Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Lovam van!

• Please log in to reply
5682 válasz a témához

#3321 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 6. - 11:05

Hm. Hát végül is összedobhatunk szombat este egy gulyáspartit! :) A belépõ egy üveg ital (ki mit fogyaszt, hozza magával). Helyszín: Törökbálint, Isu tanya (Major utca 12.) Kérem, aki jön írjon magánt csütörtök estig! :)

#3322 Gumilovas

Gumilovas

Halasi Vénusz

• Fórumtag
  • 2.159 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 6. - 11:09

Rubin! Virágom, virágom, rubintos virágom. A hírt, hogy kinyílottál, én már alig várom... :D Nemsokára alaposan felavatom tüneményes barátnõm tüneményes csikaját. Pezsgõsüveget nem vágunk hozzá, de én pl. tuti lespriccelem sörrel keresztvíz gyanánt.:D

#3323 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 6. - 11:21

Nemsokára alaposan felavatom tüneményes barátnõm tüneményes csikaját. Pezsgõsüveget nem vágunk hozzá, de én pl. tuti lespriccelem sörrel keresztvíz gyanánt.:D

Na jóvan, nem hagylak ki. Hogy is mondtad? Július elején ráérsz? :)

#3324 Gumilovas

Gumilovas

Halasi Vénusz

• Fórumtag
  • 2.159 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 6. - 11:23

Ahham, eddig úgy néz ki, hogy július elsõ hétvégéjén talán nincs semmi...

#3325 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 6. - 11:25

Július 7. a csikóavatás dátuma. A lóavató bulim úgyis elmaradt! :)

#3326 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 6. - 12:06

Eldöntöttem, Rubin lett a neve. :) :ang:

:yeah:

Tökéletes. Ragyogó, elegáns ékkõ ;)

#3327 Pluto

Pluto

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.266 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 6. - 15:13

Gratulálok a kiscsikóhoz Anikó. Nagyon tündéri. Csodálatás érzés lehet, hogy ott voltál a születésénél. :yeah: Sok örömöd legyen benne.

#3328 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 6. - 17:01

Köszi Adrienn, Plútó! :)

Posted Image

Mától közösségi életet élnek a drágáim. ;)

Elsõ tiszteletkör a legelõn

A mami mit csinál???

Figyeljétek a szürke kancát!

Ja, és a ma reggeli fotók

#3329 zulejka

zulejka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.066 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 6. - 17:38

Gratulálok Anikó! Gyönyörû kislány.

#3330 The Oldenburgi

The Oldenburgi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.562 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 6. - 17:48

Valóban szép kis kacola. :) Rami milyen magas?

Edited by The Oldenburgi, 2007 június 6. - 17:51.

#3331 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 6. - 17:54

Rami milyen magas?

ÖÖ.... sose mértem. Amikor fel kell szállnom rá, marha magas. :D

#3332 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 7. - 19:27

Ramika sárlik. Borzasztóan szeretném megint berakatni, de sajnos most másra kell a pénz... meg aztán a csikónak nem tudom, van-e ára. Habár az õ gyönyörûséges csikói...

A kis mocsok csõdörcsikó még alig bújt ki az anyjából (március 26-dikán született), máris ugrál. Aztán persze eszébe jut, hogy õ mégiscsak gyerek még... :)

Muffin május 15-én született, õ kanca.

#3333 Guest_Ezüstke_*

Guest_Ezüstke_*
  • Guests

Közzétéve 2007 június 8. - 11:43

Nagyon édes a csõdör csikó! :) Jól beleszagolt a dologba :gm:

#3334 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 8. - 13:40

Azért volt, amikor elzavarta. :gm:

#3335 Guest_árnyék_*

Guest_árnyék_*
  • Guests

Közzétéve 2007 június 10. - 11:08

Szép napot mindenkinek! Sokáig nem léptem fel ide, ennek az az oka, hogy mint a topik címe is mutatja, "LOVAM VAN" igaz, már több mint két hónapja. A paci nagyon aranyos, ezért igazán megkedveltem, még mielõtt megvettem volna. Volt néhány furcsa szokása is, amit hozott magával, de aztán szép lassan leszokott róluk. Amikor megvettem, akkor ép a téli szörzetét igyekezett eldobni, de mivel a foga nem volt teljesen rendben, ezért kicsit fogyogatni kezdet, és lassan vált meg a hoszú szörzettõl, ezért megreszeltettem a fogát. A fogproblémából adódott, hogy förtelmessen evet, nem a mennyiség, hanem a hogyan. Mára már kezd teljesen szépen enni, és nem mindenfelé az abarkot potyogtatni. :-) A másik nem kellemes szokása volt, hogy sosem várta meg, amig a lovas felszál a nyeregbe, hanem amint az ember a kengyelbe tette a lábát, azonnal ellépet, de errõl is leszokott az idõk folyamán, igaz sokat is dolgoztam és lovagoltam vele. :-) A tegnapi napon egy hosszabb túrát tettünk meg együttes erõvel, ahol én azért jobban elfáradtam, mint a pacim. :-) Ja és még nem is irtam le, hogy milyen, hát egy magyar félvér sötétpej kanca. :-) Teszek fel róla képeket is, ha netán valaki szeretné megnézni. :-) További szép napot, és jó lovaglást mindenkinek :-) Üdv: Árnyék

#3336 Borcsa

Borcsa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 408 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 10. - 12:40

Teszek fel róla képeket is, ha netán valaki szeretné megnézni. :-)

Én kiváncsi vagyok rá! ;) :rolleyes:

#3337 Satin Speed

Satin Speed

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.508 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 11. - 7:08

2007 Június 10
22:32
Eugéniámnak gyönyörû ében fekete csikója született. A neve Nothing to Lose
Meseszép csikó és én segítettem a világra. Hihetetlen élmény volt. :yeah:
Képek:
Posted Image
Posted Image
Posted Image

#3338 aryka

aryka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 511 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 11. - 7:25

Ooooh gyönyörűséges kiscsikó :D sok örömöt hozzá, és remélem amit meséltél illetve szeretnél vele kapcsolatban összejön! :ang: :yeah: na meg az igazi szülinapi ajándék :D Ő

Edited by aryka, 2007 június 11. - 7:27.

#3339 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 11. - 7:49

Satin! Gratuláció a csikóhoz! :) ;)

#3340 Pluto

Pluto

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.266 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 11. - 8:07

Stain Speed, Gratulálok a csikóhoz. Gyönyörû szép. Sok örömöt és sikert. :) :yeah:

#3341 Satin Speed

Satin Speed

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.508 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 11. - 11:40

Köszike mindenkinek. Annyira boldog vagyok, hogy madarat lehetne fogatni velem. :D A kis nyurgalábú õzgida meg hát eszméletlen gyönyörû nekem. Nagyon élénk. Ma már bakozik meg szaladgál a boxban. Nagy fazon lesz. :D

#3342 Guest_árnyék_*

Guest_árnyék_*
  • Guests

Közzétéve 2007 június 12. - 21:17

Nagyon szép a csikó és nagyon tetszik, sok sikert kívánok hozzá! Árnyék

#3343 milagn422

milagn422

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 410 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 16. - 8:29

Árnyék, én is szivesen néznék képet a kis kancádrol:) Mennyi idös? Jo, hogy már most sokat fejlödött miota megvetted, ahogy irod, ugyhogy csak igy tovább. Szép kis csikó Satin, majd ha lesz ugrálos képet is rakj fel:D Mili

Edited by milagn422, 2007 június 16. - 8:29.

#3344 Dodó

Dodó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 639 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 16. - 11:46

Ági! Itt is szeretnék gratulálni az új lovadhoz!! ;) :yeah: Ha csinálsz ma képeket, itt is muti belõlük, hogy többen is láthassák, milyen kis csinos. :) :cool: Ja és az ilyen volt-ilyen lett topic!! :D :kocc:

Edited by Dodó, 2007 június 16. - 11:48.

#3345 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 19. - 14:29

Érdemes volt Ernestet kicsábítani hozzánk, hogy fotózzon!

Rubin a bûbájos

Ilyen komolyan tud legelni.

#3346 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 19. - 15:22

Ági!

Itt is szeretnék gratulálni az új lovadhoz!! ;) :yeah:
Ha csinálsz ma képeket, itt is muti belõlük, hogy többen is láthassák, milyen kis csinos. :) :cool:

Ja és az ilyen volt-ilyen lett topic!! :D :kocc:

Köszi, Dodó, de melyik "új" lóra gondolsz? :huh: :confused: Ez a két fiatal meg van már 6 éve. :kv: Bár... ha belegondolok, merõben új (ha nem is ló, de) helyzet állt elõ. Mióta megvannak, még nem volt nálunk ilyen intenzív lovas élet. :)

Természetesen beszámolok. Egyébként lehet, h. félreértelmeztem a topiknyitó szándékát, én azt hittem, ide csak azok írnak, akik lovat vettek/kaptak, tehát friss lótulajdonosok.

Mert ha nem, hát örömmel jelentem, hogy (végre "lovagolható") LOVAIM VANNAK. :D

Érdemes volt Ernestet kicsábítani hozzánk, hogy fotózzon!
Rubin a bûbájos
Ilyen komolyan tud legelni.

Áááá, de kis nyakigláb! :ang:

#3347 Dodó

Dodó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 639 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 19. - 21:49

Jaj, bocsi Ágimam. :) Milagn vett egy új lovat, és a sors pont úgy hozta össze, hogy én és barátnõm voltunk az elsõ lovasok a hátán, és egy-két hónapig mi lovagolgatuk, foglalkozgattunk vele aztán elkerült tõlünk és most már Milagn-ot boldogítja. Õt puhítom most, hogy mutassa meg azt a szépséges heréltet. ;) Tudom, hogy Neked több éve vannak lovaid, szoktam olvasgatni beszámolóidat is, és azért gratulálok hozzájuk, büszke lehetsz Rájuk. :ang:

#3348 milagn422

milagn422

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 410 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 20. - 10:13

Dodó, nemsoká lesznek képek. Azaz folyamatba vannak, a problémám csak h fel kéne pakolni a netre öket, h mindenki láthassa.. De mostmár elvileg lesz rá idöm, aztán megcsinálom. Amugy minden nap egyre ügyesebb:) Marha jo fej, de majd jönnek a képek.

#3349 greyhound

greyhound

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 755 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 20. - 10:38

Háj! Grat az új lóhoz! De Csinit nem adtad tán el? :confused:

#3350 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 20. - 15:28

Rubin

Ma reggelre Ramika szétrúgta a bokszajtót. A lovászok, akik a boksztól kb. 4-5 méterre alszanak, nem hallottak semmit. Nekem úgy számoltak be, hogy keresni kellett a tanyán Ramit és Rubint - elmentek egy másik bokszba... lehet, hogy ott szeretne inkább lakni? :)
Ittam volna a kávémat reggel (már a lovászok beszámolója után), amikor hallom, hogy a egy csikó nyerít. Hallgatom, hallgatom... ez nagyon fiatal csikó. Hopp, ez az én csikóm! Futás az istálló felé papucsban. Na, ezek a nagyeszûek lekötötték Ramit az abrakoláshoz, a csikszi meg a szétrúgott bokszajtón keresztül megszökött, és körbe-körbe rohangált az istálló körül... közben nyerített, Rami meg a bokszban lekötve tobozódott. Elkaptam a csikót, odatereltem az anyjához, majd kivezettem õket és lekötöttem a kikötõnél.
Bizony, a 2,5 hetes csikót is! Nagyon okos, bár figyelni kell rá, ha tolatni kezd hátra, elõrenyomom a popsiját. Elmondanám, hogy ugyanúgy adja a lábait ahogyan az anyja! Szépen elkezdem a bal elsõ lábánál és megyek körbe, felveszegetem a lábait. Tüneményes!

Már kétszer voltunk terepen, egyelõre nem kötöttem hozzá az anyjához, mert a kötõfékhez még csak most szoktatom... de hamarosan hozzákötöm és keresünk valami vizet, amin át kell majd mennünk. :yeah:

Puszi

#3351 Guest_Tom Forest_*

Guest_Tom Forest_*
  • Guests

Közzétéve 2007 június 20. - 21:19

Puszi

Tündéri kis pofa! :yeah: Ritkán irígykedem, de most nehéz ezt betartani. :huh:

#3352 Dodó

Dodó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 639 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 21. - 6:37

Jaj dejó ilyet hallani! :ang: Türelmelenül várom a képeket!! :cool: :) :ang:

#3353 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 21. - 15:31

Így szokott az ölemben szunyálni.

Sajna én fotóztam magunkat, Rami még nem kezeli profin a fényképezõgépet. Más ember rajtam kívül nem volt a legelõn... :)

Jó sokat nõtt! :)

#3354 milagn422

milagn422

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 410 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 21. - 19:31

No végre itt vannak a képek:)

Bár még csak kettö, amik akkor készultek amikor elöször kiprobáltam. De majd lesznek még, csak vigyem ki végre a fényképezöt:)
Süsü

És megint

Remélem tetszenek:)

Majd lesz olyan is h nem ülök rajta:)

Edited by milagn422, 2007 június 21. - 19:33.

#3355 Guest_Tom Forest_*

Guest_Tom Forest_*
  • Guests

Közzétéve 2007 június 21. - 20:06

Így szokott az ölemben szunyálni.

:mad: Na ez már tényleg mindennek a teteje!!!!!!! :ang:

#3356 Guest_Zebrabara_*

Guest_Zebrabara_*
  • Guests

Közzétéve 2007 június 22. - 7:01

Jó sokat nõtt! :)

Milyen farizma lett neki!!!! És tényleg marha nagyot nõtt.
Anikó, ha így folytatjátok, a végén még én is megszeretem a sárgákat... :kir:

#3357 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 22. - 16:34

Anikó, ha így folytatjátok, a végén még én is megszeretem a sárgákat... :kir:

A sárgák a legjobbak, mióta mondom már?! :)

#3358 igazi lóbarát

igazi lóbarát

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 825 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 22. - 16:37

Anikó gyönyörû a csikód, és nagyon jó látni a fejlõdését! :) Az is tetszik, hogy ilyen jó a kapcsolatod vele. Gratulálok! :yeah:

#3359 milagn422

milagn422

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 410 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 22. - 19:29

Háj! Grat az új lóhoz! De Csinit nem adtad tán el? :confused:

Hát az olaszokhoz nem ment végul :) , de kiskunfélegyházán van. Ugyhogy részemröl el van adva, de várja az uj gazdiját:) Aztán amint eladták, szolnak nekem, elvileg, de azért néha rájuk csörgök. Meg lehet meglátogatom vmikor. :)

#3360 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 25. - 12:40

Vizes edzés

Szombat reggel lóra ültem és kimentünk hármasban terepre: Ramóna, Rubin és én. Csütörtökön volt egy hatalmas vihar nálunk, jégesõvel felhõszakadással. Ennek még voltak nyomai, gondoltam itt az idõ a pocsolyás edzésre.

Szerencsére van a közelben egy akkora tócsa, amit a csikó nem tudott kikerülni, ha követni akarta az anyját, át kellett jönnie rajta. Eleinte bizonytalan volt, ezért 3-4-szer átmentem oda-vissza Ramival a tócsán, hogy lássa a gyerek, nem bánt az. Meg is állítottam a lovamat a pocsolya közepén, hátha odajön a csikó. Nem jött, csak nézett. Átmentünk a túloldalra, ott ácsorogtunk, amikor Rami megunta ezt a cécót és rászólt a gyerekre, aki válaszolt és gyorsan átszaladt a sáron. :) Agybafõbe dicsérgettem és mentünk tovább. Így volt ez végig, ahol vizet találtam, beleléptettem a kancát, hogy a csikó jöjjön utána. Hol jött, hol nem, de alapvetõen nem félt.

Még nem kötöttem oda az anyjához a csikót, a kikötést még csak most tanulja, nem akarok egyszerre túl sokat kérni tõle. Igazság szerint nem is bánom, mert sokkal jobbnak érzem ezt így, hogy nagyjából önként jött át a vízen, minthogy húzni kelljen... Hazaértünk fülig sárosan. Lenyergeltem a lovamat, kikötöttem a csikót az anyja mellé, és hoztam a vizesvödröt meg a szivacsot. Simán hagyta, hogy lemossam a lábait! Egy pici hiszti sem volt, irdatlan jó fejû kis dög! :) Imádom!

Ezek ma délelõtt készültek sebtiben:
Rami a zsiráf

Rubin legel (hogy mér pont ott, ahol lejtõs a talaj és fû is alig van... ne kérdezzétek! :kir: )

Nem lehet lefotózni, mert amint leguggolok a fotóztáshoz, máris odajön. :ang:

Faros