatos módon elkezdett erősödni. Nőni már nem fog, de erősödni még sokat fog. Áprilisban pedig már kiállítás.
És végre mostmár fiatal osztályban indul, így lesz vetélytársa is. Stokley! Ti is mentek kiállításra vele? Hogy hivják a "vadállatot"? ;9 |
| Stokley |
2006.02.23, 12:48
|
|
Az én kutyám Sony névre hallgat. Ennek egyszerű oka van..állandóan nézi a tévét
Kiállításra mindenképpen visszük, szeretnénk ugyanis jövőre egy alom kiskutyát. Nagyon kiváncsi leszek, hogy mit mondanak rá..nem nagyon szoktuk kiállításra járni, a sok-sok rossz tapasztalat miatt Viszont érdekelne, hogy munka osztályban mennyien szoktak indulni a szukák közül. A CACIB-okra szoktunk kapni tiszteletjegyet, nem szoktam elmenni, de ha Sábával indultok idén valamelyiken, kimegyek megsasolni |
![]() ![]() |
| Egyszerűsített verzió | A pontos idő: 13.06.20 - 06:19 |