Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Győr és környéke

• Please log in to reply
11589 válasz a témához

#4241 Join Up

Join Up

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.329 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 19. - 20:15

Vagy én gyûrlek be téged? :rolleyes: Nem is tudom, ki megy biztosan... :dev: Ágimammmal már megbeszélted? Mikor találkozunk? Hol? Nemsokára fölmegyek MSN-re, majd rádkattanok (:kir:)[Idõ közben kiderült, hogy kezdek becsavarodni. Én rögtön arra asszociáltam ugyanis(mint minden másról az utóbbi 5 napban :rolleyes: ), hogy Fici a holnapról beszél. De õ "majd eccer"-re gondolt. Fáradt vagyok, meg nagyon várom a holnapot]

Edited by Join Up, 2005 november 19. - 22:28.

* kicsi Join  :wink: 

#4242 amatőr

amatőr

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 968 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 19. - 20:19

Szia Join, rég nem láttalak írni, szinte csak híreket hallunk felõled.( Hogy éppen mit nyersz. :) ) Ezekszerint azért jól vagy!

" Az én családomban aki egy szóval mondja el, amit tízzel is lehetne, az  lazsál." :)

#4243 Join Up

Join Up

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.329 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 19. - 20:35

Na, megszólalt a gödörbõl a lyuk! :gm: (Mintha rólad olyan sokat lehetne hallani... :rolleyes: )Köszönöm jól vagyok, bár kicsit náthásan, de tûrhetõ. És veled/tek mi van? Épp a héten egyik nap gondoltam rád, hogy vajon hogy megy az orrfújás, köhögés, és a többi.... :dev: (gondolom már lovagolsz azóta, mer' mér' is ne) Rékacsajszi hogy van? Még mindig olyan sokat beszél? :kir: Posted Image (A hajgumiját õrzöm szorgalmasan, remélem nemsokára találkozunk, és vissza tudom adni.)Puszi nektek! :)

#4244 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 19. - 22:22

Rékacsajszi hogy van? Még mindig olyan sokat beszél? :kir: Posted Image

Hozzászólás megtekintése

Öccsééém, ezt akartam mondani.Hallod, a halászi túrán nem nagyon láttam a kislánykát ... Vajh mér? :D Mert azzal volt elfoglalva hogy száguldozzon a pónin. Hát nemvótsemmi. Már lovagolni akarok már :( Azóta nem ültem lovon.

#4245 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 19. - 23:00

Rékacsajszi hogy van? Még mindig olyan sokat beszél? :kir: Posted Image

Hozzászólás megtekintése

Öccsééém, ezt akartam mondani.Hallod, a halászi túrán nem nagyon láttam a kislánykát ... Vajh mér? :D Mert azzal volt elfoglalva hogy száguldozzon a pónin. Hát nemvótsemmi. Már lovagolni akarok már :( Azóta nem ültem lovon.

Hozzászólás megtekintése

Csak rajtad áll, Zsófici! Mula vár benneteket! :) :ang: (Mega zágimam is! :D )

#4246 Dormán

Dormán

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 71 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 20. - 23:56

Halihó!!! Végre újra itt! Totál havazás van nálunk, mármint hogy alig jutok a géphez, munkatársam beteg, helyettesítem, és így késõbb érek haza, este meg elalszom a gyerek mellett... :(Volt Halászi búcsú nálunk, barátnõmék vonultak bandériummal, itt találjátok a képeket. Bea a szõke hosszúhajú, tudjátok, akinek a Rubinja van. (Értelemszerûen Rubin a sárga kanca alatta... :D)Na és persze ott volt Töltõtoll is, aki ismét formában volt. A felvonulás második felét az õ háta mögött tettem meg. Hát...röviden annyit, hogy a s*ggemre már visszanõtt a bõr, de a hasam még mindig kék-zöld a hátsó kápától! :D De azért ki nem hagytam volna semmi pénzért! Jövõre talán már külön lóval megyek, varratok addig ruhát magamnak.Most rohanok aludni, fél 5-kor kelek! :)Tschókolom! :)

#4247 Dormán

Dormán

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 71 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 21. - 0:00

Nem tudom, elõbb mit linkeltem, de valami nagyon nem jött össze, ahogy látom... :( Szal itt vannak a képek... Remélem most jó...

#4248 zoyalo

zoyalo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 133 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 21. - 7:18

nos ágimam itt vagyok. csak gondoltam elõször a bemutatkozásba irok, nehogy szó érje a ház elejét. ha kérdésetek van állok elébe.

#4249 francialaci

francialaci

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 792 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 21. - 10:10

Örvendek, hogy a szomszédságomban egyre több fórumos van! :kocc: Csudaboldog vagyok!Uff!

#4250 fehér bölény

fehér bölény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 690 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 21. - 10:14

Ágianyóka!Hát annyira de annyira jok a képek.Igaz,hogy kell hazzá egy csillagászati távcsõ de abból is csak a tükörreflexes jó,mert úgy lehetne megnézni elõlrõl a lovast.Kicsi Dzsójinápp Te nõttél!

#4251 zoyalo

zoyalo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 133 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 21. - 10:48

küldtem üzit, de nem tudom hogy átment-e. azért majd szólj, mert még elég béna vagyok.veled már jópárszor találkoztam is, majd rájössz te is.

#4252 fehér bölény

fehér bölény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 690 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 21. - 13:16

Zoyalo neked hol van a paccod?

#4253 amatőr

amatőr

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 968 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 21. - 14:09

Join up, tényleg sokat nõttél, különben köszönjük, megvagyogatunk. Énmeg, hamár régen dolgozok ezerrel, természetesen néha lovazok is. Néha azért érzem a bordáim, de "sajnos" már nem fáj. :DTötõ, Rékacsajszi szerintem nem pónin ül, bár le még nem mértem. Egy shagya magasságát szerintem biztos eléri Aranyos lova.

" Az én családomban aki egy szóval mondja el, amit tízzel is lehetne, az  lazsál." :)

#4254 zoyalo

zoyalo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 133 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 21. - 14:17

Hozzászólás megtekintése

én écsen tartom. egyelõre bértartásban. ez gyõr után a második község a balaton felé. aladin a neve herélt pej, és márciusban lesz 11 éves a szivem csücske csodapacija.

#4255 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 21. - 15:43

Hozzászólás megtekintése

én écsen tartom. egyelõre bértartásban. ez gyõr után a második község a balaton felé. aladin a neve herélt pej, és márciusban lesz 11 éves a szivem csücske csodapacija.

Hozzászólás megtekintése

Szia!Én Pannonhalmán lakom :yeah:Merre tartod a lovad pontosan? Ill. Kinél?

#4256 Join Up

Join Up

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.329 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 21. - 19:44

Ágianyóka!Hát annyira de annyira jok a képek.Igaz,hogy kell hazzá egy csillagászati távcsõ de abból is csak a tükörreflexes jó,mert úgy lehetne megnézni elõlrõl a lovast.Kicsi Dzsójinápp Te nõttél!

Hozzászólás megtekintése

A fejetekre növök :gm: /Már egy csomó embert lehagytam: a mamámat, dédimet, Ágimamámat :rolleyes: / Majd ha találkozunk (mikormikor?? :() megmenézzük, hogy "nálad hol tartok". :kir: Amúgy hogy vagytok? Te sem írsz valami sokat. Öcsém /FR/? Megvan? Puszilom! Meg mindenki mást is! ;)

Join up, tényleg sokat nõttél, különben köszönjük, megvagyogatunk. Énmeg, hamár régen dolgozok ezerrel, természetesen néha lovazok is. Néha azért érzem a bordáim, de "sajnos" már nem fáj. :DTötõ, Rékacsajszi szerintem nem pónin ül, bár le még nem mértem. Egy shagya magasságát szerintem biztos eléri Aranyos lova.

Hozzászólás megtekintése

Apukámnak sem fáj már régóta. Mozgatni is nagyon jól tudja /jó, azért malomkörzést még nem tud/, járt gyógytornászhoz is. De mondjuk neki a lapockája is eltörött, szóval nem tudom, egy "sima" bordatöréssel mennyire megy az ilyesfajta mozgás.Üdv zoya!

#4257 Töltötoll

Töltötoll

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 410 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 22. - 5:06

Pamparamm!! Olvadthavas, napsütéses szépyoreggelt! Szia D!

#4258 zoyalo

zoyalo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 133 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 22. - 6:20

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólás megtekintése

Szia!Én Pannonhalmán lakom :yeah:Merre tartod a lovad pontosan? Ill. Kinél?

Hozzászólás megtekintése

szia!ahogy mész phalma felé a hátsó uton a tó utca felöl. az útról a kertész lovait látod, a mieink eggyel beljebb vannak, a faminger gyurinál.

#4259 francialaci

francialaci

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 792 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 22. - 10:57

Uff! Lovas napot!A hétvégén megkergetem a lovakat, lehet hogy Écsre is átterelem a ménest!, Úgyis van ott dolgom!Uff!Ja kaptam üzit! Köszi zoyalo!!Uff! Szóltam!

#4260 zoyalo

zoyalo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 133 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 22. - 11:46

Uff! Lovas napot!A hétvégén megkergetem a lovakat, lehet hogy Écsre is átterelem a ménest!, Úgyis van ott dolgom!Uff!Ja kaptam üzit! Köszi zoyalo!!Uff! Szóltam!

Hozzászólás megtekintése

hogy érted azt hogy áttereled a ménest? merrefelé?egyébként meg már láttalak felénk lovagolni egy másik sráccal, a birtokom elõtt mentetek el, fölfele a harangláb felé. meg visszafelé is láttalak benneteket. bizony. mi egyébként szombaton délelõtt szoktunk kimenni terepezni, bár most hétvégén sztem délután megyünk ha a társam is ráér, mert délelõtt dolgozom. te mikor lovazol?

#4261 LeO

LeO

Törzsvendég

• Moderátor
  • 5.091 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 22. - 17:38

Hozzászólás megtekintése

hogy érted azt hogy áttereled a ménest? merrefelé?egyébként meg már láttalak felénk lovagolni egy másik sráccal, a birtokom elõtt mentetek el, fölfele a harangláb felé. meg visszafelé is láttalak benneteket. bizony. mi egyébként szombaton délelõtt szoktunk kimenni terepezni, bár most hétvégén sztem délután megyünk ha a társam is ráér, mert délelõtt dolgozom. te mikor lovazol?

Hozzászólás megtekintése

Hóó, engem se hagyjatok ki. :)

#4262 Ladysam

Ladysam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 300 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 22. - 19:18

sziasztok!Zoyaló:sikerült feljönnöm:)

#4263 Ladysam

Ladysam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 300 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 22. - 19:26

zoyalo ha nem irék csütörtökig akkor fél3ra vagyok ,de lehet h szombaton nemtudok menni.de még megbeszéljük.

#4264 francialaci

francialaci

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 792 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 23. - 9:01

Vályu cimbivel megyünk egyet kerülni, de így kissé pofátlan módra összehozhatnánk egy közös lovaglást!Zoyalo szerintem LeOval láttál lovagolni, de én biztos azért maradtam meg jobban, mert olyan felejthetetlenül jóképû vagyok! ;)Vagy talán fordítva??????Na mind1, Talán hétvégére én is ráérnék, bár van 1 határidõs melóm, de szotítani kéne egy kicsi idõt a gebékre, mert már 2 hete nem voltak megjártatva!Összekéne hozni valami O. tipusú talit a hétvégén! Tehát nektek a szombat ~3 óra! Kinek nem jó?Ja van egy Vadállat lovam, ha valaki jönni szetetne! Csak erõs idegzetû lovasoknak. tegnap este majd leharapta az ujjamat! Na de errõl én tehetek!Uff! Lovas napot!Ja nemtom innen keresett e valaki, de én nem veszem fel ha valaki rejtett számmal hív! Csak nagyon-nagyon ritkán!! :dev:

#4265 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 23. - 11:53

A Jó Isten Éltessen, Hubertusunk! Tartson meg erõben, egészségben, családod (és a lovak) körében boldogságban, még nagyon sokáig! :yeah: :kocc: Posted ImagePosted Image

#4266 hubertus

hubertus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.809 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 23. - 12:50

Szia Ágimam!Nagyon köszönöm! :ang: Sajnos az utóbbi idõben még olvasgatni is alig jut idõm, nemhogy írni. :( De majd eltelik ez az évvégi hajtás is, és megpróbálok majd egy kicsit aktívabb lenni. Bár úgy látom a gyõri topic sem az a "régi" :( Mindenki ilyen elfoglalt?!

#4267 LeO

LeO

Törzsvendég

• Moderátor
  • 5.091 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 23. - 13:03

Vályu cimbivel megyünk egyet kerülni, de így kissé pofátlan módra összehozhatnánk egy közös lovaglást!Zoyalo szerintem LeOval láttál lovagolni, de én biztos azért maradtam meg jobban, mert olyan felejthetetlenül jóképû vagyok! ;)Vagy talán fordítva??????Na mind1, Talán hétvégére én is ráérnék, bár van 1 határidõs melóm, de szotítani kéne egy kicsi idõt a gebékre, mert már 2 hete nem voltak megjártatva!Összekéne hozni valami O. tipusú talit a hétvégén! Tehát nektek a szombat ~3 óra! Kinek nem jó?Ja van egy Vadállat lovam, ha valaki jönni szetetne! Csak erõs idegzetû lovasoknak. tegnap este majd leharapta az ujjamat! Na de errõl én tehetek!Uff! Lovas napot!Ja nemtom innen keresett e valaki, de én nem veszem fel ha valaki rejtett számmal hív! Csak nagyon-nagyon ritkán!! :dev:

Hozzászólás megtekintése

Majd én menek arra a lóra, már úgyis összeszoktunk. ;)

#4268 Ladysam

Ladysam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 300 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 23. - 16:09

sziasztok.francialaci irtam üzit.zoyaloval még a hétvégét megbeszéljük a terepet de én nagy valószínüséggel abból kimaradok..de a kövire megyek:)de majd még ugy is irok mert lehet h még is jó.

#4269 Join Up

Join Up

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.329 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 23. - 16:15

Szia Ladysam! Nem akarsz bemutatkozni nekünk? Tudod itt ez a szokás, hogy ha új ember érkezik a fórumra, elmeséli, hogy kiféle-miféle. :ang:

#4270 zoyalo

zoyalo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 133 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 23. - 17:25

sziasztok.francialaci irtam üzit.zoyaloval még a hétvégét megbeszéljük a terepet de én nagy valószínüséggel abból kimaradok..de a kövire megyek:)de majd még ugy is irok  mert lehet h még is jó.

Hozzászólás megtekintése

Szia! még én se biztost hogy el tudok menni, mert éves leltárunk van és pestrõl jön egy fõmokus, és nem tudom mikor ér ide. de igazából lehet el kellene hetelni. akkor tutibb a dolog.de még addig úgyis beszélünk.hiszen még csak szerda van a hétvége mé olyan messze. addig még a vadlibák is széttéphetnek.üdv

#4271 lulu89

lulu89

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 538 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 23. - 18:36

Boldog szülinapot Hubertus!!!!!

#4272 Töltötoll

Töltötoll

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 410 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 23. - 19:12

Pamparamm!!Történt egyszer, hogy a Kalandvadász utánozhatatlan aromájú italra bukkant. Felfedezése meglepte és elgondolkoztatta. Ez a likõr éppoly karakteres és egyedi, mint én - vélekedett. Meglehet, minden nedû különleges a maga nemében - ám õ úgy érezte, ez tényleg más, mint a többi.Hogyan születhetett ilyen ital? Ezen töprengett nap mint nap. Egyszer aztán napvilágra került egy írás, egészen pontosan 1901-bõl. "Vegyítsd a gyógynövényeket és ne nyugodj addig, míg ezek aromái sosem tapasztalt harmóniát árasztva olvadnak össze. Lelj rá arra a könnyû, narancsos ízre, amely édes titkokat sejtet, és jégre töltve az igazi! Az italt nevezd St. Hubertusnak, összetevõirõl pedig mélyen hallgass az idõk végezetéig."'Stenétessen Hubertus!

#4273 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 23. - 19:17

Egyik kedvenc piám a Hubertus :yeah: UGye Tat? :D Levélen a lóvásáron* meg sem vártam a koccintást. (toom, bunkó vagyok)Hubertus, Boldogot :kocc:Bocs, nem héderváron hanem Levélen

Edited by tötõ Zsó, 2005 november 23. - 19:19.

#4274 Join Up

Join Up

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.329 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 23. - 19:35

Boldog szülinapot, Hubertus! :kocc:

#4275 Ladysam

Ladysam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 300 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 23. - 20:47

szioka.zoyalo:nem felejtettem el elrakni a répát ugyh holnap viszem.:) :kir:

#4276 Töltötoll

Töltötoll

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 410 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 23. - 22:41

Pamparamm!!Mivel most ippen nem vágTATok gondoltam írogatok.Uhhogy, most míg végére nem érek a gombok közt maTATgatok.De mit is írhatnék, ha nem Lovasssat.Ne várjatok érdekeset, csak tényeket, de azt se okosssat.Tehát: végére üget lassan a nullaötös esztenõ,(Ám mi nem fogy senkinek az a sok teendõ)Sorban sorakozó soraim rímtelen rímelése,Az esztendõ általam megélt néhány lovas élménye. Kezdõdött az évad kiccsikómmal fogatban érkezvén „Abban”a vendégházban, Dunaremetén.Eszmecserélt a sok jó lovas, mi lesz majd a háza táján,Reggelre meg nemigenvót kinek nem mondták: Hé este Te hánytájám!Legális belvárosi lovaglás a februári napsütésbenJelmezbe burkolva, jól tempózva, laposüvegügetésben. Hagyományos hagyomány ,úgyhíják Dõrejárás.Ha meg sokat szísz, az a póruljárás!„Rügyfakasztó lovastúra” márciusi szembeszéllel,Mesélendõ élménnyel, tehát sok beszéddel.Kaja-pia barátok, és jó falatok…Tán csak ezek után jöhetnek a hétköznapok.Jött a kedvenc ünnepem, áprilisnak hajnalán,Nem kevesebb 180 pata Óvár aszfaltjánSok jó lovas -õrültebbnél õrültebb- a tapsot kapjaMiért is ne mulassunk? Hisz ma van Bolondok Napja!No, oszt jött a Kurzus, hova csak kilátogattam, Ám a sok kedves lovas hatására ott ragadtam.Fetrengtem én Bölikével, megismertem Ágimamát, Ficit,Gazdagabb lettem ismét, de nem ám csak picit.Piros Pünkösd Ünnepe.Mit is mondhatnék, mi nem csal könnyet szemembe?Dolgozom rajt idén ismét „ezerrel”Ha átélted, kérlek gondolj rá Te is szeretettel.Tarlótúrás esti buli, Házigazda kicsi Böli.Pihen a sok megfáradt ló birtokán,Kocsmában meg lovasa valamit csusszant a torkán. Július, ismét ügettünk Dunaremetére,Tárgy „… egy laza lovas hétvége”Ám, pénteken a zenés-sáros buliban történt valami varázslat Minek eredménye: két napig a társaság csak úszkálgat.Augusztus, Halászi, oda mindig szívesen megyek(Há még ha Bölivel akkora sátrat verhetek)„Ha hó ha fú ha szél”, jövõre ezért ismét nyergelekErvin, ne hagyd magad, mert ha új élményeket nem szerezhetünk végetek!Szeptemberben kettõ is volt, elõször a „Vörös Kakas”Nem dicsekvés, mi lettünk az elsõk, pedig a csikóm még elég nyakas.Bújtam is a hálózsákba jó idõbe,Máshogy ne jutottam volna magammal reggelre dûlõre.A másik:”Vigyázz a vadállatok etetetése, simogatása tilos és életveszélyes!”Ez volt kiírva a boxra melyben aludtunk. Tágas volt és széles.Mindez, s még sok más történt (majdnem nyáron) Héderváron.A következõt ebbõl is várom.Jött a vásár októberbenMit is mondjak, hisz ezt is én rendeztem.Jól sikerült fogatverseny, esti muzsikávalGyertek jövõre is, még több eladó paripával.Eljött az utolsó élmény mely sokakkal közös, az évadzáró,„Hópihekergetõ lovastúra és mulatság” sok barát és sok ló.Értékeltük önmagunkat, kiosztottuk a díjakatKi nem jött, vessen magára az övé megmaradt.Így telt hát az esztendõ, örülök, hogy elolvastad, Biztos lesz majd: Tat ezt kihagytad!S hogy ezek miként zajlanak jövõre?Tudni szeretnéd idõre?Dunaremete 2006. Január 14. 19 óra

#4277 Join Up

Join Up

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.329 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 23. - 22:59

TAT :yeah:

#4278 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 23. - 23:00

Fetrengtem én Bölikével, megismertem Ágimamát, Ficit,Gazdagabb lettem ismét, de nem ám csak picit.

Hozzászólás megtekintése

:ang: Posted Image

Tudni szeretnéd idõre?

Hozzászólás megtekintése

Igen. Demosmáaztán gyorsan, hogy tervezhetssek :)Amúgy... Azért volt jó ezt olvasni, mert szinte mindegyiken ott voltam. Megjelentek elõttem az ottani pillanatok képei. Isteni volt visszaemlékezni. De még istenibb volt ott lenni :ang:Imállaktiteket.

#4279 mano83

mano83

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.510 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 24. - 0:58

TAT! :yeah: :kir:Nekem is kellemes emlékek derengtek fel.. Fõleg, hogy az áprilisi buli után lettem ismét aktív lovas.. :DJó kis év volt ez..

#4280 francialaci

francialaci

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 792 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 24. - 9:26

Lovagolni mindíg lehet! Szóljatok csak bátran, ha mentek!Még lehet hogy nekem is dolgoznom kéne! De a gebéket is megköne kergetni!Én is szívesen megyek a lovasnapokra! Jól éreztem megem! Talán ha jövõre lesz halásziban valami, Talán idén odaérek! :gm: Uff!