Edited by aroon, 2006 november 9. - 14:55.

A lovak összekötnek
Közzétéve 2006 március 1. - 9:30
Közzétéve 2006 március 1. - 9:35

Közzétéve 2006 március 1. - 9:36

Közzétéve 2006 március 1. - 9:43
Közzétéve 2006 március 1. - 9:43
Ha valaki fikázik kilessz off-olvaNa most már csak az a kérdés,meddig fog tartani fikázás nélkül.Én drukkolok erõsen.
Közzétéve 2006 március 1. - 10:30
Másodszor olvasom tõled a "fikázás" szót egy délelõtt. Nem oly szimpatikus. Az s betûkkel meg gazdálkodj okosabban, ne herdáld õket. Gonfdolok itt a lesssssssssssssz -re. ;)Fájdalom, de a kötelesség ismét elszólít a géptõl. Amúgy ennek itt nem sok percet jósolok.Folytasd aroon! :yeah:Ha valaki fikázik kilessz off-olvaNa most már csak az a kérdés,meddig fog tartani fikázás nélkül.Én drukkolok erõsen.
Edited by realcowboy, 2006 március 1. - 10:32.
Közzétéve 2006 március 1. - 10:39
Talán mégis (vannak még barátságos lovasok!?)Amúgy ennek itt nem sok percet jósolok.
Közzétéve 2006 március 1. - 10:45

Közzétéve 2006 március 1. - 10:55
Közzétéve 2006 március 1. - 11:21

Közzétéve 2006 március 1. - 11:23

Közzétéve 2006 március 1. - 11:24
Így van, legalább is én így viselkedem és nem ütközöm falakba.Ha meg netán mégis, akkor már elfelejtettem. :kocc:Motoros korszakomban ha találkoztunk idegennel, mindig ugy éreztük egy családba tartozunk (köszönés,duma, miegymás, jól elvoltunk).A lovasoknál miért nincs igy?????
Közzétéve 2006 március 1. - 11:29
Jó kérdés.Motorosoknál sem mûködik ám ez teljesen mindenirányúan: integethetek én a choppereseknek, valahogy derogál nekik a kis pucér Hondám. :DAzért általánosságban elmondható, hogy köszönünk egymásnak, és megállunk, ha valami kétkerekû gyerek fogja a fejét az út szélén, hátha segítségre szorul.Ennyit viszont a lovasokról is el lehet mondani, legalábbis amerre én "szoktam" jájjdenagyképû, mintha állandóan lovon ülnékMotoros korszakomban ha találkoztunk idegennel, mindig ugy éreztük egy családba tartozunk (köszönés,duma, miegymás, jól elvoltunk).A lovasoknál miért nincs igy?????

Közzétéve 2006 március 1. - 11:31
Én kifejezetten liberális vagyok, de gyakran elõfordul, hogy én se köszönök az erdõben motorozóknak. Ugyanis én meg az újabban elharapózó, erdõben való crossozásért nem rajongok.Az én tapasztalataim szerint ez lovasok között is mûködik... Érdekes viszont, hogy mióta nem tudok rendszeresen lovazni, ha drótszamárra pattanva találkozom lovasokkal az erdõben, elõfordul, hogy nem viszonozzák a köszönésemet...bevallom, az ilyen sznob húzásokért nem rajongok...

Közzétéve 2006 március 1. - 11:32
Közzétéve 2006 március 1. - 11:32

Közzétéve 2006 március 1. - 11:35

Közzétéve 2006 március 1. - 11:36

Na az ilyeneket szoktam hamar elfelejteni, legközelebb mégnagyobbat köszönök. :guny:Pendemonium Õsszel pacigoltunk, gyönyörû volt a bakony. Szemben jöttek lovasok, kalap emelve köszöntöttem õket. A reakció, elfordultak.
Közzétéve 2006 március 1. - 11:41
Közzétéve 2006 március 1. - 11:41
A kedvencem. Annyit írtam már hasonló témában a Wild-nak, hogy elkopott a billentyûzetem.Mert nincs olyan, hogy a chopperes nem integet, a többi meg igen. Vannak motorosok, akik köszönnek, függetlenül a géptõl és vannak akik meg nem. Aztán meg, mit jelent a pucér Honda? Mert ha naked, akkor fenntartom a fentieket, ha robogó, azért nem köszönnek, mert annak nem szoktak. Mármint általában a nagymotorosok.Ha azt akarod, hogy igazán megvessenek, ülj öltönyben egy chopira!...Motorosoknál sem mûködik ám ez teljesen mindenirányúan: integethetek én a choppereseknek, valahogy derogál nekik a kis pucér Hondám.

Közzétéve 2006 március 1. - 11:48
Oké, jogos.A kedvencem. Annyit írtam már hasonló témában a Wild-nak, hogy elkopott a billentyûzetem.Mert nincs olyan, hogy a chopperes nem integet, a többi meg igen. Vannak motorosok, akik köszönnek, függetlenül a géptõl és vannak akik meg nem. Aztán meg, mit jelent a pucér Honda? Mert ha naked, akkor fenntartom a fentieket, ha robogó, azért nem köszönnek, mert annak nem szoktak. Mármint általában a nagymotorosok.Ha azt akarod, hogy igazán megvessenek, ülj öltönyben egy chopira!
![]()

Közzétéve 2006 március 1. - 11:49

Edited by Mahol, 2006 március 1. - 11:50.
Közzétéve 2006 március 1. - 11:51
Közzétéve 2006 március 1. - 11:51
Közzétéve 2006 március 1. - 11:56
Rendben, a sortûz irányodból visszavonva.Packa, élvezem a természet szépségét...lehet, hogy elvetemülten hangzik, de én még télvíz idején is felküzdöm magam a bicajjal az erdõbe. A mély hó ugyan erõsen megnehezíti a közlekedést, de annál varázslatosabb a táj!
Hogy miért bicikli? Mert csak sánta lovam van, és az is messze lakik. Ha pedig ló nincs,...

Közzétéve 2006 március 1. - 11:59
Közzétéve 2006 március 1. - 12:00

Közzétéve 2006 március 1. - 12:02
Sanos egyre gyakrabban. És egyre eldugottabb helyeken. Ami engem a természet rongálása miatt zavar. Mert baromi pusztító nagytételben... :(Rendben, a sortûz irányodból visszavonva.Packa, élvezem a természet szépségét...lehet, hogy elvetemülten hangzik, de én még télvíz idején is felküzdöm magam a bicajjal az erdõbe. A mély hó ugyan erõsen megnehezíti a közlekedést, de annál varázslatosabb a táj!
Hogy miért bicikli? Mert csak sánta lovam van, és az is messze lakik. Ha pedig ló nincs,...
Máshol is dívik ez erdei motocross, vagy csak felénk?
Közzétéve 2006 március 1. - 12:03
Közzétéve 2006 március 1. - 12:04

Ez egy hülye topik, blöá :dev:Amúgy én még nem találkoztam kint olyan lovassal, aki ne köszönt volna. Ha elõre nem is köszönt, és láthatóan esze ágában sincs, visszaköszönni még mindenki visszaköszönt. Sõt, itt Gödöllõ környéke tele van crossmotorosokkal. Õk is szoktak, és az egyikkel egyszer haza is kísértettem magamatNa most már csak az a kérdés,meddig fog tartani fikázás nélkül.

Közzétéve 2006 március 1. - 12:09

Közzétéve 2006 március 1. - 12:11
Az én pacim egyedi. A történet a következõ: Lovacskázás a bakonyban, egy erdei uton. Három motoros jött. Integettünk, hogy lassítsanak. Az utolsó srác mikor mellénk ért, oda rántotta a gázt. Ezt nem kellet volna. A lovam (nem azt tette amit vártam) ezerrel a motor után, nem tudtam visszafogni. Le is vette a srácot a motorrol. Hárman fogtuk le, nehogy megtapossa a motort.

Közzétéve 2006 március 1. - 12:13