Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Szentendre & Pilis régió

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
11497 válasz a témához

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 19. - 7:17

Nem ment át, visszaküldte. :confused:

#2722 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 19. - 7:24

akkor van egy olyanom is hogy painthorse929_2005@yahoo.comde most kitöröltem a hotmail rõl is pár felesleges dolgot, lehet hogy helyszûke volt???Mekkora csomag?

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 19. - 7:34

Nem olyan nagy, a yahoo-sra remélem, megérkezik... Ha arra sem, akkor a cégesen fixen ott van. :)

#2724 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 19. - 7:44

Köszi, megvannak! Irtó rondák!!! :D

#2725 don quihote

don quihote

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.437 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 19. - 8:15

Donqui! Tudomén azt, de azért mindig jobb tudatosítani! :dev:Mikor lesz nálad az a nagy kedvezményes akcióóóóóóóó? Ha megírod,megírom a topicomba az idõpontot, mert én egy nagyon rendes, aranyos, szeretetre méltó, kutyaszeretõ, lószeretõ srác vagyok. Uccse félek a házikedvencedtõl. :P :yeah: ;)

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 19. - 11:08

Na, ma olyat csináltam, amit már régen. Lovagoltam :) Felnyergeltem õSzelcsiségét, és kiballagtunk a pályára egy kicsit átmozgatni elgémberedett tagjainkat. Sejtettem, hogy kb 3 hét sétikálás után kicsit jobb kedve lesz, mert nem mondhatnám, hogy tegnap nagyon megerõltette volna magát futószáron, luuta volt, mint a dög, én meg hagytam, nem baj az, ha nem rohan. De afelõl nem volt kétségem, hogy ha a hátán termek, mindjárt felébred ;)Pontosan így is lett. Felszálltam a padról, ahogy szoktam (ne terheljük a lovat), majd elindultunk lépésben. Amíg kiértünk a pályára, addig végig sunyított, és a farát emelgette, hátát púposította - mert õ annyira, de annyira tele van :dev: Hát, én nagyon nevettem rajta. Kint már nem csinált semmit, néha kicsit meglódult volna, de semmi. Sokat léptünk, közepes ügetõszakaszokkal, aztán néhány kör vágtát is engedélyeztem, aminek nagyon örült, jó tempósan nyomta, de nem vitt, meg semmi, csak érzõdött, hogy élvezi a témát. De csak egész lovardában és kikönnyítve mentünk, és tényleg csak pár kört. Ekkor azért már vizes lett a nyaka ;) Még némi lépésmunka következett a végére, párszor hátraléptettem, meg lekértem a fejét kb 10 perc erejéig, amit nagyon szépen abszolvált, örültem is neki, hogy azért nem felejtett el mindent. Aztán kis séta az erdõben, és mentünk haza.

#2727 don quihote

don quihote

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.437 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 19. - 11:17

Egészségetekre :ang:

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 19. - 14:14

Köszönjük szépen :)Most meg már megint esik... Ez most már így lesz sokáig, félek, és átkozom mostmár mindenkivel együtt, aki nem tud lóra ülni miatta, minden egyes cseppjét.

#2729 don quihote

don quihote

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.437 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 19. - 14:21

Köszönjük szépen :)Most meg már megint esik... Ez most már így lesz sokáig, félek, és átkozom mostmár mindenkivel együtt, aki nem tud lóra ülni miatta, minden egyes cseppjét.

Hozzászólás megtekintése

Csütörtöktõl szép idõt mondanak. :ang:

#2730 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 19. - 18:38

Úgy látszik ma a selejtes lógazdák újra lóraszállásának napja volt. Kia sajátjára, ki máséra! :)Én ma máséra!!!! Kimentem Ördögdórához lovazni egy lájtos terepet! :dev: Nos most épp ülök és aggódom, hogy hogy fogok felkelni. A derekam totál kész, a térdem úgyszintén.... :DDe nem baj! Másfél órát mentünk, volt benne lépés, ügetés, vágta, mi szem szájnak ingere. Csodálatos helyeken, és véééééégre volt lehetõségem a tájat is nézni, nem csak azon parázni, hogy mikor zúgok egy nagyot. Azért volt egy kis szösszenet, ugyanis a lovacskám az elsõ gyökérben megbotlott és lényegében pofára esett, de megúsztuk... :)Utána már figyelt a csülkeire, úgyhogy nem volt vele gond. Nagyon szép idõt is fogtunk ki, egyátalán nem fáztunk, sõt nekem melegem volt inkább. Dóra azért nem kímélt. Jó sok vágta szakaszt iktatott be, ami meg kell mondjam, nagyon rámfért a sok sétikálás után. És véééééégre süvített a szél a fülemben.... Háááááááát nagyon régen érezem már ilyet!!! :) Annyira jó volt!!!!!!! Úgyhogy reszkess Sziget, jövök, mert azt hiszem nem ez volt az utolsó közös terepünk :)Készítettem pár képet is (lóhátról!!!!), azokat majd ha fel tudok kecmeregni a másik géphez, felteszem... :gm:Köszi Dóra és Ördög mégegyszer!!!!!! :)

#2731 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 19. - 18:47

Melyik lovat kaptad?Látod? Mondtam én, hogy gyere át. Itt lehet élvezkedni! :D

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 19. - 21:58

Na, akkor ma tényleg minden "korlátolt" felkelt romjaiból egy kicsit :)Ördi jól van, jól megy? :ang:

#2733 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 20. - 9:24

Ilus! Egy lassú, nyugodt kicsi állatot kértem! Szerinted? Tippelj!!!!! :DÖrdi tök jó ment. Vonult elöl mint vezérhangya, és én meg folyton iszkoltam utána, nehogy lemaradjunk, mert bizony lovacskám szeretett lassan menni, szépen ballagni... egyszer azért meglepõdött, mert Ördi eltûnt egy kanyarban, akkor egyszer hajlandó volt nagyobb tempóba kapcsolni magától és rongyolt, nehogy ott maradjon egyedül! :D Mellesleg a vége felé már eléggé összeszoktunk. rájöttem, hogy tökéletesen tudja a neck reininget is, úgyhogy lépésben westerneztünk :D meg ha azt mondtam, hogy na gyere menjünk, érjük utol õket, akkor kis csettegésre ügetett... szal, klassz volt!Viszont a mai izomlázam kevésbé tetszik! :gm: De persze annyiban jó, hogy emlékeztet a tegnapi szép napra! ;)

#2734 ördögdora

ördögdora

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 808 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 20. - 14:45

örülök hogy teccccet, remélem is, hogy jössz még. de hogy azt ki találta ki, hogy az izomlázra kicsit rá kell dolgozni nem tudom, de most szívesen leülnék vele dumcsizni. ugyanis vasárnap a szigetiek elboklásztak egy 10 órás terepecskére, ami ( a meleg idõ miatti kihagyásomnak köszönhetõen) egy picinyét megviselt! na erre másnap egy lájtos terep PH-val s ami igaz az igaz, ma én sem nagyon tudok le-föl ugrálni a székemrõl :kir: a derekam már az esti fürdõben kilazult, de hát a lábam...... na mindegy. magjd edzek :D

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 20. - 17:46

Közelebb, mint Gondolnád......távolabb, mint Hinnéd.Elõször is elnézést kérek a reklámszöveg kiötlõitõl a valószínûleg jogtalan használatért, de ez jutott eszembe némi iróniával ma délután, ahogy az istálló elõtt ülve az esõ kopogását hallgattam. De kezdjük az elején. Reggel már csendes esõ ébresztett, no meg persze a vekker, de hát õ kevésbé kedves a szívemnek, ezért nem is említem szívesen. Mielõtt munkába indult volna, egyetlenM-mel leszaladtunk a lovakhoz, és felhoztuk a maradék szemestakarmányát, meg a nyergemet, és még néhány komolyabb logisztikai mûveletet igénylõ dolgot. Azután én összecihelõdtem, amit itthon még hozzá tudtam tenni a kupachoz, azt mindet hozzá is tettem. Majd visszahúztam a kapucnit a fejemre, és visszasiettem a lóhoz. Tisztára pucoltam, elõkészítettem számára egy pokrócot, meg a lábvédõit. Aztán bementem összepakolni az apróbb, hátizsákban elférõ holmikat; ápoló-felszereléseket, gyógyszereket, nyalósót, futószárat, és hasonlókat. Összegyûlt még egy adag apróság, amirõl megfeledkeztem, és amiket nem akartam magammal vinni, hát azokkal gyorsan hazaszaladtam - még jó, hogy ilyen közel lakom a lovamhoz, nem igaz?.. Aztán, mire visszaértem, már jött is a telefon, hogy a lószállító elõállt, mehetünk.Gyorsan felapplikáltam Szelcsire a lábvédõit (mit nekünk szállító kamásli, ha ilyen szuper multifunkciósnak elkeresztelt holmijaink is akadnak), meg a pokrócot, ami azért csak védte a közben végig kitartóan hulló égi áldástól. Aztán elsétáltunk utoljára a karámok mellett, végigmentünk a borzalmasan köves bekötõúton, ki az utcára, mivel nem akartam senkinek rosszat azzal, hogy lecsalom a lószállítót azon az igencsak nem erre való úton...Most látszott meg nagyon az öreglányon, hogy majd' 3 hét pihenõ után van. Ugyan 3 napja már elõvettem, tegnap egy nagyon klasszat lovagoltam is rajta (csak az elején emelgette a farát, mikor felszálltam rá :D), de ez azért még korántsem volt nevezhetõ 3 hét lemozgásának. Amint kidugta a fejét az utcasarokra és meglátta a lenyitott rámpával álldogáló futót, nagy fújtatás, mögém bújás, és "menjünk inkább vissza"-szemguvasztás kezdõdött. Na, mondom, ez jó lesz, Szelcsi hozza a jobbik formáját, még a végén átkategorizálódik lószállítás szempontjából problémás ló kategóriába!.. Eltartott egy pár percig, mire meg merte közelíteni a futót, az megint egy párig, amíg végül felment. De abszolút mértékben csak hisztizett, nem félt, nem volt egyéb miatt ideges, õ csak egyszerûen ma nem volt olyan hangulatban. De azért a futószár a fara mögött meggyõzte arról, hogy mégiscsak olyan hangulatban van, és kész. :) És, bár azt kell mondanom, eddigi Szelcsi-szállításaim közül ez volt a 2. legbonyodalmasabb (és ez a mai közvetlen folyománya az 1. legbonyodalmasabbnak elkönyvelt szállításunknak), mégis 2 "gyönge nõ" feltessékelte a helyére, úgyhogy nem volt egy vészes esemény. Úgyhogy még el sem áztunk igazán, már el is indulhattunk.Utolsó szállítózáshoz lejönni nem akart a kedves állat, hát most is úgy nyitottuk le a futó rámpáját, és úgy készültünk, hogy megint ennyire ragaszkodni fog nehezen megszerzett helyéhez. De ez az öreg ló mindig fifikás, mindig kitalál valamit, hogy semmi se legyen 2X ugyanolyan. Olyan szépségesen lesétált, hogy még! Az utolsó lépést ugyan elcélozta, de ez sem hozta különösebben izgalomba. Mivel még mindig esett, ezért el is indultam vele az istállóba. Útközben meglátott egy kis kék ponyvás utánfutót a fal mellett, és szerintem azt képzelte, hogy át kell szállni, mert az arcáról nagyon sütött az "ide már nem szállok be!" érzés. :) De megnyugtattam, hogy vége az utazásnak, megérkeztünk.Bedobtam a boxba, levetkõztettem, aztán kiszaladtam még ügyködni a lószállító körül, meg megköszönni a segítséget, meg elbúcsúzni. Utána bevittem a hátizsákot is, és az istálló kellemes levegõjében, fedéllel a fejünk felett lebeszéltük a lovászlánnyal, hogyan, s miként folytatódjanak a dolgok. Megkaptam a kulcsaimat, és a szekrényemet - ezzel jelképesen piliscsévi lóvá és lovassá avattam bennünket...Kinyitottam a szekrényt, kipakolgattam a holminkat, majd befejeztem az otthon elmaradt mûveleteket, az ápoló-felszerelések kimosását, egy-két maradék szemét kiválogatását (lejárt gyógyszerek, stb.)... Szelcsi közben már elégedetten szálazgatott a boxában, és élvezte, hogy csupa férfi veszi körül - ez kétségtelenül nagy váltás az "leánykollégiumi" évek után :) Szellem és Bentley is igen hangos örömmel fogadták köreikben. És az önitatóval is önfeledten szórakozott, még órákkal késõbb is hallgattam a hangot, ahogyan megnyomva az orrával kiszisszen a víz a csõbõl. :)Mikor mindennel elkészültem, már csak annyi dolgom maradt, hogy várjam Szellemgazdit, aki logisztikai ügyintézõmként tevékenyen kihozta nekem munka után a nyergemet, meg a müzlit a lovamnak. Addig viszont volt még néhány órám, így kiültem a csöndbe a tornácra, és néztem az egyre dagadó tócsákat, a bennük gyûrûzõ esõcseppeket, a ködfoszlányokkal takarózó gyönyörû tájat. Volt idõm gondolkodni. Rossz érzés, nagyon rossz, hogy távol kerül tõlem a lovam, távolabb, mint eddig volt. Tartottam meghozni ezt a lépést, de kénytelen voltam, így megtettem. És elõbb-utóbb mindenképpen odébbálltunk volna. Így, most meg legalább volt hová. Tartottam tõle, milyen lesz, illetve bevallom, most sem vagyok teljesen nyugodt, de hát hogyan lehetnék az, ha most vittem elõször rendes, igazi bértartásba a lovamat, ahol nem én ügyködök körülötte, ahol másokra bízom... Megbízom azokban, akikhez vittem, de mégis más, mint ha én csinálnám, vagy ha jobban látnám, ha csak 5 perc lenne, amíg lemegyek hozzá... Teljesen más. De remélem, hogy minden rendben lesz, és nem kerülök tõle távolabb, mint amennyire muszáj. Más részrõl viszont, közelebb került sokakhoz. Szinte bármikor együtt lovagolhatok Szellemékkel, akkor megyünk ki kettesben, amikor tetszik - sokat álmodoztunk már errõl. :) No és persze egy pár lovas ismerõs, barát is közelebb került most. A dolog nehezebb is, egyszerûbb is, közelebb is, távolabb is...Kezdtem már fázni a verandán, az esõ meg csak nem akart alább hagyni. Behúzódtam az istállóba, a lovak közé, begubbasztottam a szalmára a lovam boxában, ott ücsörögtem egy óra hosszát. Jó volt. Szelcsi közben végzett az elérakott szénával, elbóbiskolt, máskor meg visszatért az önitató behatóbb megismeréséhez, vagy épp a box-szomszédjaival ismerkedett kicsit.Aztán, mikor már itt is kezdtem hûvösnek érezni az idõt, elindultam, hogy körbejárjam a most üresen álló legelõt. Elkísért utamon egy csapat kutya is, és az esõ is szünetet tartott végre. Mikor visszaindultam, csörgött a telefonom, hogy drágaságom mindjárt ideér. És így is lett, hamarosan ott állt elõttem.Fél óra elteltével a lovak kimentek a legelõre, úgy tûnt, talán már nem fog esni, egy-két órát kint tölthetnek azért ma is. Szelcsi pedig a karámjába került. Ott ismerkedett szerény, visszahúzódó módján a többi lóval, akik egy ideig lelkesen õrizték, legeltek körülötte, kíváncsian csoportosultak itt-ott a kerítés mentén, hogy megszaglászhassák, megvizslathassák. Ezt elunva azonban gondoltak egyet, és rotyó vágtában elszáguldottak a legelõ legtávolabbi felébe, hatalmas bakolásokkal és kirúgásokkal adva tudtára mindenkinek, hogy veti szét õket a boldogság, hogy futhatnak.Eltûntek a lovam szeme elõl. Hát ennek már fele sem tréfa! Indult a nyerítgetés, a tanácstalan ügetgetés fel-le a karámban. Hát ezek meg hová lettek?.. Gondolom, estére már rájött, hogy nem mentek el messzire, hiszen a vacsoráját megint Szellem és Bentley mellett terítve költhette el.Nemsokára hazaindultunk. Nem is volt olyan rettenetes ez a mai nap. Féltem tõle, mit fogok érezni, mit fogok gondolni. Van is még bennem bizalmatlanság, és szomorúság, nem tagadom. De bizakodom is, és remélem, hogy jól fog alakulni a piliscsévi életünk Szelcsivel.1-2 középgány fotó: http://kep.tar.hu/dinuminu/50139362#2

Edited by Dé, 2005 szeptember 20. - 18:03.

#2736 Honey

Honey

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.324 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 20. - 18:00

Örülök Dé, h minden rendben volt a szállítás körül. Átérzem a helyzeted, h milyen rossz lehet annak, aki ahhoz volt szokva eddig, h ha gondolt egyet, bármikor lemehetett a lovához, megnézhette mi van vele, hogy érzi magát. Eleinte biztos nagyon rossz lesz, (én is sokat aggodalmaskodom még az új helyünk miatt, és gondolom javarészt teljesen feleslegesen) de biztosan megnyugszik a lelked, ha látod, h tényleg jól érzi ott magát Szelcsi és jól is bánnak vele. Én eddig csupa jót hallottam arról a helyrõl, ez bíztató. :) Szóval kitartás, sok szép és gondmentesen eltöltött évet kívánok nektek ott Piliscséven! Igazán kiérdemeltétek. :ang:

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 20. - 18:05

Hát, én sem hallottam még rosszat, ezért is esett rájuk a választás :)Köszönöm, és viszont kívánom! :ang:

#2738 roni

roni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.579 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 20. - 18:13

Háát, Dé, megleptetek... Nem tudtam, hogy költözés van készülõben, pláne nem, hogy hova. Remélem jól fogjátok ott érezni magatokat, és Szelcsivel is minden rendben lesz. :) El tudom képzelni, hogy milyen nehéz lehet most, hogy nem csak leszaladsz Hozzá, de lesz sok elõnye is ennek az új helyzetnek, azt gondolom. Majd, ha van kedvetek, és már kilovagoltátok Magatokat Szellemékkel négyesben, szívesen csatlakoznék valamikor Hozzátok, ha már így "szomszédok" lettünk. :ang:

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 20. - 18:21

Okéka :)

#2740 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 20. - 18:46

Sok szép közös élményt nektek! Bevallom, irígyellek Titeket :ang: :(

#2741 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 20. - 19:49

Hát Dé! Azért kis szomorúságot vélek felfedezni soraid között! Abszolút átérzem a helyzeted, én is voltam hasonló cipõben, de azt gondolom hogy valaminek a vége mindig egy másik dolog kezdetét jelenti. És általában az ember azért fejez be valamit, mert az már elromlott, vagy már nem olyan mint rég volt. Viszont amibe belekezd az talán jobb lesz. Legalábbis én általában így kezdek új dologba, és eddig bevált! Én is nagyon nehezen döntöttem el anno a váltást, amikor eldöntöttem, akkor viszont igen gyorsan, és lám, jobb lett :) Én nagyon kívánom, hogy ez a kezdeti kicsit vegyes érzéses állapot pár héten belül elégedettséggé és örömmé váljon!!!!!Biztos jó helye lesz Szelcsinek, ahogy elnézem a képeket, abszolút ezt gondolom!(Amikor mi átvittük a lovakat Csobánkára és elhelyeztük õket a boxaikba, valahogy olyan érzésem volt, mintha egy kempingbõl átmentünk volna egy 5csillagos szállodába! :) Meleg volt, jó sok puha szalma a lovak alatt, önkiszolgáló itató, és barátságos társaság. Én már akkor nagyon jó érzéssel csuktam be az ajtajaikat, igen, jó helyre jöttünk!!!!)Legyen így Neked is!!!! :)

#2742 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 20. - 19:52

Dé: :ang: :kir:

#2743 vgigi

vgigi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.746 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 20. - 21:21

Én sem tudtam, hogy Szelcsi költözik...Dé! Tudod, nekem is itt volt a közelemben, de amikor a kiscsikó elpusztult, döntöttem, hogy elviszem. Persze, klassz lenne, ha közelebb lakna a lovam, de szerintem neki ez teljesen megfelel, így nekem rosszabb kicsit, meg drágább (jóval), de ez van...majd ha egyszer csinálunk együtt lovardát... :cool: Legalább gyakrabban túrázhatunk együtt, lovas-sütögethetünk, stb. Roni tudja az utat! Apropo! Hétvégén lesz valami háziverseny mifelénk. Csak szerintem én nem tudok menni családi program miatt.

#2744 Palomino

Palomino

Csillámlovas

• Fórumtag
  • 1.806 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 20. - 22:16

Dé, meglátod, pár hét, és elillannak a rossz érzések, ha tudatosul, hogy jó kezekben van a lovad. :ang:

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 21. - 7:29

Köszi mindenkinek :)PH: jól érzed, de igazad van az új kezdetekkel kapcsolatban.Gigi: nem sokan tudták ám :) Meg a ló kezelése miatt el is húzódott kicsit, nem is lett volna értelme túl elõre beharangozni. Hát igen, a "közelebb, mint Gondolnád" rátok is vonatkozik, innen szerinem úgy 2 óra alatt megjárható Vörösvár is. ;)Mondjuk ezek az ide megyünk-oda megyünk dolgok még váratnak magukra, egyelõre szépen finoman visszarázom az öreglányt a munkába... :)Na jó, még a végén meghatódom ;)Ma nagy feladatok várnak rám; kéne találnom a vasútállomásnál valami mindig otthon lévõ nénikét-bácsikát, akinél otthagyhatom a biciklimet arra az esetre, ha vonattal jövök-megyek. Meg fel kéne avatnom a pályát, remélem, nem fog esni kora délután :rolleyes:

#2746 Pampalini

Pampalini

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 344 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 21. - 8:55

Micsoda kellemes meglepetés :D Dé is közelebb került hozzánk :yeah: Szerintem a jövõ évben rengeni és döngeni fog a Zsámbéki medence meg a Pilis lankája kis lovascsapatunk patái alatt. :kir: :yeah: Gyertek a Garancsi tóhoz ezen a hétvégén,(részletek a kalandozós toopicban) úgynézem sokan inkább vasárnap érnének rá, legyen tehát vasárnap, ünnepeljük meg ezt az eseményt. :kocc: :kocc:

#2747 ördögdora

ördögdora

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 808 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 21. - 12:06

Hát Dé! Azért kis szomorúságot vélek felfedezni soraid között! Abszolút átérzem a helyzeted, én is voltam hasonló cipõben, de azt gondolom hogy valaminek a vége mindig egy másik dolog kezdetét jelenti. És általában az ember azért fejez be valamit, mert az már elromlott, vagy már nem olyan mint rég volt. Viszont amibe belekezd az talán jobb lesz. Legalábbis én általában így kezdek új dologba, és eddig bevált! Én is nagyon nehezen döntöttem el anno a váltást, amikor eldöntöttem, akkor viszont igen gyorsan, és lám, jobb lett  Én nagyon kívánom, hogy ez a kezdeti kicsit vegyes érzéses állapot pár héten belül elégedettséggé és örömmé váljon!!!!!

remélem jól csináltam! :confused: Szóval PH! ezt most olvasd el úgy, mintha nem te írtad volna és közbe ne gondolj arra, hogy Dé költözött! szerinted mire gondoltam??? :ang: Dé! mindenki mindent elmondott már, csak ismételni tudnám õket, úgyhogy csak egyetérteni tudok velük. tudom nehéz lehetett, b.mi erõs voltál, és hidd el, jó lesz!!! :kocc:

#2748 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 21. - 13:21

Dóra! (:dev:) Ilyenkor mindig eszembe jut, legutóbbi találkozásunk a boltban..... :DNamindegy. Én most jó helyen vagyok!!!! :) Más kérdés, hogy ha lovagolni szeretnék, akkor másik lovat kell választanom, mint a sajátom. Na de ez nagyon jól megoldható! ;) Szerencsére vannak még kedves barátnõim, akik meghívnak egy - egy potya terepre!!! :)

#2749 dumdum

dumdum

Törzsvendég

• Kizárt tag
  • 1.267 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 21. - 15:14

Edited by dumdum, 2006 szeptember 15. - 13:37.

#2750 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 21. - 15:43

Dé!Mivel Szellem már ott van egy ideje, és úgy látom a gazdája csábított át, nem lesz rossz dolgotok. :) További jó lovazást az új helyen! :kocc:

#2751 vgigi

vgigi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.746 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 21. - 18:11

Megva :kocc: n a lóútlevelem!!!!Kicsit vicces, olyan régimódi a külseje. És nem vagyok rá felvezetve, mint tulajdonos. Csak a Beregdaróc Barátság Tsz, de utána még 3 másik gazdája volt. Én vagyok a 3. :rolleyes: Lehet, hogy azért, mert nem irattuk át?Dé, te vagy a mindentudó.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 21. - 18:24

Dóra, dumdum, nektek is köszi! :)Gigi! Nem tudom, ezt nem értem!.. Adtál be a szármlap mellé marhalevelet is, nem, amin te vagy a tulajdonos? Akkor neked kéne rajta lenni! Ez így gáz nemtom, kéne menned panaszkodni, vagy legalább rákérdezni, hogy ez miért így történt...Na, ma délután lementünk a lovainkhoz (olyan fura ezt így mondani, de jó :D). Szellemek kimentek terepre, én egyelõre felavattam Szelcsivel a pályát, majd holnap nekivágunk az utak felfedezésének is.Mami a karámjában ácsorgott nagy békésen, mikor kiértünk, tegnapi nemértésének már híre-hamva sem volt. Jó mocskos volt persze, de az nem baj, örömmel nyeltem a homokot, miközben lepucoltam :) A pálya rettentõ érdekes és félelmetes volt ám!.. A rudakhoz való szoktatás mehet elölrõl, ugyanis nem átlépett a földre fektetett szimpla farúd felett, hanem kapásból megugrotta :gm: Nem baj. Aztán ott voltak még a túloldalon a susnyában legelõ libák, a kerítés mellett területüket õrizve elszaladó kutyák, a homok... Aranyos volt, nézett mindent, gyûjtötte az infókat. Éppen azért ma elengedtetni, dolgoztatni nem is igazán bírtam, figyelt az mindenfelé. De sebaj, nem várom el tõle, hogy 3 hetes zabbal a seggében, egy vadiúj helyen élbõl díjlovas programot abszolváljon nekem. Úgyhogy csak szoktuk a homokot. Sok lépéssel, rövidebb ügetõszakaszokkal. Így is leizzadt, hiszen tevékenyebben kell a homokon járnia, mint a kemény agyagos talajon, amit itthon volt. Aztán vágta. Második kézre már keményen felébredt a drágám, 2. beugratásnál kicsit ellódult, majd 2-3 csiklandós bakolással jelezte, hogy neki ez mennyire nagyon tetszik! :D Aranyos volt nagyon...Kicsit több, mint 1 órát voltam kint vele a pályán, de ebbõl ha fél óra volt nem lépés, úgyhogy nagyon bemelegedõset mentünk. Meg hát túl sokat nem is akartam tõle így elsõre az új környezetben.Aztán lepucoltam, majd eengedtem legelni, amíg Szellememmel, meg a tulajjal beszélgettünk. Jó sokat dumáltunk, már vagy 3X elterveztük, hogy elindulunk, de csak nem jött össze, jó volt.Holnap meg terep, kíváncsi leszek.

#2753 vgigi

vgigi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.746 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 21. - 18:28

Jó, akkor megkérdem...Igen, adtam be marhalevelet.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 21. - 19:03

Hát, én nemtom, szerintem ezt elrontották a valakik... :rolleyes:

#2755 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 21. - 20:40

Dé költözésével új emberek jelentek meg a régióban :rolleyes: Szerintem ez is paranormális tevékenységre utaló jel...Egyébként a múltkorinak megvan a gazdája... a kolleganõm volt!De látod, alakul a dolog, és ennél még jobb lesz!!! :ang:

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 22. - 7:28

Eddig is a régióban voltam, ha rám gondoltál a többesszám alatt (na jó, nem teljesen, de bekönyörögtem magam :dev: )! :DÓ, Scully ügynök megfejtette a nemrégiben felvetett paranormális tevékenység okát! :kocc: :kir:Ma megyünk terepre, én kezdek iggúni :D

#2757 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 22. - 7:38

Nem kifejezetten rád gondoltam! :) Hanem, hogy sok új név gratulált a "megtérésedhez". Olyanokra gondolok, akik nap mint nap nem járnak erre, de egy ilyen eseményre azért még õk is felkapták a fejüket és ideözönlöttek gratulálni! Ezt nevezem! Népszerûséged a tetõfokára hágott! :DLátod, úgy néz ki semmit sem csinálok, és közben UFO kutatásban veszek részt!!! :D Tiszta FBI.... :DAkkor viszont lassan kapunk egy jóóóóóóóóóóóóó hosszú, amolyan Dé-s beszámolót! Hát én már várom. A tegnapi szar napom azért kis mosolygással zárult, ahogy elolvastalak...Hajrá! :) :kocc:

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 22. - 7:45

Igen, igen, virágokat az öltözõmbe! :kir:Hát, majd kaptok, ha lesz mirõl ;)

#2759 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 22. - 8:32

Figyelitek!!! Hogy fitogtatja, hogy van öltözõjük is! :DNa, akkor gyerünk már! Mégmindig otthon vagy??? :dev:

#2760 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 22. - 8:32

Elvileg minden mûködik :ang: (katt a képre!) Posted Image