Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Maffia

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
5707 válasz a témához

#4041 LETTI

LETTI

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 616 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 22. - 12:47

Apple, neked is gyógyulást! Posted Image Csaknem szalagavatóra készülsz?

#4042 Alcsi 04

Alcsi 04

Csikó

• Fórumtag
  • 447 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 22. - 13:02

Apple! Tegnap én is ugyanezt éreztem, de má jól vok. Neked se lesz semmi bajod holnapra. ;) Én be se mentem a suliba...Jobbulást neked és Zsónak! [ Február 22, 2005, 12:21: Az üzenetet átszerkesztette: Alcsi 04 ]

#4043 cappaa

cappaa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 738 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 22. - 14:18

Mindenki gyógyuljon + ! Posted Image Aki még tartja magát, de már kopog nála a bacilushad, az szedjen Béres cseppet vagy Svéd cseppet, hogy ne legyen beteg! Posted Image Artin! Posted Image Posted Image

#4044 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 22. - 14:41

nem gyõzöm elmondani hogy életemben nem röhögtem egyfolytában annyit (1-2 kivétellel) mit akkor amikor a jóbarátokat nézem..Ám lávin it :D Ja.. ööö .. izé.. Kööhhh-köhhhh..szörcs-szörcs.. Posted Image

#4045 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 22. - 15:49

Letti: de igen, pénteken szalagavató. Addig nem ártana összeszedni magam. Most benyomtam két C-vitamin tabit, de ha lejjebb megy a melegszendvics, akkor facsarok magmnak narancslevet is. Nem érdekel, ha 2 kg-t kell lefacsarnom és meginnom, akkor is jobban leszek! :mad:

#4046 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 22. - 15:52

EEzabeszéd :D A lázzal ne is foglalkozz, csak azért van hogy bosszantson Posted Image Jobbulást ;) Posted Image

#4047 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 22. - 16:26

Nyeh.... :(

#4048 ranger

ranger

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 103 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 22. - 16:48

Alma mit gonoszkodtál te a hétvégén? Isten nem ver bottal. Posted Image Posted Image Na azé jobbulást.

#4049 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 22. - 16:50

Röpülj pulyka..Az úgy volt, hogy anya épp az ajtóból szólt vissza, hogy ha csilingel a gáz, zárjam le a rizs alatt. Mondom jó..Ugye én beteg vagyok. Fekszem. Éppen az ebédemet fogyasztottam, az ágyban, hason fekve, amikor csilingelt is.. ijedtemben fel akartam ugrani.. ámde ahogy letenyereltem, sikerült a tányér szélét megdöneni úgy körübelül 72,5 fokban, aminek köszönhetõen egy tized másodperc múlva, a "csirkepöri" együttes kettõ, azaz kettõ darab tagja repült süvítve az üvegasztal, és az újságok felé..Utóbbit sikerült megmentenem az akaratlan landolástól, de a másik..Nembaj, legalább van most egy csirkepöri-pöttyös appaloosa Magyar Nemzetem :D

#4050 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 22. - 17:17

idézet:
Eredeti szerzõ: ranger: Alma mit gonoszkodtál te a hétvégén? Isten nem ver bottal. Posted Image Posted Image Na azé jobbulást. [/QUOTE]Remélem, már a hétvégén is lappangott bennem a baci, és akor téged is jól megfertõztelek Posted Image na azé köszi ;)

#4051 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 22. - 17:19

Te Tötõ!Nem volt késõ már szegény pulykának, hogy röptetni tanítsad? Légy erõs: Elkéstél pár hetet! :D

#4052 Steve79

Steve79

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 379 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 22. - 21:04

idézet:
Eredeti szerzõ: tötõ Zsó: Á,dehogy. Ti nem olyanok vagytok.Ugye Steve? :mad: :D :fejcsóváló,titekethülyénektartószmájli: [/QUOTE]Jaj már Zsóti :D mink Artinnal tényleg csak a javadat akarjuk Posted Image Amúgy a :fejcsóváló, titekethülyénektartószmájli: fordítva is igaz Posted Image Jobbulást Neketek is tötõkém, no meg a "hülyegyerek" Posted Image azaz Applenek is ;)

#4053 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 22. - 21:32

Sziasztok Pudvások!Ne bántsátok a kistesókámat, jóvan? tongue.gif Posted Image Jobbulást a betegeknek! Posted Image

#4054 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 22. - 21:51

kistesó? :D Ikrek vagyunk nem? Posted Image Posted Image De megvédtél :láv: ;) ettõl a randa Sztívtõl.Gonosz a bácsi :( Posted Image

#4055 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 22. - 21:54

Hát Kicsi Arany Tötõkém Posted Image Posted Image Persze, hogy megvédtelek ettõl a csúnya gonosz manótól, ettõl a Sztívitõl. Posted Image Posted Image [ Február 22, 2005, 20:54: Az üzenetet átszerkesztette: Zsubaba ]

#4056 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 22. - 21:55

Ugyemilyen izé?Jajj képzeld, múltkor is.. Ja, ez nem magánüzenet? :D Posted Image

#4057 Steve79

Steve79

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 379 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 22. - 21:57

idézet:
Eredeti szerzõ: tötõ Zsó: .. legalább van most egy csirkepöri-pöttyös appaloosa Magyar Nemzetem [/QUOTE]Posted Image Posted Image Jaj már Ficikém. :tudodhogyittmindenkiszeressünkTÉGEDszmájli: Majd ha találkozunk engesztelésként a sok gonoszságért, kapsz egy csomag "pöttyös igazit" ;) Jó lesz?Érzem, hogy valakinek hamarosan szorítani kell valamiért Posted Image :D Xiren [ Február 22, 2005, 21:01: Az üzenetet átszerkesztette: Steve79 ]

#4058 Xiren

Xiren

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.149 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 22. - 21:57

Család! Már most szólok, hogy szurkoljatok kövihét szombaton, mert megyek írásbelizni angolból. :D

#4059 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 22. - 21:58

A Pirospöttyös nekem jár, jóvan?! Posted Image :D Najó, jó testvérek megfelezik ;) Itt mindenki szeret mindenkit... tiszta szappanopera :D Posted Image

#4060 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 22. - 22:02

Hajrá hajrá elõre is!De akkor nekem is szurkoljatok, hogy ne törjem össze magam, most szombaton (26-án) megyek egy hétre síjelni. Posted Image

#4061 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 22. - 22:11

Zsubaba!Elõre szólok, hogy vigyázz arra a jobbkanyarra!!!! Posted Image (remélem nem szereted a Mátrixot! :rolleyes: ) [ Február 22, 2005, 21:11: Az üzenetet átszerkesztette: Artin ]

#4062 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 22. - 22:14

Nemmmvagyokaficikéd redface.gif :D És amúgyis az nem pöttyös volt Posted Image Mármint a rudi.. öö a túró Posted Image Hajrá Xiren, hajrá Xiren Posted Image Nekem nyár elején szurkolhattok a felsõhöz.. Eléggé be vok csinálódva. :D Majcsakleszvalami.Hajrá nyelvvizsgások Posted Image

#4063 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 22. - 22:28

idézet:
Eredeti szerzõ: Artin: Zsubaba!Elõre szólok, hogy vigyázz arra a jobbkanyarra!!!! Posted Image (remélem nem szereted a Mátrixot! :rolleyes: ) [/QUOTE]He? Most szõke vagyok, nem vágom. (Mint lívia...) :D :rolleyes:

#4064 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 23. - 11:51

Hogy lehet az, hogy tegnap még vígan beszélgettem ICQ-n, ma pedíg belépek, és SENKI nincs a listámon?? Posted Image :( :mad:

#4065 ranger

ranger

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 103 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 23. - 12:57

Alma Köszönöm kérdésed nagyon jó egészségnek örvendek. Veled mi a helyzet, hívjuk a piócás embert? Vagy inkább a papot?

#4066 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 23. - 13:51

tötõ: azé, mert én egésznap döglõdtem, meg c-vitamint zabáltam, és megnéztem egyhuzamban a 3részes keresztapát tongue.gif Most meg megyek az utolsó táncpróbára. Ezután már csak a fõpróba meg az eksön van :( ranger: egy bailey's sokat segítene :D vagy az a nyomorult csokiikõr, amit mire észrevettem, már el is fogyott :( Amúgy jelentem, már sokkal jobban vagyok, nincs hányingerem, fejfájásom, lázam, csak épp a tüdõm akar néha szájon át távozni köhögés formájában :( Ma meglátjuk, hogy bírom a táncot. Ha nem megy, akkor... Akkor 2x több c-vitamint nyomok magamba :D ismerõseim meg már egy csomóan felhívtak, hogy fel ne adjam a reményt, tuti meggyógyulok addigra. Mindegyiknek el kellett mondanom, hogy ez hülyeség, mert csak az itthoniak mondtak már le a szalagavatóról, nekem határozott elképzeléseim vannak, hogy milyen k.rvajót fogok már pénteken bulizni Posted Image [ Február 23, 2005, 12:54: Az üzenetet átszerkesztette: Apple ]

#4067 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 23. - 14:04

Epöl,Én tegnap halálra kajáltam magam savanyúkáposztával, (olyan vagyok mint aki terhes.. :rolleyes: :D ) és tök jól vagyok most Posted Image . Pedíg csak egy hülye ötlet volt. Ugye abban sok a vitamin, meg úgyis friss volt, oszthát akkor egy fél zacskóval elrocogtattam :D Próba szerencse!! ;) ((az ICQ-m meghülyült.. az hagyján hogy önkényesen kitörölte az összes listámat, a rajta levõkkel együtt, de ráadásul asszem be is sértõdött, mert nem hajlandó senkit sem újra felvenni.. Posted Image :mad: azistenitmána))

#4068 Steve79

Steve79

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 379 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 23. - 14:09

Apple ne arra appel-álj Posted Image hogy úristen nincs több táncpróba és hasonLÓk, hanem minden percét tessék kiélvezni :D Valamint mihamarabbi gyógyulást kívánok! Posted Image Már nagyon ki vagyok éhezve arra az igazi carbonarara :D

#4069 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 23. - 14:11

Má megin éhes a kutyád mi? Posted Image

#4070 Steve79

Steve79

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 379 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 23. - 14:32

Jaj már tötõ Zsó! De rosszindulatú vagy Posted Image Igen is, irtó finom volt amit Apple Posted Image konyvasztott. S ez nem ígéret, hanem bizonyíték is egyben (hisz mind-nyáj-an élünk Posted Image beeeeee ) Posted Image

#4071 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 23. - 14:42

Hát naná.. hogyha a kutyának adod Posted Image :D

#4072 Xiren

Xiren

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.149 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 23. - 16:45

idézet:
Eredeti szerzõ: Zsubaba:
idézet:
Eredeti szerzõ: Artin: Zsubaba!Elõre szólok, hogy vigyázz arra a jobbkanyarra!!!! Posted Image (remélem nem szereted a Mátrixot! :rolleyes: ) [/QUOTE]He? Most szõke vagyok, nem vágom. (Mint lívia...) :D :rolleyes:
[/QUOTE]Nem vágod babám? "Ne izgasson a váza..." "Milyen váza...csörrcsörrripszropsz" -hát pont az a váza vazz :D :D ;) [ Február 23, 2005, 19:11: Az üzenetet átszerkesztette: Xiren ]

#4073 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 23. - 19:23

idézet:
Eredeti szerzõ: tötõ Zsó: Hogy lehet az, hogy tegnap még vígan beszélgettem ICQ-n, ma pedíg belépek, és SENKI nincs a listámon?? Posted Image :( :mad: [/QUOTE]Már más is mondta nekem, hogy így járt, én most kapcsoltam be az ICQ-t, és láss csodát nekem mindenki megvan a listámon... :eek:

#4074 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 23. - 19:24

idézet:
Eredeti szerzõ: Xiren: Nem vágod babám? "Ne izgasson a váza..." "Milyen váza...csörrcsörrripszropsz" -hát az vazz :D :D ;) [/QUOTE]Köszönöm drága Xiren :D :D :D

#4075 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 23. - 19:54

Jelentem, egyre jobban vagyok Posted Image Tüdõm még mindig távozni szeretne, de holnaputánig van idõm magam kikúrálni. Ma egy kis tánc-, szolárium-, kozmetikus-terápián voltam, úgyhogy kezdek csini lenni ;) :D Jaaaaa! És készen van a kosztümöm is. Vadítóan szexuális vagyok benne Posted Image :D Holnap se megyek suliba, bár sztem itthoniak már beküldtek volna, de trükkösen megszólaltam vacsinál, hogy "hé, hagyjatok a palacsintából nekem holnapra, mert akkor lesz mit ennem nap közben!" :D Tánc király volt, táncgatyám elszakadt (emiatt rohadt ideges lettem), de bnõm azt mondta, hogy az egészet megerõsíti plusz varrással mindenhol, csak ne verjem meg azt a csajt, aki még anno beszervezte az õ varrónõjét :mad:

#4076 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 23. - 19:56

És a mai (be)termelés: 8 narancs leve leszûrve, savanyúkáposzta zsíroskenyérrel, 5 db c-vitamin tabi, palacsinta, húsleves (nyammmm), szendvics, kukoricapehely. Alapvetõen egészséges az étrendem :D

#4077 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 23. - 20:01

Apple! Vigyázz, mert a végén vitamin és egészség golyó leszel!!! :D Posted Image Posted Image

#4078 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 23. - 20:04

Mondtam én hogy savnya kápi rulez van Posted Image :D Vacsira is betömködtem egy adaggal.Úgy néztem ki mint akinek egy nagy felmosórongy lóg a szájából :D

#4079 esti

esti

Törzsvendég

• Moderátor
  • 1.200 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 23. - 20:10

Nem akar beszól, de a második C-vitamin tabletta már fölösleges, egy tabi fedezi a napi szükségletedet, akkor is, ha semmi mást nem eszel. Többet úgysem tud a szervezeted feldolgozni, ahogy van távozik. Úgyhogy inkább tarsogasd õket szûkösebb napokra Posted Image .

#4080 Xiren

Xiren

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.149 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 23. - 20:12

idézet:
Eredeti szerzõ: Apple: És a mai (be)termelés: 8 narancs leve leszûrve, savanyúkáposzta zsíroskenyérrel, 5 db c-vitamin tabi, palacsinta, húsleves (nyammmm), szendvics, kukoricapehely. Alapvetõen egészséges az étrendem :D [/QUOTE]Nekem amikor beteg voltam, barátnõm apcija üzente, hogy pálinka kúra, és másnap rendben leszel! :D