Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Szentendre & Pilis régió

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
11497 válasz a témához

#6681 Honey

Honey

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.324 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 12. - 8:09

Gratulálok roni, nagyon szép kiscsikó! :ang: Biztosan sok örömöd lesz benne.

#6682 roni

roni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.579 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 12. - 8:37

Aranyosak vagytok! :ang: Majd azért még bombázlak ám Titeket képekkel, ha lesznek újak ;) PH! Azért Neked sem kell irigykedned, Yachats is nagyon szép nagycsikó. :ang: Honey! A Te mondataidnak különösen örülök. :ang: Remélem kicsit már enyhül köztünk a múltbéli feszültség!! ;)Dé! A rácsokra fel lett szerelve egy fa lap, úgyhogy nem tud szökni a kis szökevény. :D

Edited by roni, 2007 április 12. - 8:38.

#6683 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 12. - 9:35

Nem is azon irigykedtem ;) :)

#6684 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 12. - 9:40

gyönyörû csikó :)dééééééééé, tiszteletbeli tag lett a pöttyös csikóm a rokonaitoknál. lefotóztam, hogy nézett ki. picurit meghempergett, de õ elõnyben van, mert ugye fehér alappal indít. az a pár pötty most nem számít:D hát a mocsári disznó hozzá képest operába készül.

#6685 Palomino

Palomino

Csillámlovas

• Fórumtag
  • 1.806 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 12. - 10:15

Ritkán ugyan, de néha benézek hozzátok.Csak most látom a fejleményeket. Hogy repül az idõ!Gratulálok Roni a gyönyörûséges csikóhoz! Legyen sok örömötök együtt! :yeah:

#6686 Guest_Fleur_*

Guest_Fleur_*
  • Guests

Közzétéve 2007 április 12. - 12:53

Roni-anyu!Nagyon gratulálok a kis jövevényhez, de fõként ahhoz hogy Zafír mellett lehettél a NAGY-NAGY pillanatban!!!!!Nagyon szép kis csikód van, RUNAWAY!!!!! :D Sok-sok szép élményt, de legfõképpen jó egészséget kívánok mindnyájotoknak!!!!!Csodaszép tavaszi nap akkor most ez nektek és még mennyi szép nap vár Rátok a kis családdal!Csak azt sajnálom, hogy mi nem lehetünk részesei, bár ha gondolod én nagyon szívesen meglátogatnálak Bennetek csikónézõben, sajnos csak négykeréken. Mit szólnál hozzá? Úgy szeretnék én is ilyen élményt, remélem Fleur-rel nekünk is lesz ebben részünk.....

#6687 Honey

Honey

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.324 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 12. - 13:48

Roni, egy ilyen kiscsikó láttán mindenki szíve megenyhül. ;) Unicorn! Nézegettem a képtárad, hátha vannak pubertáskorbeli képek arról a gyönyörûséges fekete Rufusz-csikódról :) , de nem találtam, csak a régieket. Nincsenek új képeid róla? Úgy megnézném mibõl lett a cserebogár, pláne, h mindjárt itt a május, vagyis a tervezett fedeztetés ideje (Honeynak), ha minden jól megy. :ang:

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 12. - 13:50

Majd azért még bombázlak ám Titeket képekkel, ha lesznek újak ;) Dé! A rácsokra fel lett szerelve egy fa lap, úgyhogy nem tud szökni a kis szökevény. :D

Még jó, h bombázz! ;)Utóbbira meg, akkor jó, lehet, Zafír nem örülne egy vándor-csikónak :D

dééééééééé, tiszteletbeli tag lett a pöttyös csikóm a rokonaitoknál. lefotóztam, hogy nézett ki. picurit meghempergett, de õ elõnyben van, mert ugye fehér alappal indít. az a pár pötty most nem számít:D hát a mocsári disznó hozzá képest operába készül.

Üdv a nagy családban! :D (És a fotók? ;))Menjünk közösen csikót nézni! (csak ne jövõ héten, akkor vizsgatanításaim vannak :cool: ööö, mármint persze ha csak nekem nem jó, akkor menjen, ki merre lát ;) csak ötlet vóna)

#6689 roni

roni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.579 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 12. - 14:24

Hát, ez a közös csikónézés barominagyonkirályságos ötlet!!! :D GYERTEK!!!!! Mindenki! :ang: Fleur!! A Te soraidnak is nagyon örültem, azt hittem, hogy már nem szeretsz engem, de már nem hiszem azt. :D Mikor jössz/ jöttök? :) Honey! Örülök! :ang: Holnap- holnapután - vasárnap nonstop kint leszek, ez a rövidtávú terv. :) Utána még képlékeny. :)

#6690 Guest_Fleur_*

Guest_Fleur_*
  • Guests

Közzétéve 2007 április 12. - 16:10

Roni!Nálam "kicsit" nagyobb bûnt kell elkövetni ahhoz, hogy valakit ne szeressek, Te a közelében sem voltál....Inkább csak eltávolodtunk...nagyon hirtelen. :( Nos, ennyit az érzelmeinkrõl.Én vasárnap Zsolttal terepezek, szombaton meg egyedül, hacsak nem jön közbe semmi, de délután jó lenne nekem kb 5-6 körül.Aki akar csatlakozzon a közös buli-csikónézegetéshez, vállalom a fuvarozást elõzetes egyeztetés alapján!Honey?Dé?Zsolt?Gigi?és a többiek?roni? Telefonszámod a régi, mert akkor majd azon hívlak.

#6691 Honey

Honey

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.324 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 12. - 16:50

Fleur, és lenne kedvetek Zsolttal egy olyan variációhoz, h esetleg Gödöllõrõl, a Fenyvesbõl indulva közelítsük meg Pécelt és roni csikóját? :) Csak mert tök jó lenne így 3-an együtt menni és Péceltõl Gödöllõ csak alig pár km. Hm? :) Igazából csak azért szervezem ilyen pofátlan módon a fuvart magamnak, m különben fogalmam sincs hogy találnék oda. :gm: :dev: Vicc vót. ;) Csak egyrészt jó lenne amúgy is talizni, volt is szó a héten róla, meg akkor már én is úgy mennék, h elõtte lenyomnék Mancival egy terepet és akkor utána onnan közvetlenül. Természetesen mehetünk az én kocsimmal is. :D

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 12. - 18:21

Na, még jó, h írtam, h jövõ héten vizsgatanítok (bár azt valóban nem írtam oda külön, h hétvégén erre készülök, és szakdolgozom is)... :hupp: De mindegy, már megszoktam.

#6693 Honey

Honey

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.324 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 12. - 18:30

Dé, pedig sztem pont ezért kezdték el szervezni a többiek erre a hétvégére a találkát, m írtad, h neked a jhétvége nem jó. Õszintén szólva nekem nem volt olyan magától értetõdõ, h akkor ezen a 7végén tanulsz, lehet, h magambõl indultam ki. :gm: Amúgy meg én is szakdolgozom, jelentem egész héten szabin voltam emiatt és körmölök mint egy megszállott, mivel, h most hétfõn álltam neki, viszont már a 3/4-e kész van. :yeah: Nah szóval ez igazán nem lehet akadály, csak ezt akartam ezzel mondani. ;)

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 12. - 18:46

Hát szerintetek ha jövõ héten vizsgatanításaim* vannak, akkor arra nem készülök, wazz? :gm:Egyébként nem jövõ hétvégét írtam, hanem jövõ hetet :rolleyes: Tanítás hétköznap szokott lenni, még az idegenforgalmi szakközepekben is. Így óráim is akkortájt vannak.A szakdolgozatról meg annyit, hogy 90%-ban nem szekunder forrásokból dolgozom, mint ahogy már beszéltünk errõl pont veled, így pedig nem lehet akkora ütemben haladni, ha egyszer nekem kell feltalálnom egy rakat "spanyol viaszt", nem csak utánanézni itt-ott (kivéve a bevezetõ fejezeteket, amik azonban már réges-régen készen is vannak).Azon kívül én nem tudok kivenni szabit se emiatt (már a szakdoga miatt), hogy folyamatosabb ideig ezzel foglalkozhassak. Úgyhogy jó neked ;)De már megint magyarázok itt, pedig semmi szükség nincs rá, meg kedvem sincs magyarázni a saját dolgaimról. Ha menni akartok, ezt is írtam fentebb, akkor menjetek. Majd elmegyek én is valamikor. Legalább volt egy jó ötletem.*ez azt jelenti, hogy vizsgáim vannak, több is, mégpedig idegenforgalmi szakmai tárgyakat tanítok angolul, és ebbõl fognak pár órát megnézni és leosztályozni - asszem erre nem árt elõkészülni, de lehet, h én vagyok megint stréber...

#6695 Honey

Honey

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.324 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 12. - 19:09

Oké, akkor benéztem, azt hittem hétvégét írtál. :cool: Egyébként nem strébereztelek le, de ha mégis az lennél, sztem abban sincs semmi rossz. Abból még baj nem származott, ha vki lelkiismeretesen végezte dolgát. :) Hozzáállásbeli kérdés az egész, plusz lelkiismeretbeli, plusz ki milyen tanulási technikát használ. Tudom, h a te témád olyan, amihez nem nagyon találni anyagot, nekem viszont nincsenek abbéli ambícióim, h kifingjam a passzát szelet (ezt csak a spanyol viaszos asszociáció miatt ;) ), úgyh olyan témát választottam, amirõl könnyen lehet sokat írni, de azért érdekel is. :kir: Másoknak biztos ez gáz, h engem nem izgat annyira a dolog, h feláldozzak miatta olyan dolgokat, amik számomra nagyon fontosak, mint pl. a hétvégi Mancizások, csak azért, h tökéletesnek nevezhetõ munkát adjak ki a kezeim közül. Az egész nem ér annyit. Nem is célom a vörös diploma megszerzése, csak adják már oda végre azt a papírt és hagyjon mindenki békén az egésszel. Viszont becsülöm azt, aki nem csak kötelességtudatból, hanem azért csinálja azt, amit, m örömét leli benne és azért picit irigylem is a lelkesedéséért, bár még mindig jobb így, mintha mondjuk megint a szókincsfejlesztésrõl kellene írnom az agykutatás legújabb eredményei alapján, ahogy az elõzõ diplomamunkámban tettem. :D Ettõl a lovas témától legalább nem ráz a hideg, sõt. ;) Egyébként ja, valóban tök jó, h erre kell ellõnöm a szabimat, élvezem is. :rolleyes: Csak éppen munka+túlórák+hétvégi dolgoztatások mellett sosem készülne el.Amúgy nekem édes mind1, h mikor megyünk, a hétvégéim kb mindig ugyanúgy néznek ki, kivéve ha meló van, jövõ 7végén pedig az van. Ráadásul most nem vágom hirtelen azt sem, h a május 1-ét jhéten kell-e ledolgozni, v utána. :confused: De hát arra amúgy is kevés esélyt láttam volna, h mindenki egyszerre ráérjen, ez sosem szokott összejönni, igaz? :)

#6696 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 12. - 19:10

Nem Dé! Nem vagy stréber. A jó osztályzatok nem pottyannak csak úgy az ember ölébe :( Sajna...Részemrõl csatlakozom majd Hozzád a csikónézéshez... kvázi megyünk együtt... ha nincs ellene kifogásod ;) Majd szólj, egyeztetünk :)

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 12. - 19:14

Ez még Beának szól, csak közbejött a PH: Nem kívánok erről hosszas eszmecserét folytatni, de annyit azért hozzátennék, csak a rend kedvéért, hogy a lovammal töltött idő bánja a szakdolgozat-témámat a legkevésbé. Meg én, mert ez a téma érdekel, és szívesen fingok miatta passzátszelet (amiről persze szó sincs, nem vagyok én akkora zseni), akármi miatt én sem tenném meg (pl a tanárszakos szakdolgozatom valszeg hasonlóan takarékon fog majd elkészülni fél év múlva).Ende.PH: oks, de szerintem korai még a "klikkesedés", ha a lányok nem mennek el most hétvégén, úgy lehetne gruppen más időpontban (veled is kiegészülve), ha nem jön össze, akkor mehetünk több körben is, én természetesen megyek veled szívesen :) meg másokkal is.

Edited by Dé, 2007 április 12. - 19:17.

#6698 Honey

Honey

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.324 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 12. - 19:16

Oké. :)

#6699 roni

roni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.579 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 12. - 20:35

Nu, hát zajlik az élet, amint látom. :) Nagy szeretettel várlak Benneteket akár most hétvégén, akár jövõ héten,akár máskor, akár egyesével - klikkesedve - oder zusammen. :D Tényleg örülök Nektek! :) Annak örülnék a legjobban, ha már holnap jönnétek! :ang: Ma Runaway felfedezett egy kis szeletet a világból. Kimentek ugyanis a mamival a körkarámba a délutáni napsütésben egy órácskára. :) Akik ott voltak, el sem akarták hinni, hogy még nincs 2 napos a pici. Vágtázott, bakolt, ügetett nagyon sokat, és érdeklõdve dugta az orrát a karám melletti szénabálába. :D ( Ja, egyébként Zafír vacsorájába is beledugta az orrát, és láthatólag nem tetszett Neki, hogy mivel még nincs foga, így nem tudja elrágni a zabot. :D ) Születtek aranyos képek, mindjárt felpakolom, és megosztom Veletek! :) (A másik kiscsikó ma reggel az örök legelõkre vágtázott.. :( Nagyon gyenge volt, és sajnos nem volt senki, aki óránként segített volna Neki szopizni, így nem sikerült megerõsödnie + vérzett a köldöke folyamatosan, orvost meg nem hívtak hozzá, mondván, hogy nem kell.. :mad: :( )

#6700 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 12. - 21:02

Na vazze :( A rossz érzésem csak bejött :(

#6701 roni

roni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.579 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 12. - 22:21

Igen, PH, sajnos.. :( Bújós :)Szopizós 1.Szopizós 2.Kis ügetés ;) Ez a kedvencem :ang:

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 13. - 6:26

Szegény kis méncsikó... :( Sajnálom én is.Viszont ez a kis Runaway... :ang: Tünemény! Hogy magyaráz az elsõ képen :D Rotyózós mé' nincs? Kifutott a képbõl, mi? :D Édes kis nyakigláb... Jaj, én is irigykedem ám ;)Zafírt, ahogy nézem, viszont azért megviselte az ellés körüli hercehurca, kicsit, mintha összeesett volna, nem (csak a képek [4.] alapján kérdem, és abszolút csak érdeklõdõen)? Mondjuk ez természetes, gondolom (Bár elsõszámú viszonyítási alapomon, Lindán ilyesminek nyoma sem volt, vagy csak takarta a megmaradt háj felsõ rétege :dev:), fõleg, hogy, ahogy írtad, õ azért megkínlódott ezélrt a gyerekért. Hát most majd jól tele lehet tömni mindenféle finomsággal :DTeje rendben van amúgy? (ahogy nézem, van mit ennie a babinak :D) :)

#6703 roni

roni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.579 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 13. - 7:47

Hát rotyózós képet sajna nem sikerült csinálni,mert nem bírta már a gép. :D Most is mindjárt megyek ki,majd ma megpróbálom levadászni. ;) Igen,sajnos eléggé összeesett a Manci -bár,még mindig nem annyira,amire számítottam. Teje az szerencsére bõven van,úgyhogy tud mit enni a kis rosszcsont. :) Tudod,Zafír mindig is ilyen vékonyka volt,hiába próbálta a Pali is anno felhízlalni. Még meg is vizsgáltattam Andrással,hogy nincs-e valami baja esetleg,ami miatt nem hízik,de kiderült,hogy egyszerûen csak rossz takarmányhasznosító.Most a lovardánkban meg nincs zab,mert drága :rolleyes: ,hanem helyette Nagykátai lótápot ( szerény véleményem szerint olyan,mint a kutyakaja) kapnak a lovak. Illetve már egyre több bértartó vett magának zabot,mert utálják azt a kajának nem nevezhetõ trutyit.. Nagy nehezen nekem is sikerült szereznem 2mázsát,mert úgy véltem - bár megalapozottan nem állítom -,hogy attól az izétõl nem lesz fincsi a teje Mancikának. Meg amúgy sem lett volna szerencsés a takarmányváltás egy héttel az ellés elõtt. :) Takarmányozási félóra off. :D

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 13. - 8:13

Na, remélem, ma sikerül valami látványos extrát elcsípni :DHát igen, van ilyen, hogy egyszerûen rossz takarmányértékesítõ. Szerencsére nekem nincs ilyen gondom, Szelcsi a levegõtõl is hízik :D Na jó, nem, sõt, volt õ is soványka, mikor megvettük (bár az se volt vészes, de alkatához képest azért hiányzott róla), de szerencsére azóta nincs ezzel gondunk.Hm, hát ezt a tápot egyáltalán nem ismerem, így nem tudom, milyen. És a csikós kanca tápot eteted még?Amúgy, nem akarok már lassan ilyen reklámemberke lenni (néha már annak érzem magam :gm:), de nem gondoltál még a jó kis ócsai müzlire? :D Zab is van benne, meg még sok más nagyon hasznos dolog, az én kacolám attól hízott fel, és azóta is azon él. De aki nem akar teljesen átállni rá alaptakarmányként, kiegészítésként is jó lehet. És szeretik is a lovak.

#6705 roni

roni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.579 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 13. - 8:34

Ez a Nagykátai izé nem mûzli,hanem granulátum,és detto úgy néz ki,mint a nyúlkaja,csak kicsit vastagabb. Nekem azért vannak vele szemben elõítéleteim,mert Dunakeszin csak ezt ették a lovak,és nem voltak vele jó tapasztalataim.Igen,a Cavalor Probreedjét még etetem,szoptatás alatt is jó,és Zafír imádja. Nem csoda,tényleg finom. :D Az ócsai mûzliben mik vannak még? Kiszerelés-ár viszonya? ;)

#6706 Guest_Sybelle_*

Guest_Sybelle_*
  • Guests

Közzétéve 2007 április 13. - 9:39

Dé: kinézted már az apucinak valót? Én már megtaláltam az igazit Rambó személyében, csak ugye õ herélt. :P Szóval valaki hozzá hasonló óriás lovat kerestem és így jutottam el Kalimeris D'Ariel nevû ménhez, aki a Tatiban fellelhetõ ugrópacc. 180/187-202-23 méreteivel hódította meg a szívem :P Nagyon szép mén, szerintem. Ok, nem a legmenõbb fedmén a piacon, de nekem nem kell versenyló csikó. Egy jókis óriásbébi lesz, ha minden összejön. :P Mondjuk ha valaki tud fakó mént, hasonló méretekkel, akkor az szóljon! :cool: Mi ez a mûzli dolog és hol lehet kapni? :) Nálunk is elfogyott a zab, nem is nagyon találnak, úgyhogy mi is valami tápot kapunk, de nem olyat amilyet roni mondott. Azt tudom, hogy korpával és kukorica darával keverik. Annyit mondhatok, hogy Sárámban ez pillanatok alatt eltûnik, mig a zabon képes fél órát is tökölni... Ebbõl merek következtetni, hogy jobban izlik neki. Amúgy sem bánnám, ha ezt kapnák ezen túl is... :ang: roni: én is csatlakoznék a csikó látogatók köréhez! Ha valakinél van egy szabad hely az autóban, akkor az szóljon.V!

#6707 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 13. - 9:43

Ez a Rambo tetszik nekem a tejfölbe dugott képével! :D :D :D

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 13. - 9:50

roni, Sybelle: a müzliről olvashattok rengeteget itt a fórumon a Takarmánykiegészítők topicban pl, ha beírjátok a keresőbe, akkor tuti kidob vagy 100 találatot róla (tőlem is, rc-től, másoktól is) - csak hogy ne írjam már le huszadszor is, főleg, h most el kell tépnem itthonról ;)(azt levágtam, h a nagykátai nem müzli, hanem zoo csemege :D)Sybelle, még nem volt időm az apukajelöltekkel foglalkozni, a tavalyi elméleti keresgélések eredményei vannak meg egyelőre, de ezeket még át kell értékelnem úgyis.Szép nagy mén ez, amit linkeltél ;)Ami meg az autóban való helyet illeti, újabb alkalom, h végre pótoljunk egyet a sok elmaradt találkából, nekem ugyan nincs autóm, de PH gépjárművében pofátlanul felajánlok egy helyet előre is :dev: (PH majd leüt, ha akar, vállalom* :D), akármilyen konstrukcióban is megyünk végül :cool:*mármint engem, nem téged :gm:

Edited by Dé, 2007 április 13. - 9:51.

#6709 Guest_Sybelle_*

Guest_Sybelle_*
  • Guests

Közzétéve 2007 április 13. - 10:19

Ok, akkor veled és PH-val megyek, ezt valamennyire lefixáltnak tekintem! :D Amúgy meg jössz még hozzám is látogatni! :pV!

#6710 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 13. - 11:08

Simán! Hárman megyünk :) és ha véletlen lecsapom Dé-t, a csomagtartóban fog utazni, akkor viszont legalább 3 hely kiadó még :D :D :D ;)

#6711 Honey

Honey

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.324 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 13. - 12:13

Nem is tudtam, h ilyen zabhiány van az országban! :eek: (Akkor gondolom õsztõl számíthatunk a bértartás árának megemelésére is. :rolleyes: )Most beszéltem Fleurrel, akkor õ, Csormolya és én vasárnap délután mennénk csikónézõbe, persze csak ha roninak is jó. :) Fleur elvileg éppen most beszéli meg vele. :D

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 13. - 12:50

Na, ennyit a klikkesedésrõl.roni, és PH!Néhai régióstársunk, ám most is kedves ismerõsünk, TojHorz is szeretné megcsodálni a kis Runaway-t... :ang: Lehet? (mármint roninak úgy szól, hogy jöhet-e +1 fõ, PH-nak meg úgy, hogy a kocsiba befér-e õ is te, Sybelle és jómagam mellé)

#6713 Honey

Honey

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.324 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 13. - 12:56

Sokszor nem értelek téged, Dé. :rolleyes: Pár mondattal feljebb pont ti egyeztettétek le PH-val, h együtt mentek. Ráadásul olyan nincs, h mindenki ugyanakkor érjen rá.Á, mind1. :rolleyes:

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 13. - 14:24

Azt, h PH-val megyek, nem írtam, azt írtam, h jöjjön õ is gruppen, vagy ha nem jön össze, akkor majd megyünk együtt.

PH: oks, de szerintem korai még a "klikkesedés", ha a lányok nem mennek el most hétvégén, úgy lehetne gruppen más idõpontban (veled is kiegészülve), ha nem jön össze, akkor mehetünk több körben is

...PH gépjármûvében pofátlanul felajánlok egy helyet elõre is, akármilyen konstrukcióban is megyünk végül...

Odaírtam, h menjetek, ha akartok, ezt nem ragozom, nem is tettem most sem. Ha visszaolvasod újra, nem felületesen ezt a kis csevelyt itt az utóbbi idõben, akkor szerintem vagy annyira intelligens, hogy lássad a teljesen tipikus voltát. Ha nem érted, mire akarok ezzel most célozni, akkor nem is fogom elmagyarázni.És mielõtt jönnél olyasmivel, h mit húzom fel magam és mit sértõdöm be, eszemben sincs egyik lelkiállapotot sem magamévá tenni a dologgal kapcsolatban, max mosolyogva fejet csóválok és legyintek.

#6715 Honey

Honey

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.324 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 13. - 14:31

Nem állt szándékomban nekem sem vitatkozni ezen, ilyen butaságon fõleg nem. Csak mindig leütsz olyan labdát is, amit eleve fel se dobtam és ezt nem értem, de ez már az én bajom.

#6716 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 13. - 14:44

Ez nem egy unalmas régió, bátran állíthatom! :) ;)Befér... Eddig ez pont négy fõ :)

#6717 roni

roni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.579 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 13. - 18:04

Na, gyerekek, nagyon örülök Nektek! :ang: :) Mindenki jöhet, aki csak akar, és így legalább megismerhetem személyesen is Sybelle-t és TojHorz-t is. :) Így, hogy két csapatban jöttök, legalább majd kétszer örülök Nektek! :ang: ;) Most beszéltem Fleurrel, akkor várom az elsõ körös látogatókat vasárnap délután. :ang: PH, Dé, Sybelle, Toj! Ti is mihamarabb gyertek ám!!! :) Ha egy kérésem lehet, akkor mihamarabb próbáljuk meg összehozni a randit, mert kb. 2 hét múlva megkezdõdik a ZH hullám, aztán meg vizsgák... blöee... :rolleyes:

#6718 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 13. - 18:19

Ez csak rajtam múlhat... mert az idõm.... :gm:Valaki írjon már magánt, mert eljutottam a -2 üzenethez... :D

#6719 Minó

Minó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.578 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 13. - 20:34

Köszönöm, Dé, PH, roni, magánban még jelentkezem. :)

#6720 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 13. - 20:47

Várjuk ;)