Lipicai fun club
Közzétéve 2011 december 19. - 9:21

Közzétéve 2012 január 31. - 18:35

Közzétéve 2012 január 31. - 18:46

Edited by Timsili, 2012 január 31. - 18:46.
Közzétéve 2012 január 31. - 19:27
Edited by PIPACS, 2012 január 31. - 19:28.
Közzétéve 2012 február 1. - 15:59
Backnight: mi van Panniékkal? tudsz róluk azóta újabbat?
Sziasztok!
Meg vagyunk még, szépen egyben. Még februárban így is kellene ennek maradnia, remélem nem lesz gond....
Na, a három héten belüli esetleges átrendezõdés az már izgi

És hogy lipicait is írjak, most már hét hete vannak nélküklem a lovaimés fõleg én nélkülük. De nagyon okosak, a csikók is szépen megszokták az új rendszert. Még egy körmölésen is túl vannak, amin ott sem voltam.... Mégiscsak forog a föld nélkülem is

Kis lip csikó is már alakulállítólag szépen. Majd kérek már fotókat, és akkor ide is teszek fel, mert már engemis érdekelne, hogy néznek ki.... :(
Közzétéve 2012 február 2. - 13:56
Köszönöm az üdvözléseketSzia Moc, üdv a kis klubban!
én is szeretem a nagyfenekű lovakat, szóval megértelek a shire mánia miatt is.
de nem való az magyar rögre...
![]()
szabad megkérdezni, melyik fekete szépséget láttad meg? ha tippelhetnék, akkor egy fedménre tenném a voksom, de azért inkább mégis megkérdem.
és mi fogott meg benne?

Már nincs fent :( Eladó volt, azért is fájt annyira érte a szívem, tutin hívtam volna a számot. Sajnos, a ló nevére sem emlékszem már. Nagyon tetszenek a testesebb, erősebb lovak. Persze, a kecsesebb fajták is bejönnek, de valahogy jobban érezném magam, ha alattam egy tényleg sodró ló lenne

A lóvásárlás még messze van, főleg azért, mert nem egyszerű a dolog. Úgy átvágnának, mint annak a rendje és se a lónak, se magamnak nem akarok rosszat, szóval biztos tudás nélkül semmit nem veszek, nemhogy lovatSziasztok! Légy üdvözölve Moc,kivánom,hogy teljesüljön szíved vágya,de vásárlásnál majd légy nagyon óvatos,olvas vissza és tanulj belőle,már mint az én esetemből.

Edited by Moc, 2012 február 2. - 13:56.
Közzétéve 2012 április 2. - 18:03
Közzétéve 2012 április 25. - 18:30
hoztam egy pár mai képet, hátha felrázódik kicsit a totyik.

Közzétéve 2012 április 26. - 13:16

Közzétéve 2012 május 8. - 17:12

Elég régen írtam már, de sokminden történt.
Dáriusz egyszerûen csodánlatos

Most sajnos csak ennyi, addig is itt van pár kép:
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Közzétéve 2012 május 8. - 17:56

Közzétéve 2012 május 8. - 19:17

nekünk sajna nincsenek ilyen szép munkás képeink, csak csúnyák, mint pölö ez:

vagy ez

Panni! hogy vagytok?
baknight: Márvány megvan még?
Közzétéve 2012 május 13. - 13:29

Közzétéve 2012 május 19. - 8:32
Közzétéve 2012 május 19. - 13:29

Közzétéve 2012 május 19. - 16:08
Nehéz döntés lehetett, de jól döntöttél. Örülök hogy mégis megtartottad. Szimpatikus egy paci õkelme.Drukolok nektek,nem lesz semmi baj! A mai napon reggel 6h-or Neopolitano Nádor lipicai ménem,herélt lett,a kétt csikója után õ is gólyotalan,ha rendbe jön a sebbe mehet a legelõre a többiekkel,talán vissza adhatok neki valamit abból amit csikó korában és felnõtt lóként sem érzet soha,a szabadságot!

Panni ménjére lennék kíváncsi, régen láttuk, már egy éve legalább, biztos sokat erõsödött,komolyodott. De asszem õrá még várhatunk egy darabig.

Közzétéve 2012 július 31. - 10:56
Hátha itt érdekel valakit...
Egy ismerõsömnek eladó 4 éves pej herélt lipicai lova, Siglavy Capriola Tulipán.
C kategóriás versenyeken eredményesen szerepelt, csudaszépen megy egyesben, kettesben is, és nyereg alatt is.
irányár: 500.000 Ft
ha esetleg lenne eladó párja, az is érdekelheti a tulajt (bár nagyon rég óta keresi a párját eredménytelenül, az elõzõ párját túlnõtte)
http://www.lovasok.h...p...esc&fromfo=
Közzétéve 2012 augusztus 22. - 9:28
Közzétéve 2012 szeptember 10. - 9:35

Közzétéve 2012 október 8. - 5:12

Közzétéve 2012 október 8. - 9:10

Közzétéve 2012 október 8. - 21:02
Hát a fényképeket nagyon várom. A te lovaidról is. Én biztos fotózok ha megszületik a csikó. Kíváncsi vagyok mén vagy kanca lesz e?nálunk semmi extra, kezdik felvenni a téli bundával együtt a téli színt is.
a herélt nyereg alatt, és futószáron is okosodik, a kanca egyelõre csak futószáron. újabban ki-be vezetgetés van, kaptunk egy területet legeltetni, így a pimaszkodások is alább hagytak.
ha meglesz a csikó, írsz majd róla? múltkor láttam egy lipp kisfiút, akkor volt öt hónapos, ám sajnos nem vezették ki a boxból, pedig érdemes lett volna mutogatni.
okt 20-21 lipp árverés lesz a ménesgazdaságnál, a felhozatal már fenn van a neten, de lehet megpróbálok fényképezni is párat, hátha lesznek arra érdemes egyedek...
![]()

Közzétéve 2012 október 9. - 18:53

Közzétéve 2012 október 13. - 20:43

Közzétéve 2012 október 14. - 8:28

Közzétéve 2012 október 25. - 13:36
ne aggódj, én is tavaly voltam elõször, meg a fesztiválon is, pedig elõtte hány évig itt laktam a környéken.
egyébként azt csicsergik a madarak, hogy "jóárasították" idén a csikókat, nem lesz magas a kikiáltási ár. kíváncsi leszek, hány üzlet fog megköttetni a lecsapásokból...
no és hány üzlet köttetett meg?

Közzétéve 2012 október 25. - 13:59
Köszönöm, én az apukának vagyok a gazdája.Gratulálok Backnight!
no és hány üzlet köttetett meg?

Az engem is érdekelne hogy hány csikó és milyen áron keltek el. Tud valaki infot?
Közzétéve 2012 október 27. - 19:26
Közzétéve 2012 október 27. - 19:41
Na Te is elõkerültél? Ráadásul ilyen jó hírrel. Gratulálok,ugye megmondtam!!!!!Sziasztok!
Ma volt Egri Zoltán megnézni Káplárt. Mehetünk Jövõre ménvizsgára! Megmérte, megnézte és minden ok.
Kezdõdhet a komoly meló, felkészülés....

Közzétéve 2012 október 28. - 9:10

Közzétéve 2012 november 3. - 16:41
Sziasztok!
Ma volt Egri Zoltán megnézni Káplárt. Mehetünk Jövőre ménvizsgára! Megmérte, megnézte és minden ok.
Kezdődhet a komoly meló, felkészülés....
Kedves Panni!
Érdeklődöm Káplárról. Kb. 2 éve mi is majdnem vettünk egy ilyen nevű jópofa évescsikót Vas megyében (akkor kupeceknél volt), és azt gyanítom ez lehetett az. A Siglavy C. X-22 az apja?
Edited by equus1973, 2012 november 3. - 16:41.
Közzétéve 2012 november 6. - 10:09
Szintén lipicai kedvelõ vagyok,egy pár hete regisztráltam a fórumra, eddig még csak figyelemmel kísértem a témák életét, de most úgy döntöttem hogy én is szeretnék ehhez a közösséghez tartozni.

Közel lakom Szilvásváradhoz, így gyakran nyílik lehetõségem gyönyörködni a ménesben és részt venni az eseményeken. Idén diplomázom turizmus és vendéglátás szakon, lovasturizmus szakirányon és hát mirõl másról írnék, mint a lovasturizmusról. Szilvásvárad közelsége adta az ötletet hogy a lipicaival foglalkozzak.
Elkészült kérdõívemet akár Ti is kitölthetitek!
https://docs.google....jJZd1E6MQ#gid=0
További Ló napot mindenkinek!

Edited by Mesikeful, 2012 november 6. - 10:12.
Közzétéve 2012 november 6. - 19:04
Szia!Sziasztok!
Szintén lipicai kedvelõ vagyok,egy pár hete regisztráltam a fórumra, eddig még csak figyelemmel kísértem a témák életét, de most úgy döntöttem hogy én is szeretnék ehhez a közösséghez tartozni.![]()
Közel lakom Szilvásváradhoz, így gyakran nyílik lehetõségem gyönyörködni a ménesben és részt venni az eseményeken. Idén diplomázom turizmus és vendéglátás szakon, lovasturizmus szakirányon és hát mirõl másról írnék, mint a lovasturizmusról. Szilvásvárad közelsége adta az ötletet hogy a lipicaival foglalkozzak.
Elkészült kérdõívemet akár Ti is kitölthetitek!
https://docs.google....jJZd1E6MQ#gid=0
További Ló napot mindenkinek!
Nem haragszol ha egy kicsit beledumálok a kérdéseidbe? Tudod a kérdéseknél csak egy választ engedsz bejelölni, márpedig a lovasturisztika sokkal összetettebb, tehát vannak kérdések ahol több válasz is megállná a helyét. Én legalábbis így gondolom A végén van hogy milyen gyakran vesz valaki igénybe lovas szolgáltatást, itt még egy pont kellene ,mert ugye van aki egyszer sem, de azért mert saját lóval oldja meg a dolgokat.

üdv. Backnight
Közzétéve 2012 november 6. - 21:52
Szia!
Nem haragszol ha egy kicsit beledumálok a kérdéseidbe? Tudod a kérdéseknél csak egy választ engedsz bejelölni, márpedig a lovasturisztika sokkal összetettebb, tehát vannak kérdések ahol több válasz is megállná a helyét. Én legalábbis így gondolom A végén van hogy milyen gyakran vesz valaki igénybe lovas szolgáltatást, itt még egy pont kellene ,mert ugye van aki egyszer sem, de azért mert saját lóval oldja meg a dolgokat.![]()
üdv. Backnight
Kedves Backnight!
Köszönöm válaszodat!
A feldolgozás megkönnyítésének érdekében azért hagytam meg sok helyen hogy csak egyet válasszon a kitöltõ, mivel azt választja ami a számára a leginkább meghatározó, a jelölõ négyzeteknél többet is ki lehet választani, ez csak a választókarikás kérdéseknél van hogy egyet lehet kijelölni.
A kérdõívet csak a lovaglásban és lovasturizmusban érdekeltek véleményére építettem, így gondolván hogy a kitöltõk többsége a megadott lehetõségek közül ki tudja választani hogy milyen gyakran vesz igénybe szolgáltatást. A saját ló itt számomra nem lényeges a pontban azt kívánom felmérni hogy a kitöltõ milyen gyakran lovagol, vagy hajt...stb. Nem kell hogy fizetett szolgáltatás legyen, ha saját lóval oldja meg.
Még egyszer köszönöm az észrevételedet!
Üdv. Mesikeful

Közzétéve 2012 november 6. - 23:54
Nem kell hogy fizetett szolgáltatás legyen, ha saját lóval oldja meg.
Akkor én elrontottam.

Edited by Méz, 2012 november 6. - 23:54.
Közzétéve 2012 november 7. - 7:22
Hát én pont ezért írtam volna be a kérdésekbe, a saját lovat, mert ott van hogy nem veszel igénybe szolgáltatást és akkor ez megmagyarázza hogy azért , mert saját lovad van. Az ottani turisztika szempontjából talán nem olyan fontos, mert a lényeg az hogy nem veszed igénybe, ugyanakkor ott a másik szempont, hogy akkor lehet kialakítani olyan szolgáltatást melyet saját lóval is igénybe vehetsz.Akkor én elrontottam.
Nekem nem szolgáltatás a saját lovaimmal való foglalkozás, így lényegében nem veszek igénybe szolgáltatást. Másét. És ezt is jelöltem be.

Közzétéve 2012 november 7. - 11:36