Danika (a fentebb említett Szaroska, a hivatalos irataiban Szerencsés Dániel) felsőbb csoportba jelentkezett. Az még bizonytalan, hogy bölcsi vagy ovi.
A takarmányosban felfedeztem egy egér fészket. 9 db szürke, már futkosó csemete lakta. Kiköltöztettem őket és próba-cseresznye alapon letettem Danika elé egyet. Először mutogattam neki, de a kezemet figyelte. Aztán elindult az egérke és az érdeklődése feléje fordult. Végre egy olyan játék, amit nem kell dobálni. Fölkapta, arrább vitte, orrával piszkálta. Egérke rájött, hogy az ő feladata a szaladgálás. Egyszer rálépett a jobb első lábával. Elkezdte keresni, hová bújt. Körbe nézett, körbejárt. Három lába mozgott, de a jobb elsőt véletlenül sem emelte fel. Később egérutat adott neki és folyt a "vadászat". Egérkébe anyuci nem duracellt rakot, így hamar lemerült. Kapta a következőt. Az is elromlott. Már kérte a harmadikat. Ötöt fárasztott le, közben a bátyus, Negró a többi négyet a fehérje feldolgozóba tessékelte.
Felsőbb csoportba lépett, de még inkább a bölcsiben, mert a nagy munka után meglátogatta anyucit némi tejellátmányért, mert ugye az neki jár tíz hetesen.
A terrier vér még labradorba oltva sem válik vízzé.