Én is elvesztettem az imádottamat, már kicsit több, mint egy hónapja... :(
Valószínûleg egy teherautó vagy valami magas jármû ütötte el, persze ott is hagyta... Még hazajött, otthon lefeküdt, hívtuk az állatorvost, aki azt mondta, hogy ez vagy gerinc vagy medencebaj, de nincs belsõ vérzése, lehet, hogy többet nem fog járni, de azért rendben lesz, vigyük holnap röntgenre. (Nem hozzá, ott nincs röntgen.) Este vele aludtam, reggel felolvastam neki a röntgenig, aztán elindultunk vele. Zokogtam, amikor a dokinál már egyáltalán nem tudott lábra állni (az elõzõ nap azért még igen), és egyáltalán nem is érezte a lábát. Gerinc. A doki azt mondta, valószínûleg eltörött a csigolyája, de épp volt egy kis probléma a röntgennel, ezért azt javasolta, hogy menjünk haza, majd hív. Még kérdezte, hogyha mûthetõ lesz-e, akkor megmûtsék-e. Úgy volt, hogy ha sikerül, minden probléma és sántítás nélkül fog tudni járni is.
Késõbb hívott a doki, nem tört csigolyája, semmije, ezért csinált egy gerincfestést. Azon szépen látszott, hogy egy kis részen becsípõdött a gerincvelõ, ezért nem érzett semmit. Megmûtötték, szépen javult. Aznap, mikor már mentünk volna érte, szétcsúszott a gerince. Ennek korábban semmi jele nem volt. Gyorsan megmûtötték újra, összecsavarozták. Másnap reggel nem ébredt fel. Belehalt a sok altatásba...
Kimondhatatlanul hiányzik... :(