IPB

Köszöntünk vendég ( Bejelentkezés | Regisztráció )

100 Oldal V « < 98 99 100  
Reply to this topicStart new topic
> macskák
Kistáltos
hozzászólás 2010.08.23, 10:44
Post #3961

Törzsvendég

Csoport: Fórumtag
Innen: Atlantis
Tagszám: 8090

Szotyola, milyen típusú a kutyusod? (Ő be van oltva? Többször is? )

A macsóm marad még néhány napig, ez nem volna baj, de sajnos semmi veszélyérzete sincs egy tucat kutya között. Az apróbbakkal összeengedtem, akik kigúvadt szemekkel néztek rá, majd mikor rászóltam a bandára, hogy macska marad és a falkához tartozik, rám is (látszott a szemükön, azt gondolják,nem vagyok normális, vagy csak a szaglásom vesztettem: "Nem látod, hogy ez egy MACSKAAA!!! ")

Szóval a macs, aki a Maszlag munkanevet kapta, nagyon jól érzi magát. Legkedveltebb szokása az ember karján kötéltáncolni,majd miután kapott egy pofont, mert beugrott az ételesdobozomba, lemondott a kötéltáncról.
A kölyökkutyával volt némi kommunikációs zavaruk (a kölyök sose látott még közelről macst), Maszlag dorombolását félreértelmezve ugatásba kezdett.
Néhányszor bártan kiugrott a házból, miközben a nagyobb kutyáim is az ajtó előtt sorakoztak (nekik elég egy másodperc, és lerendezik a macskakérdést), de ők is értettek a szóból, miszerint a macska az enyém, és még élve szeretném látni.
Kicsit macerás azért figyelni rájuk,meg zsilipelni a jószágokat, ki kivel lehet együtt, de 3 nap nem a világ.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Encőke
hozzászólás 2010.08.23, 11:36
Post #3962

Törzsvendég

Innen: Ráckeve-Bp.
Tagszám: 1750

IDÉZET(Encőke @ 2010.08.11, 23:20) *

Ráckevén(a szomszédomból) ingyen elvihető félperzsa kiscicák, 3 hónaposak. Egy vörös és egy szürke. Érdeklődni: nálam pü.-ben.

A cicusok még mindig megvannak, Pestre fel tudom őket vinni, Nagytétény vonzáskörzetébe is el tudjuk őket juttatni... Gyönyörűek. Sajnos ha nem lesz helyük akkor kiviszik őket egy raktárhoz... Ahol szinte biztos hogy kutyakaja lesz belőlük:(
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
Bokorugró
hozzászólás 2010.08.23, 11:52
Post #3963

Törzsvendég

Innen: Budapest
Tagszám: 1569

Ehh... Nem lehetne valami csalogató képekkel is szolgálni? Hátha... smile.gif
+Quote Post
Encőke
hozzászólás 2010.08.23, 11:56
Post #3964

Törzsvendég

IDÉZET(Bokorugró @ 2010.08.23, 12:52) *

Ehh... Nem lehetne valami csalogató képekkel is szolgálni? Hátha... smile.gif

estére meglesznek a képek, már mondtam hogy csináljanak róluk. ha nem csinálnak akkor majd lefotózom én őket... egyébként rokonok az én cicusommal, az anyjuk édestestvére Manfrédom.
+Quote Post
Bokorugró
hozzászólás 2010.08.23, 11:58
Post #3965

Törzsvendég

IDÉZET(Szotyola @ 2010.08.22, 22:26) *

Más kérdés, hogy a kutya(még ha ilyen kis babszem is) nem tetszik neki, azóta csak ötpercekre "ugrik be", ha már nagyon éhes. hupp.gif

Kitartás! Filemonnak kellett egy fél év, hogy Lucát megkedvelje, de most már imádják egymást. cool.gif
A kutya hagyja, hogy Filemon az ő kosarában terpeszkedjen és a világ minden kincséért nem zavarná meg. Inkább a szoba közepén fekszik. biggrin.gif
A macska meg dorombolva dörgölődzik hozzá időnként. Két hülye, egy pár. devil.gif
+Quote Post
Encőke
hozzászólás 2010.08.23, 13:39
Post #3966

Törzsvendég

Na átmentem képeket csinálni, a vöröskét nem találtam meg a bokrok között, a szürkét tudtam lekapni. A vörösről a tulajnál van kép, de csak késő du. kapom meg.
Mamival:
IPB kép
Bokor alatt:
IPB kép

+Quote Post
Szotyola
hozzászólás 2010.08.23, 13:46
Post #3967

Törzsvendég

Tagszám: 17155

IDÉZET(Kistáltos @ 2010.08.23, 11:44) *

Szotyola, milyen típusú a kutyusod? (Ő be van oltva? Többször is? )

A kutyus valójában a tesómé. Csivava-palotapincsi keverék rolleyes.gif . Ha rajtam múlik, én "igazi" kutyát vettem volna.
(De inkább hallgatok, mert nekem meg macskám & lovam van smile.gif )
Ma este visszük oltásra, még egyszer nem akarok olyan horrort, mint megboldogult Lucky cicánkkal. Minden állat be lesz oltva és punktum. Akármit mondjanak is a szülők...

IDÉZET(Bokorugró @ 2010.08.23, 12:58) *

Kitartás! Filemonnak kellett egy fél év, hogy Lucát megkedvelje, de most már imádják egymást. cool.gif
A kutya hagyja, hogy Filemon az ő kosarában terpeszkedjen és a világ minden kincséért nem zavarná meg. Inkább a szoba közepén fekszik. biggrin.gif
A macska meg dorombolva dörgölődzik hozzá időnként. Két hülye, egy pár. devil.gif

Hát fél év itt is biztos kelleni fog... Az én macskámhoz(Bagirához) a hasán át vezet az út, úgyhogy most minden nap Whiskast meg egyéb finomságokat kap, hogy kicsit engesztelődjön gmano.gif Eddig csak ünnepnapokon kapott ilyen extra kajákat, de most megérdemli az öreglány.

Nincs képed a boldog párról? wink.gif

A hozzászólást szerkesztette Szotyola: 2010.08.23, 13:42
+Quote Post
Bokorugró
hozzászólás 2010.08.23, 14:16
Post #3968

Törzsvendég

De van! Perszehogy... Majd rakok fel néhányat. smile.gif
+Quote Post
Annie90
hozzászólás 2010.08.23, 15:21
Post #3969

Törzsvendég

Innen: Budapest, XVII. ker
Tagszám: 12096

Mikor elhoztuk Mollyt (airedale terrier), Tom nem értette, hogy mit keres itt. Majd ahogy nőtt Molly, úgy megkezdődött Tom számára a sportfoglalkozás, ha nem fut Molly elől, Molly nekiáll bökdösni, hogy naaa menjélmáár. biggrin.gif
Mindig rászólunk a kutyára, ha piszkálja a macskát, így Tom megtanulta, hogyha ő nyérvog, egyből leszidjuk Mollyt. Kis okoska kitalálta, hogy akkor kicseszik a kutyával..Kutya a terasz egyik felén alszik, ő meg nekiáll nyávogni, én rohanok ki, hogy Molly mitcsinálsz? Tom elégedett fejjel nézi a történéseket.. rolleyes.gif
+Quote Post
Kistáltos
hozzászólás 2010.08.23, 15:50
Post #3970

Törzsvendég

Innen: Atlantis
Tagszám: 8090

ez jó... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Az enyémek is ugrásra készen állnak.Csak az a fránya macska nem tudja, hogy neki futni illenék. gmano.gif
Na, hál'istennek, ma utazik, nem kell féltenem tovább.

Tavaly ilyenkor Encőke-féle cicát dobtak ki a földútra, gyönyörű macis- bundás, talán 4-5 hetes lehetett. Előttünk viharzott el egy quad-csapat. redface.gif
Még meleg volt a test, mikor rátaláltunk... frown.gif
+Quote Post
Encőke
hozzászólás 2010.08.25, 10:20
Post #3971

Törzsvendég

A kis félperzsák gazdis cicusok lettek, a vöröskéért ma jönnek, a szürkét pedig jövőhéten viszem fel Pestre, hogy onnan tovább utaztassák Szolnokra az álomgazdihoz:)
Köszönöm a segítséget:)
+Quote Post
WinchEszter
hozzászólás 2010.08.30, 22:59
Post #3972

Törzsvendég

Innen: Szigetszentmiklós meg olykor a Bakony
Tagszám: 429

De így lehet egyszerre három macskának gazdát találni. Mert miután a félperzsáidról lekéstem, te meg elárultad Szaszának, hogy macskát szeretnénk, azonnal hívott is. Tegnapelőtt óta tehát mi gazdagabbak vagyunk egy Villám Vilmával, Séra Zsolt és a Rainbow Ranch pedig szegényebb egy csoffadt kölökmacskával. biggrin.gif Mert persze a két szép helyett az egy girheset kellett hazavinnünk, mivel az egész banda (gyerekektől a kutyáig) abba zúgott bele. cool.gif
Szamócakutya azóta nem alszik, csak macskát mosdat és őriz, időnként pedig olyan hangokat ad, mint Csubakka, mikor Harrison Forddal beszélgetett az űrhajóban. Nem is tudtam, hogy a vuki nyelv azonos a kutyaakcentusos macskanyelvvel.
+Quote Post
asset
hozzászólás 2010.08.31, 08:41
Post #3973

Törzsvendég

Tagszám: 1387

Örülök, hogy sikeres volt az akció gmano.gif

Már csak egy szép cirmos kislányunk van, ami elvihető, a "girhes" már Eszter családját boldogítja rockon.gif
+Quote Post
Zsuzska
hozzászólás 2010.08.31, 11:54
Post #3974

Törzsvendég

Csoport: Admin
Innen: Budaörs, lovak: Csabdi, Üllő
Tagszám: 104

Én pedig tudok egy pár hetes fekete kandúrkáról, nagyon kedves-bújós, ha valaki érdekel. smile.gif
+Quote Post
Babszem
hozzászólás 2010.09.02, 20:36
Post #3975

Törzsvendég

Innen: Magyar Debrecen
Tagszám: 1861

http://www.demotivalo.com/kutya-macska-haboru

smile.gif

+Quote Post
Bokorugró
hozzászólás 2010.09.03, 11:47
Post #3976

Törzsvendég

A minap éppen ez a helyzet állt elő nálunk. biggrin.gif
A kutyát a helyére akartam parancsolni, de valahogy sehogy nem akart bemenni a kosarába. Én meg nem láttam rá a kutyakosárra csak a mellette levő macskakosárra. Már kezdtem felhúzni magam Luca engedetlenségén, akin látszott, hogy az élete árán sem akar belépni a kosarába, inkább vállalja a szidást, pofonokat, bármit, csak oda NE kelljen...
Nem értettem a szitut, mert egyébként mindig zokszó nélkül megy a helyére, ha mondom. De most sehogyse ment. Amikor már nagyon eltorzult az arcom, akkor fogta magát és nagy nehezen belepréselte a seggét a macska kosarába, de olyan arccal, mint aki akasztásra megy. Na erre már felálltam és elindultam, hogy megnézzem, mi a fene van a saját kosarával. Háááát, látom, hogy a macska terpeszkedik Luca helyén. kiraly.gif gmano.gif Ez a szegény meg nem akarta zavarni Filemont... cool.gif
Ahogy leesett nekem, mi történt, elkezdtem röhögni és megdícsértem az engedetlenségéért Lucát. Látni kellett volna azt a megkönnyebbült arcot... biggrin.gif smile.gif

A hozzászólást szerkesztette Bokorugró: 2010.09.03, 11:49
+Quote Post
Mézszín Sörény
hozzászólás 2010.09.03, 15:06
Post #3977

Törzsvendég

Innen: Magyarország, Budapest
Tagszám: 3006

kiraly.gif kiraly.gif kiraly.gif
+Quote Post

100 Oldal V « < 98 99 100
Reply to this topicStart new topic
2 felhasználó olvassa ezt a témát (2 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Egyszerűsített verzió A pontos idő: 10.09.08 - 22:56