Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Érdekesség

• Please log in to reply
8980 válasz a témához

#3841 Filly

Filly

Biodegenerált

• Főmoderátor
  • 8.075 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 19. - 22:44

Kijelölték a fogathajtó VB magyar csapatát :)

#3842 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 20. - 7:28

Filly, Te itt fájdítod az ember szíííívéét!!!

#3843 polanyi

polanyi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 193 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 20. - 8:08

az ilyeneknél állandóan libabõrös leszek és ráz a hideg :yeah: :yeah:
miket végre lehet hajtani feszítõk és sarkantyúk nélkül... :rolleyes:

Ez nagyon jo,de a betanitást is megnézném, kiváncsi vagyok hogy ugyan igy tetszene-e!

#3844 Keszter

Keszter

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 596 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 20. - 10:32

Kijelölték a fogathajtó VB magyar csapatát :)

Friss hírek ,startlista és eredmények itt :ang:

#3845 emeset

emeset

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.390 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 27. - 8:13

Lószimulátor

#3846 Babóca

Babóca

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 68 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 27. - 10:03

Ennek lehet jó illetve rossz hatása is a lovas életre. Egyrészt megint csak bent maradunk a zárt szobában és nem megyünk inkább egy lovardába kipróbálni a lovaglást. Másrészt pedig lehet, hogy kedvet kapnak az emberek és élõben is ki akarják próbálni és rájönnek hogy így sokkal jobb.

#3847 Haflingerudvar

Haflingerudvar

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 242 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 27. - 15:31

Koffeinmentes kávé, alkoholmentes sör, guminõ, lószimulátor? Bakker! Mi jöhet még??? :D :D :D

#3848 Csikasz

Csikasz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.633 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 27. - 20:43

Cseh Tamás est van most a Duna televizíón!

#3849 Nyanya

Nyanya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.451 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 28. - 6:31

Koffeinmentes kávé, alkoholmentes sör, guminõ, lószimulátor?

Bakker!

Mi jöhet még??? :D :D :D

Én személy szerint maradok a hagyományos megoldásoknál lovaglás és egyéb terén... ;) :)

#3850 Xiren

Xiren

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.149 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 28. - 6:52

Fûtésköltség kalkulátor

#3851 Nevzorov

Nevzorov

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 987 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 28. - 7:18

Ez nagyon jó! :D

"Budapest digitalizálva"

Románok digitalizálták Budapestet
Amivel a Google nem foglalkozik, elkészült helyi erõbõl: kevesebb mint két hét alatt lefényképezte és térképre helyezte a budapesti utcákat a Norc, egy romániai vállalkozás. A nagyobb osztrák, lengyel, cseh, szlovák és román városok már megvoltak, Budapest is elkészült, alig két hónap alatt !!!

Lehet császkálni a digitálisan rögzített városban, forgolódhatsz balra - jobbra, elõre - hátra, fel és le...

Keresd meg a házadat, ismerõsödet, iskoládat, sétálj a Duna-parton, vagy a belvárosban...döbbenetes:

http://www.norc.hu/

#3852 Babóca

Babóca

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 68 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 28. - 9:53

Ez volt már egyszer a tv-ben is egy hónapja kb.

#3853 Nevzorov

Nevzorov

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 987 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 28. - 11:26

Hát hozzám csak most jutott el. De szerintem nagyon komoly, gondoltam érdekelhet mást is.

Edited by Nevzorov, 2009 augusztus 28. - 11:28.

#3854 Babóca

Babóca

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 68 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 28. - 13:28

Persze! Jó megoldás szerintem is!

#3855 QuarterSister

QuarterSister

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.449 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 28. - 13:34

Koffeinmentes kávé, alkoholmentes sör, guminõ, lószimulátor?

Bakker!

Mi jöhet még??? :D :D :D

Lonak lovasszimulator ? :dev: :gm:

#3856 Babóca

Babóca

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 68 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 28. - 13:37

"Lonak lovasszimulator ? " Erre ott a guminõ!!!! :D :yeah:

#3857 Haflingerudvar

Haflingerudvar

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 242 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 29. - 9:25

Erre ott a guminõ!!!!

De ezek olyan bután tartják nyitva a szájukat, mint valami fogyatékos! :D Még azt hiszik valamilyen terápiás foglalkozást tartanak! :D :D

#3858 Vessy

Vessy

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 809 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 29. - 17:11

SZAVAZZATOK!!! A Nemzetközi Lovas Szövetség díjaira!!!

FEI awards

#3859 Haflingerudvar

Haflingerudvar

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 242 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 31. - 16:28

Üdv mindenkinek! Amit most írok nem annyira érdekesség mint inkább szomorú: 33 éves korában elhunyt Matatek Judit. :( Lehet sokatoknak nem ugrik be elsõre ki is volt Õ, de ha azt mondom Magyarország talán legismertebb vak, talán így jobb, nemlátó személyisége. A Vakvagányok címû film fõszereplõje stb. "Judit huszonnyolc évvel ezelõtt egészséges csecsemõként jött a világra, de retina-blastoma következtében kétévesen elõször az egyik, majd négy évesen a másik szemét is elvesztette. Édesanyja 92-ben, édesapja 94-ben halt meg. Érettségi után keresõ idõszak következett, a Pázmány jogi karán kezdte meg egyetemi tanulmányait, aztán gyógymasszõr, reflexológus és természetgyógyász tanfolyamokat végzett el. Jelenleg az ELTE történelem és kulturális antropológia szakán negyedéves hallgató. A 2001-es év Tímár Péter Vakvagányok címû filmjének forgatásával telt, melynek nõi fõszerepét Judit játszotta. Judit szeret sportolni, tanult kung- fuzni és lovagolni, két éve hastáncol." Õ ezt írja magáról: "Kedves Olvasó! Matatek Judit vagyok, 1976. február 25-én születtem Sümegen. Szüleimmel és öcsémmel Mihályfán, egy Zala megyei kis faluban éltünk, míg én 6 éves koromban bekerültem a Vakok Általános Iskolájába. Másfél éves koromban a bal szememre, majd négy éves koromban jobb szememre vesztettem el a látásomat retina-blastoma (ideghártyán egy rákos eredetû daganat) miatt. Általános iskolában minden lehetõséget kihasználtam, amit a suli biztosított ismereteim bõvítésére: zongorázni és gitározni tanultam, sportoltam (atletizáltam 3 évig, rövid távfutás és távolugrás), minden táborba elmentem, így megtanultam evezni, amit a mai napig, ha tehetem minden nyáron élvezettel csinálok. A József Attila gimnáziumba jártam matematika tagozatra, nagyon szerettem a diákokat és a tanárokat is. Ekkor hosszú távfutást csináltam, de már csak hobbiból. Érettségi után, A Pázmány Péter egyetemre jártam jogi karra, de nem szerettem, így másfél és után otthagytam. Ezt követõen elvégeztem a gyógymasszõr tanfolyamot és fél évet dolgoztam is a szakmámban. 1999-ben keresett meg Tímár Péter a Vakvagányok film ötletével és felajánlott egy fõszerepet, amit én elfogadtam. A bemutatóig, 2001 februárjáig ezzel voltam fõként elfoglalva. 2001-ben felvételt nyertem az ELTE BTK történelem és kulturális antropológia szakára, ahol most leszek negyedéves. Idõközben az egyik barátnõmmel jártunk lovagolni tanulni, de sajnos megszûnt a lehetõség. Így kungfuzni tanultam majdnem egy évig, de azt is abba kellett hagynom. Most kb. két éve hastáncra járok és ebben még nem csalódtam, nagyon szeretem a tanárom, és ki tudok teljesedni ebben a mozgásformában. Édesanyám 92-ben, édesapám 94-ben halt meg. Azóta egyedül élek, egy öcsém van, aki szintén Budapesten él. Minden érdekel, mivel minden többé tesz, és mindent szeretek, ami jóravaló! Üdvözlettel: Matatek Judit Budapest, 2004. 07. 21." Talán az, hogy Õ is mihályfai kicsit jobban érint minket. Kérésére Mihályfára, a szülei mellé temetik. Nyugodjék békében!

#3860 Kittu

Kittu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 420 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 31. - 16:53

Példaértékû életet élt, teljesebbet, mint sok egészséges ember. Nyugodjon Békében!

#3861 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 31. - 21:33

Lehet tudni, hogy mi történt vele? Nyugodjon Békében

#3862 Haflingerudvar

Haflingerudvar

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 242 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 1. - 7:14

Daganatot találtak a mellében, meg is mûtötték, de sajnos áttétes volt. Úgy látszik a rák volt az Õ keresztje, amit cipelt egy életen át. Mondjuk az letör, hogy sem az írott sem az elektronikus média nem említi meg, még egy mondat erejéig sem. Pedig ezrek szerették, ebben biztos vagyok.

#3863 furioso

furioso

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.414 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 1. - 10:05

Ma délelõtt a Kossuth adón 10 és 11 óra között volt róla megemlékezés. Nem egy órányi idõtartamban, de konkrétan nem tudom az idõpontot, csak így behatárolni. Vissza lehet hallgatni az interneten.

#3864 Borcsa

Borcsa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 408 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 2. - 19:43

Ritka lóvirus ölt meg egy állatorvost

#3865 emeset

emeset

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.390 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 3. - 11:13

jajj! :eek:

#3866 Borcsa

Borcsa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 408 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 3. - 14:09

Versenyautó üt el egy "lot"

Csak kemény idegzetûeknek... :rolleyes:

#3867 Babóca

Babóca

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 68 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 3. - 14:14

Szerintem ez kamu. Nem hiszem, hogy 140-nél, ha elüt egy LOVAT, akkor szinte sértetlenül megy tovább, mintha mise történt volna! :huh:
  • Kistáltos kedvelte

#3868 Jasmine20

Jasmine20

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.200 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 3. - 19:36

Szerintem is kamu. Én szerintem a ló sem így simán elrepül...

#3869 Cavalier

Cavalier

Mirage :)

• Admin
  • 6.369 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 3. - 20:48

Nem kamu, az autónak ki kell bírnia nagyobb ütközést is, nem egy széria szuzuki. Szegény vadló nem tehetett róla, viszont valaki örült a kolbásznak.

#3870 Hosszúhomlok

Hosszúhomlok

A multimédium

• Támogató
  • 1.895 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 3. - 21:12

Nálam az indavideo nem hajlandó mûködni, ezért aztán maradéktalanul kiélvezhettem a kapcsolódó szöveget, mint nyelvi gyöngyszemet. :gm:

#3871 vicus

vicus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 142 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 4. - 8:49

Sziasztok, Azért ide írok, mert ebben a topicban vetõdött fel elõször az ötlet, és gondoltam, akkor ide is írom meg, hogy az ötlet azóta megvalósult. Egy évvel ezelõtt egy pink nyereg kapcsán jöttek a hozzászólások, és akkor írtam, hogy milyen jó lenne csinos, divatos lovasruhákat készíteni. Akkor Lótuszvirággal el is kezdtünk közösen dolgozni a témán, és megszületett a LotusRomeo márka. Jelentem, elkészültek az elsõ versenyingek a díjugratók számára, Swarovski kristály gombokkal, minõségi alapanyagból (sokat jártam utána, hogy megtaláljam :) ) És szintén elkészültek a gyerek pólók, nagyon jó minõségû pamut anyagból, nem deformálódik, nem bolyhosodik. Hímezve vannak, szóval még a minta sem kopik le. Egyelõre 110-128-as méretig vannak, de készül a nagyobb méret is már. Képeket fogok feltenni, csak be kell fotóznom még õket. Honlap is lesz, minden ami kell, és boltokban is lehet majd kapni õket, csak még tárgyalás alatt van a dolog. Nadrágok is lesznek, és az alapanyag attól a cégtõl lesz, ahonnan a Pikeur is vásárol. Mindegyik terméknél nagyon fontos szempont a minõség. Nem tudom eléggé megköszönni Lótuszvirágnak( Anettnak) azt, hogy fantáziát látott a dologban, hogy mellém állt, hogy segített abban, hogy mire van szükség. Hogy a lova nevét adta a márkához, és hogy egy jó emberre és barátra leltem benne. Nem jutott volna el idáig a dolog nélküle és a párja nélkül. Szóval, képek egy-két napon belül!

#3872 hubertus

hubertus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.809 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 4. - 9:44

Emlékszem a történetre, és gratulálok hozzá, hogy nem hagytátok az elképzelés szintjén a dolgot!!! :yeah: Kiváncsian várom a termékeket! :ang: Remélem, hogy a fiús anyákra is gondoltok majd, mióta "ellányosodott" a díjugrató szakág ifi korosztálya, a tizenéves fiúk számára nincs sok választék, pl. versenyingben. ;) (Szinte csak fehéret vagy kéket lehet kapni. )

#3873 vicus

vicus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 142 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 4. - 9:53

Szió, Igen, a fiúkra is gondolunk, folyamatban van a dolog:) Lassan haladok, mert rengeteg idõt vett eddig igénybe, hogy megtaláljam a megfelelõ alapanyagot, kikísérletezzük a megfelelõ szabásmintát, és eddig kétszer dobtam vissza az ingeket a varrónõnek, mert nem tetszett a minõsége. Szóval, igyekszem, igyekszem minden igényt kielégíteni:)

#3874 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 4. - 10:03

Vicus,pink szinû is lesz? (Márcsak azért, hogy menjen a pink nyergemhez, a pink retikülömhöz és a pink kezeslábasba öltöztetett csivavámhoz! ) :D

#3875 vicus

vicus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 142 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 4. - 10:04

Csak neked....csinálok:) De akkor hordanod kell minden nap az együttest :gm:

#3876 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 4. - 10:10

Vááááááááóóóóóáá! Lécccilécci legyen rajta hellokitty...!!! köszikke! :D

#3877 Tom Forest

Tom Forest

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.029 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 4. - 12:19

"Kicsi vagyok, kicsi vagyok, ha megnövök beléd rugok!" :dev: Vajon most mekkora lehet? :confused:

#3878 furiosojr.

furiosojr.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.299 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 11. - 13:37

Ez nagyon ott van: http://www.indavideo..._visszatapsolta

#3879 Babóca

Babóca

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 68 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 12. - 4:30

Nagyon tetszik!!!!

#3880 QuarterSister

QuarterSister

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.449 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 12. - 16:08

Ez nagyon ott van: http://www.indavideo..._visszatapsolta

Ez tenyleg :kir: az elsonel meg azt jelezte "Te!!!" azutan mar "nem erted TEEEEEEEE" :kir: :kocc: